Gebeliğe Hazırlık Sanki...

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben dün akşam içimdeki hislere güvenerek yaptım ama negatif çıktı o yüzden beklicem yoksa bende o konuda çatlağım canım merak etme yalnız değilsin

ne güzel benden 1 tane daha. Hadi inş. canım güzel haberler verirsin inş. hamilesindir. Mutlaka yaz ama

Günaydın Kızlar yeni bir karar aldım bu au gebelik testi almayacağım regl geçene kadar tabi olmazsam bekliyce mİnşallah dayanacam çünkü testin negatif çıkmasından bıktım

Günaydın kızlar sabah test yaptım negatif çıktı ama hala regl olmadım ya hamile değilim ya da geç döllenme

Günaydın Kızlar yeni bir karar aldım bu au gebelik testi almayacağım regl geçene kadar tabi olmazsam bekliyce mİnşallah dayanacam çünkü testin negatif çıkmasından bıktım
Günaydın canım en sağlıklısı geçince yapmak ama dayanamıyoruz maalesef inşallah gecikmen olur ve güzel haberini alırız :)
Günaydın kızlar sabah test yaptım negatif çıktı ama hala regl olmadım ya hamile değilim ya da geç döllenme
Kuzum belki geç döllenmedir bekle bakalım 2gün sonra tekrar yap olmadı kan testi yaptır

Valla canım bende öyle inanmak istiyorum. Dün regl sancısını baya hissettim ama bugün ne kasık ağrısı var nede başka birşey beklemekten başka elden birşey gelmiyor tabiki

Bende de yok kuzum hatta normal regl zamanı benim belirtiler 10 gün öncesinden başlardı ama malesef daha belirti yok ortada sadece göğüslerim şiş
Benim hiç belirtim olmaz zaten hatta hiç anlamam olur biter şükür ama böyle hafif bir adet ağrısı ve bel ağrısı var üşüttüysem belki ağrılı olur bu ay :/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…