- 8 Aralık 2007
- 8.110
- 2.248
- 698
- Konu Sahibi married_woman
Kızlar test yaptım silik çizgi var . Bat 8 şubat
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bence biraz daha bekle sonra test yap hamilelikte olabilir :)Duzenli cnm 30 yada 31 de olurum ama bu sefergecikti
Ay gerçekten mi erken testlerden mi yaptın canımKızlar test yaptım silik çizgi var . Bat 8 şubat
Bende beklym diyrm olmazsam yapsrm solerm hepnize bakalm ins vardr ilk denemede olursa ne iyi olur:)Bence biraz daha bekle sonra test yap hamilelikte olabilir :)
Testini atsana cnm hayrli olsnKızlar test yaptım silik çizgi var . Bat 8 şubat
İnşallah hamilesindir canım bir belirti vs var mı?Bende beklym diyrm olmazsam yapsrm solerm hepnize bakalm ins vardr ilk denemede olursa ne iyi olur:)
Arada adet olcgm gbi kadk agrisi o baska bir belirtim yok birde isin kotusu gribim ilac icemyrm belki vardr dye hastymda napcmda blmyrmİnşallah hamilesindir canım bir belirti vs var mı?
Ay gerçekten mi erken testlerden mi yaptın canım![]()
İçme sen ilaç canım ne olur ne olmaz :))) bebek varsa sıkıntı olmasınArada adet olcgm gbi kadk agrisi o baska bir belirtim yok birde isin kotusu gribim ilac icemyrm belki vardr dye hastymda napcmda blmyrm![]()
Atıyım canım. Odamdaki erkekler bi çıksın foto çekip atarım.Testini atsana cnm hayrli olsn
Ooo hemde normal test atsana testi canım bakalım.Yok canm normal testlerden. Dün sipariş vermiştim bugün gelir gelmez yaptım.Test yanlış mı acaba bilemiyorum. İlk kez o silik çizgiyi gördüm.
İns vardr yoksada diger ay sikinti yok :) birde ruyamda adet oldgmu gordugum baktm bole gorenler snra hamile oldgnu ogrrnms hadi hayrlisi bakalm:) ins sizinde olur tutmstr cnm senn bata ne kadr varİçme sen ilaç canım ne olur ne olmaz :))) bebek varsa sıkıntı olmasın![]()
Tmm cnm beklyrm eee belrtn neydi cok erken ogrendin erken yumrtladn galiba:)Atıyım canım. Odamdaki erkekler bi çıksın foto çekip atarım.
Hahaha tersine çıkarmış rüyalar. Bende sürekli sacma sapan insanları hamile görüyorum rüyamda 2-3 akşamdır :)))İns vardr yoksada diger ay sikinti yok :) birde ruyamda adet oldgmu gordugum baktm bole gorenler snra hamile oldgnu ogrrnms hadi hayrlisi bakalm:) ins sizinde olur tutmstr cnm senn bata ne kadr var
Hadi ins tutmstr sennde:) rabbim gisteryorsa bie bldgi vardr bakalm hayrlisi ckmstr ins ruyalarmzda:)Hahaha tersine çıkarmış rüyalar. Bende sürekli sacma sapan insanları hamile görüyorum rüyamda 2-3 akşamdır :)))
Benim bat 10 şubat canım daha çook var gecen cumartesi yumurtlama günümdü :)
İnşallah canım sen kendine dikkat et yine de :)Hadi ins tutmstr sennde:) rabbim gisteryorsa bie bldgi vardr bakalm hayrlisi ckmstr ins ruyalarmzda:)
Tmm cnm beklyrm eee belrtn neydi cok erken ogrendin erken yumrtladn galiba:)
Merhaba arkadaşlar neseniz bol olsun. Inşallah burada iki ay içinde hamile olduğumuzu yazariz. Bende adet olmadım. Iki gun geçti. Battan bir gun once test yaptım negatif çıktı bekliyorum artık. Adet oldum olacağım gibi ağrılar var. Sürekli wc ye koşuyor um kesin adet oldum diye. Göğüslerim berbat koltuk altından Göğüslerim e kadar çok ağrı var. Şişkinlik var. Inşallah hamilelik vardır![]()
İnşallah canım bence bir test yap iki gün geçmiş çünkü:)Merhaba arkadaşlar neseniz bol olsun. Inşallah burada iki ay içinde hamile olduğumuzu yazariz. Bende adet olmadım. Iki gun geçti. Battan bir gun once test yaptım negatif çıktı bekliyorum artık. Adet oldum olacağım gibi ağrılar var. Sürekli wc ye koşuyor um kesin adet oldum diye. Göğüslerim berbat koltuk altından Göğüslerim e kadar çok ağrı var. Şişkinlik var. Inşallah hamilelik vardır![]()