Gebeliğe Hazırlık Sanki...

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar ben akıntı takibi ısı takibi vs hepsini yapmış biri olarak söyleyeyim.onlara takılmayın her şeyi gözlemledim kendimde onlar belirti olsaydı benim her ay hamile kalmam lazımdı

Ay Kızlar valla hamile kalırsam ilk iş buraya ne belirti oldu nasıl hissettim birbir yazıcam ki aklında soru olan herkese iyi gelsin diye:))

Saplantı mı sen beni görsen:))ruh hastası oldum yahu:)))aklımda olmadığı bir dakika bile Yok .bu ay biraz ümitliyim iyi değerlendik ovulasyonu ama:KK43:(

Aynen bizde tam gunlerinde degerlendirdik . Elimizden geleni yaptik :) hayirlisii

Kızlar ben akıntı takibi ısı takibi vs hepsini yapmış biri olarak söyleyeyim.onlara takılmayın her şeyi gözlemledim kendimde onlar belirti olsaydı benim her ay hamile kalmam lazımdı
Canım herkesin bunyesi farklıdır bence sende belirti olan başkasında olmayabilir bu kadar katı birşey olduğunu düşünmüyorum ben açıkçası :KK16:

İltihap falan değil seni kuzum gebelik öncesi akıntı oluyormuş ama bende de var bugün akıntı kremsi su gibi
Ay iltihap falan diye korkuyorum valla kuzum başka birşey yok zaten sadece öyle saçma bir akıntı. Ama genelde su gibi akıntısı olanlar hamile haberi aldılar etrafımda yani senin gibi olanlar.
Bu arada akıntı şekli ve rengi kesinlikle bir belirtiymiş doktor arkadaşıma sormuştum ama sadece çeşidi farklı su gibi olması gerektiğini söylemişti :dondurma:

Ay iltihap falan diye korkuyorum valla kuzum başka birşey yok zaten sadece öyle saçma bir akıntı. Ama genelde su gibi akıntısı olanlar hamile haberi aldılar etrafımda yani senin gibi olanlar.
Bu arada akıntı şekli ve rengi kesinlikle bir belirtiymiş doktor arkadaşıma sormuştum ama sadece çeşidi farklı su gibi olması gerektiğini söylemişti :dondurma:
Bir kerede soğan suyu içmiştim o zaman olmuştu bilemedim somumuz hayr olsun inşallah :KK200::anneadayı:

Bende geçen ay içmiştim ama yanlış içmişim galiba :KK70:
Ben ne zaman akıntıya dikkat etsem kesildi akıntım o yüzden şu anda amannn hamileysem ne güzel değilsem olurum elbet diyorum
Ama umutlu olduğum arkadaşlarım var bu topicte:KK73:

Bende geçen ay içmiştim ama yanlış içmişim galiba :KK70:
Ben ne zaman akıntıya dikkat etsem kesildi akıntım o yüzden şu anda amannn hamileysem ne güzel değilsem olurum elbet diyorum
Ama umutlu olduğum arkadaşlarım var bu topicte:KK73:
Yaşadığımız sürece umutlar ve hayaller bitmez :)

Evet ya artık kafayı yemekten korkuyorum :rolleyes:
Benim bat bugundu halen adet olmadım. Ama belim ve Karnım ağrıyor. Adet oldum olacağım gibi, göğüslerim şişti. Kremsi bi akıntı var. Hatta bugün koşa koşa wc ye gittim. Kesin bu sefer adet oldum dedim. Yine de olmadı. Dün test negatif çıkmıştı

Back