Gebeliğe Hazırlık Sanki...

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Benim bat bugundu halen adet olmadım. Ama belim ve Karnım ağrıyor. Adet oldum olacağım gibi, göğüslerim şişti. Kremsi bi akıntı var. Hatta bugün koşa koşa wc ye gittim. Kesin bu sefer adet oldum dedim. Yine de olmadı. Dün test negatif çıkmıştı

Gec dollenmis olabilir veya bazen bi kac gun sonra cikiyo gebelik. Bu kadar belirti bosa degildir insallah canim

Benim bat bugundu halen adet olmadım. Ama belim ve Karnım ağrıyor. Adet oldum olacağım gibi, göğüslerim şişti. Kremsi bi akıntı var. Hatta bugün koşa koşa wc ye gittim. Kesin bu sefer adet oldum dedim. Yine de olmadı. Dün test negatif çıkmıştı
Belkide geç döllenmedir biraz sabret canım erken gebelik testlerinden mi yapmıstın?

Benimde bat bugün ama hala olmadım. Bahsettiğin belirtiler bende de var hatta kaç kere tuvalete gittim sanırım oldum diye ama yok gelen giden. Test yaptım dün akşam negatifti. Bide yarın sabah denicem. Sadece 3 gündür özellikle bugün inanılmaz derece ateş basması yaşıyorum. Yüzümden alev çıkıyor sanki. Ama regl öncesinde olur mu böyle bi durum bilmiyorum. Daha önce dikkatimi çekmemişti çünkü

Ayy beklemek çok stresli. Elimde sadece bir test kaldı. Beş gun daha bekliycem adet olmazsam test yaparım

Mrb kızlar,
Bende bugün rahatsız edici şekilde sol kasığım ağrıyo ve mide bulantısı başladı. Psikolojik mi yoo bildiğin ağrıyo ve bulanıyo yaa.Bugün iş yerinde çok yoğundum düşünecek vaktim olmadı bile.

Mrb kızlar,
Bende bugün rahatsız edici şekilde sol kasığım ağrıyo ve mide bulantısı başladı. Psikolojik mi yoo bildiğin ağrıyo ve bulanıyo yaa.Bugün iş yerinde çok yoğundum düşünecek vaktim olmadı bile.

Kaç gün var bata? Valla ben bu ay hiç hamile kalayım diye ekstra bi çaba sarfetmedim bat bugün ama dün akşam yatarken biran kalbim pır pır atmaya başladı. Hala adet olmadım beklemedeyim. Ama belirti olarak düşünürsem adet olacakmışım gibi hissediyorum

Kaç gün var bata? Valla ben bu ay hiç hamile kalayım diye ekstra bi çaba sarfetmedim bat bugün ama dün akşam yatarken biran kalbim pır pır atmaya başladı. Hala adet olmadım beklemedeyim. Ama belirti olarak düşünürsem adet olacakmışım gibi hissediyorum

Bata 9 gün var canım. Bende karmaşık duygular içinde beklemekteyim.

Bata 9 gün var canım. Bende karmaşık duygular içinde beklemekteyim.

Geçmicekmiş gibi gelen sayılı günler. Ne çekiyoruz be böyle :( normalde adetlerim çok düzenlidir hatta takvimde yazan günden muhakkak bir iki gün öncesinde olurdum. Ya gecikme oldu yada hayırlısıyla hamileyimdir

Ben dayanamaz yapardım herhalde birazcık çatlağımdır o konularda :)

Back