- 10 Eylül 2017
- 3.528
- 4.021
- 133
- Konu Sahibi married_woman
-
Ben dayanamaz yapardım herhalde birazcık çatlağımdır o konularda :)
Ben dün akşam içimdeki hislere güvenerek yaptım ama negatif çıktı o yüzden beklicem yoksa bende o konuda çatlağım canım merak etme yalnız değilsin
ne güzel benden 1 tane daha. Hadi inş. canım güzel haberler verirsin inş. hamilesindir. Mutlaka yaz ama
Umarım hepimiz beklediğimiz o güzel haberi alırız. Valla olumlu olumsuz ilk koşcağım yer burası :)
Yok cnm gün sayıyorum ben. Kasık ağrım başladı bugün sol taraf.Kızlar var mı yeni gelişmeler? :)
O iyi sanki ama tek taraflı ağrıYok cnm gün sayıyorum ben. Kasık ağrım başladı bugün sol taraf.
Bakalım 8 şubata az kaldı. Gebelik testlerim gelsin hemen yapıcamO iyi sanki ama tek taraflı ağrı
Günaydın canım en sağlıklısı geçince yapmak ama dayanamıyoruz maalesef inşallah gecikmen olur ve güzel haberini alırız :)Günaydın Kızlar yeni bir karar aldım bu au gebelik testi almayacağım regl geçene kadar tabi olmazsam bekliyce mİnşallah dayanacam çünkü testin negatif çıkmasından bıktım
Kuzum belki geç döllenmedir bekle bakalım 2gün sonra tekrar yap olmadı kan testi yaptırGünaydın kızlar sabah test yaptım negatif çıktı ama hala regl olmadımya hamile değilim ya da geç döllenme
Hadi hayırlısı bakalım bugün gelir belki güzel bir haber alırız :)Bakalım 8 şubata az kaldı. Gebelik testlerim gelsin hemen yapıcam
Bende yok maalesef kuzu sende durum nasılKızlar var mı yeni gelişmeler? :)
Bence de biraz daha beklemelisin geç döllenmeyse daha çıkmaz zaten canımGünaydın kızlar sabah test yaptım negatif çıktı ama hala regl olmadımya hamile değilim ya da geç döllenme
Bende de yok kuzum hatta normal regl zamanı benim belirtiler 10 gün öncesinden başlardı ama malesef daha belirti yok ortada sadece göğüslerim şişBende yok maalesef kuzu sende durum nasıl
Günaydın canım en sağlıklısı geçince yapmak ama dayanamıyoruz maalesef inşallah gecikmen olur ve güzel haberini alırız :)
Kuzum belki geç döllenmedir bekle bakalım 2gün sonra tekrar yap olmadı kan testi yaptır
İnş CanımHadi hayırlısı bakalım bugün gelir belki güzel bir haber alırız :)
Benim hiç belirtim olmaz zaten hatta hiç anlamam olur biter şükür ama böyle hafif bir adet ağrısı ve bel ağrısı var üşüttüysem belki ağrılı olur bu ay :/Bende de yok kuzum hatta normal regl zamanı benim belirtiler 10 gün öncesinden başlardı ama malesef daha belirti yok ortada sadece göğüslerim şiş
Bekle kuzum bir buçuk senedir bu şekildedir ben :/Valla canım bende öyle inanmak istiyorum. Dün regl sancısını baya hissettim ama bugün ne kasık ağrısı var nede başka birşey beklemekten başka elden birşey gelmiyor tabiki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?