SANKI ETRAFIMDA KALKAN VAR.

Benim annem de hep aynıydı bazen kimseyi begenmiyorsun diyordu.ama sonunda bana hak veriyordu.ben de biraz daha acildim.ama şöyle pazarlık falan yapmazdim daha çok girisken oldum annem de fazla uzatmadi.
benim davranışlarım o anki ruh halime bağlı bazen annemin inadına farklı davranmıyor değilim

takma bu kadar üniversiteye gittiğinde değişirsin bende senın gibiydm ama üniversiteye gidince tamamen değiştim daha girişken bir insan oIdum.tabularımı yıktım diyebiIirim tam manasıyla...

en korktuğum noktaya değinmmişsin cnm ahh ahh ben çok kafama takarım liseye başlarken ilk gün heyacandan ölmüştüm ünide ne yapacam bilmiyorum

Hangi bolum hangi sehir belki karailasiriz :))

takma bu kadar üniversiteye gittiğinde değişirsin bende senın gibiydm ama üniversiteye gidince tamamen değiştim daha girişken bir insan oIdum.tabularımı yıktım diyebiIirim tam manasıyla...
Tesekkurler cnm ortam ve kosullar ne gosterecek kim bilir

Bende aynıyım ve bu bi sorun değil.Ayrıca Üniversitede bunun bi kaybını yaşamadım tam tersi balını yiyorum.Belli bi arkadaş grubum var bi kaç kız.Sürekli birlikteyiz.Asla başkalarını o sınırların içine sokmam,hatta açıkcası sadece kanım ısınmadığı için bi sorun olmadığı halde yüzüne bile bakmadığım insanlar olmuştur.En başında kendi arkadaş grubum tarafından ''ne olcak kız kötü biri değil sende amma diksin'' dediler ama,sonra her samimiyet kurdukları insandan kazık yiye yiye 2. yılın ortalarında hepsi oldular adeta bir ben Onlar etraflarından çok kişi eledi,ama benim arkadaşlarım hep onlardı ve aynı kaldı.Hepte öyle olucak.Yurttan iki kız arkadaşım,okuldan 4 kız arkadaşım.Başkalarıylada İŞŞŞŞİM OLMAZZZ.Kendini kötü hissetme o yüzden,Allah aşkına girişken filanda olma.Hepsinin bizim grubumuz haricinde çok arkadaş grupları vardı,sonunda hepsi sadece tek grupla kaldı.Ve başları ağrıyarak bitti arkadaşlıkları.Seçtiğim arkadaşlarıma çok cana yakın ve iyiyimdir,onun dışındakilerede çok soğuk.Ve mutlu son

zamanında gırısken olmussunda nolmusss ? elınde kalan bır ton dost kazıgı ve can sıkıntısı .
bosver bolesı daha ıyı daha temkınlı daha az streslı .
unı de bırbırıden farklı cok ınsan tanıcaksın , kopuk ucurtma olanıda var dogru duzgun olanı da .
alıstıkca kafana uygununu secersın nasılsa gırıskende olsan tanımadıgın ınsanların arasında zorlanacak hepsını once bı yadırgıcaksın . kendını kotu hıssetme sen dogru olanı yapıyorsun aslında .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…