Sanki yüzüme yüzüme çarpıyor geçmiş

Asla değiştiremeyeceğimiz şeyler için kahır dolu günler geçirmek ne kadar anlamlı?
Hepimiz yapıyoruz bunu canım. Geçmişte yaşayarak geleceğimizi yok ediyoruz.
Sayısız kere de keşke desek nafile.
Hayat aynı soruyu iki kez sormaz.
Cevapları ezberlemeye çalışmak aynı olumsuzlukları üzerimize çeker sadece.

Senin sınavın senin tecrübende buymuş üzülme zamanın yenemediği hiçbirşey yok.

bir ah var ama sadece benim değil ki bu.
bana bunu yapan illa ki başkalarına da yapmıştır. kimin ahıdır bilmem.
ayrıldıktan 1 sene sonra duydum hayatının tepe aşağı gittiğini.
şimdi ne halt ettiği de zerre umrumda değil.
siz de gönderin gitsin.

çocuk seni ilk kartepeye çağırdığında bozmuş niyeti, amacı farklıymış, gitmedin diye ayrılmış.. benim anlamadığım kuzenleriniz evli, hangi cesaretle sana bu amaçla yaklaşıyo? aileler duyar diye hiç korkmamış mı?

Kendine yapmışsın çokmu lazımdı öyle bi pislikle olman göz göre göre kendine bunları yaptırıp sonradan ah vah yapan kadınlara snr oluyorum. Bundan sonra kendine iyi bak bari

Belki kurtuldum ama bunu daha fark edemiyorum.Zamanla anlayacağım ve şükredeceğim belki de.Zaten aile olarak çok sorunlu bir aileye sahipti.Diğer çocuklarına daha iyi davranıyorlardı eski sevgilime evlat muamelesi yapmıyorlardı.Ben o günlerinde de yanında olmak istedim onun.Ailesi yoksa bana sarılsın tutunsun istedim.Şimdi gayet mutlu mesut numarasını değiştirmiş büyük ihtimalle önceki yediği boklar ortaya çıktı başka kızlar aradı.Elimden geldiğince sosyalleşmeye çalışıyorum ama kafa benimle geliyor.Aslında dediğin çok doğru ben ölsem umrunda olmazdı adamın ama insaniyete kaldı o .

Zaten başkası olunca unutacağım ama o kişiyi kabullenmem gerek.Sizinde her şey gönlünüzce olsun :)

Bir daha olmayacak farkındayım artık.Biz onunla defalarca denedik.Her şey güzel gidiyordu ama bitti.Allah bir daha keşke dedirtmesin ne diyeyim.

Kimbilir ailesine ne yalanlar söyleyip nasıl olaylar yaşattıki onlar bile onu dışlamış öteki çocuklarına yönelmiş.. Tabi o ruh hastası o olayları dürüstçe sana ankatmamıştır acıtasyon yapmıştır bol bol .. Neyse canım benim hepsi geçicek .. Şuan yaZım tarzından bile 2-3 gün önceki kızdan çok daha güçlü bir kızı hissediyorum .. Hersey gönlünce olucak allahın izni ile ve sen hak ettiğin mutluluğu en kısa sürede yaşayacaksın

Senin sınavın senin tecrübende buymuş üzülme zamanın yenemediği hiçbirşey yok.

Demekki her şeyin hayırlısı . Tez zamanda bitse gitse keşke.

Belki ilerde çıkar ondan beklemeyi keseceğim artık, canı cehenneme.

Aslında Kartepe olayında o gidip kaymayı çok istiyordu bende korktum istemedim.Kuzeniyle sevgilisi filan da gelsin diye çağırdı onlar da istemeyince hevesimi kursağımda bıraktınız dedi.İlk ayrılığı ben yaptım eski sevgilimle gittim dediğinde . Onu inat uğruına dedi belki çünkü ben öyle diyince ağlamaya başladım ve nasıl oluyormuş birinin canını yakmak dedi.Ben de onun canını yakmışım meğerse.Ama sonrasında düzeltmedi, gitmedim demedi.Olaydan sonraki gün çağırdım yüzünü görürsem unuturum her şeyi diye gelmedi.Ben de ayrılalım o zaman dedim ilk öyle bitti.Korkmadı sanırım çünkü ilk zamanlar çok aşıktı.Beni tavlamak için çok uğraştı.Biz çok mutlu bir çifttik aklımın ucundan geçmezdi böyle yapacağı.Biz 1,5 sene sonra konuştuğumuzda (sevgilisi varken) ben hiç ayrılacağımı düşünmemiştim , insan çok sevince gözü görmüyormuş her şeyiyle benim olsun istiyormuş dedi.Onun ilişkiye girme isteğinin bir sebebi de ona mecbur kalıp ayrılmamamdı.

Açıkçası tam içlerini bilmemekle birlikte ailesine hak vermiyorum.Onu yalana teşvik eden bu psikolojiye sokan ailesiydi.Bu çocuklarına 100 liralık ayakkabıyı çok görüp kıyametler koparırken öteki çocuklarına 300 400 liralık ayakkabıları rahatlıkla alıyorlardı.Zaten dediğim gibi çok zengindi ailesi.Babası biraz sorunlu tipti çok da çekinirdi babasından. Bana psikolojim bozuk diye benimle görüşmeyip konuşmamasını bile sineye çektim.Hergün ağlıyordum dua ediyordum nolur düzelsin diye.Benimde psikolojimi ciddi anlamda bozdu.O kendini kurtardı ama bende kendi kendime çabalıyorum.Güçlü olmak zorundayım bunu biliyorum.Benim zoruma giden beni bu hale koyup da giden adamın hiçbir şey olmamış gibi hayatına devam etmesi.Yediremiyorum bunu kendime.İlk ayrılığımızda çok üzüldü gözyaşı döktü ama bunu düzeltmek onun elindeydi.Ondan daha çok yıkılmıştım ben hiç beklemiyordum.Buradaki mesajlar moral veriyor bana bunun için başta siz olmak üzere tüm yazanlara teşekkür ediyorum.Ama hayatta öğrendiğim en iyi şey hiçbir şeyden emin olmayacaksın.Ben ondan, sevgisinden çok emindim.

Çok yalancı biriymiş demekki...
Biliyormusun?
Erkekler ilk ayrılıktan sonra fazla acı çektiklerini söylerken kız affedip geri döndüğünde,asla bunun kıymetini bilmiyorlar.
Aksine o vicdanını rahatlatmak için üzülmüş barışmışsınız ve kendince değerini düşürmüş.İyiki kurtulmuşsun.

O terk edilmenin intikamını aldı barışmakla. Biz barıştık ve ilişkiye girdik intikam aldım dedi şakayla karışık . Ama ben ihtimal vermediğimden üstünde durmadım kabullenmedim. İyi ki kurtulmuşum diyebilmek için şimdi de bana davrandığı gibi o kıza davranması lazım. Çünkü ben bu kötü davranışlarını bana özel olarak algılıyorum. Vicdanını çok güzel sustururdu hala da susturuyor. Zaten beni tam anlamıyla bitirdi . İnşallah iyisiyle kötüsüyle ben de onu bitirir hatırlamam . Onu üzdüğüm oldu ama o kat be kat acısını çıkardı hak etmediğim şekillerde . Ben artık kendi yoluma bakmayı gerçekten istiyorum o da tüm yaşananları tam anlamıyla sindirdikten sonra olacak sanırım.

bahane ona mecbur kalıp ayrılmamak falan.. resmen seni yatağa atmak için 40 takla atmış.. şimdi bişey dicem çocuğa hakaret etcem banlanmaktan korktuğum için susuyorum.. sen de hala üzül ona aferin..

Aynen öyle intikam almak için sırf o acıdan kurtulmak için bile dönerler...Bi arkadaşımın peşind eyıllarca koşan gözyaşı döken erkek...görüşmeye başladıktan ve kız buna bağlandıktan 1 yıl sonra..
-amannn senle ne işim olur..o kadar acı çektim senin için sende çek..demiş açık açık.
Bu kadar tinyetsizler işle..SENDE MUTLU OL VE ONU UMURSAMA.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…