SANKI ETRAFIMDA KALKAN VAR.

mrsmile

California dreaming..
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
30 Mayıs 2015
573
197
HAYIRLI SAHURLAR KIZLAR
BENIM DERDIM:
Eskiden cok dost kazigi yedim ve arkadaslarimin davranislarini cok kafama takardim.
son iki senedir kendimi birden degistirdim umursamaz bir hale geldim istemeden.
Karsimdakine hep mesafeli davraniyorum onume duvar koyuyorum hep.
bu iyi oldu tabi benim icin kafama takmiyorum hicbiseyin pskolojik olarak rahatim ..
insanlari cok iyi analiz ettigime inaniyorum ve hemen sicak bir bag kuramiyorum cok secici davraniyorum herseyde ..
ama bu davranislarim artik beni rahatsiz etmeye basladi eskisi gibi olmakta istemiyorum ama universiteye baslayacam ve korkuyorum yanliz kalmaktan...
benim icin herkes kotu gorunmeye basladi artik...
Annemde cok ustume geliyor girisken ol azicik diye ama ben insanlari tanimadan samimiyet kuramiyorum malesef...
kizlar cok abartiyorum farkindayim resmen kalkan varmis gibi etrafimda ama zarar gormekten cok korkuyorum pskolojik olarak..
sizce bu davranislarim normal mi degilse nasil yenmeliyim lutfen yardim edin universite hayatinda sıkıntı cekmekten korkuyorum..
zaman harcayip okuyan ablalarim hakkinizi helal edin uzun yazdim biraz..

Bende aynıyım. Bu bi dert değil bence. Doğru olan .. Çok hain insanlar var. Güvenmemek lazım kimseye.

Bende aynıyım. Bu bi dert değil bence. Doğru olan .. Çok hain insanlar var. Güvenmemek lazım kimseye.
Kesinlikle bende bazi yonlerde bazi kararlar alirken bu huyumla furur duyuyorum ama bazen acaba ben mi cok abartiyorum diye dusunuyorum..
kisiligimi guclu tutmaya calisiyorum hep buda beni bazen yoruyor..

Kesinlikle bende bazi yonlerde bazi kararlar alirken bu huyumla furur duyuyorum ama bazen acaba ben mi cok abartiyorum diye dusunuyorum..
kisiligimi guclu tutmaya calisiyorum hep buda beni bazen yoruyor..
Boşver doğru yoldasın. Düşe kalka büyüyeceğiz di mi ? Insanların hain olması sorun. Sırtından vurulunca insan doğal olarak kalkan oluşturuyor

İnsanlara ne uzak ne yakın ol, çok samimiyet ve tüm sırları paylaşmak, kayıtsız şartsız güvenmek tabii ki iyi değil.

Bu yüzden insan ilişkilerini güvenli bir mesafeden yürüt.

Tam olarak nasılsınız bilmiyorum ama anneniz bile uyarma gereği duyduğuna göre harekerleriniz normal olmayabilir.

İnsanlara daha en baştan duvar örmek, ya da deyiminizle kalkan koymak bana göre normal bir şey değil. Bence insanlar sapla samanı karıştırıyorlar veya dengeyi bulamıyorlar. Sizinki bu olabilir. Her tanıştığınızla samimi olun, can ciğer olun demiyorum. Ama bu soğuk, kalkanlı olmayı da gerektirmez. Dengeyi bulun işte. Sıcak ve canayakın olmak iyidir. Kimisi yapı olarak soğuktur, zorlamayla da olmaz. Ama en azından bir gülümsemek, selam vermek gibi davranışlar göstermek lazım. Soğuk olsan da.
Bana insanlardan soyutlanmak hiçbir zaman normal gelmiyor. Bu bir şeylerin sonucu bile olsa böyle. En azından aşılması gereken bir sorun olarak görüyorum.
Tam olarak nasılsınız toplum içinde bilmiyorum, genel bir yorum yaptım.

İnsanlara ne uzak ne yakın ol, çok samimiyet ve tüm sırları paylaşmak, kayıtsız şartsız güvenmek tabii ki iyi değil.

Bu yüzden insan ilişkilerini güvenli bir mesafeden yürüt.
aynen bende böyle davranıyorum ...
ama bazen ben mi abartıyorum insanlar bu kadarda kötü olamaz diye düşündüğüm olmuyor değil...
aslında beni böyle olmaya zorlayan hep çevrem zaten çok değer verince bir yerleri kalkıyor böyle davranınca dengeyi buluyorum...
ama ilerleyen hayatımda sorun çıkarmasından korkuyorum.
iş,evlilik ...

annem bana göre ortama çok çabuk uyum sağlayan birisi o yuzden bu davranışım ona batıyor.
o kadar da soğuk değilim tabi tanıştıktan kaynaştıktan sonra kalkanlarım suya düşüyor ama işte o aşamada insanları çok analiz ediyorum tabii bende mükemmel değilim ama her turlu arkadaş ortamına girdim inanın ve her turlu insanlar tanıştım arkadaşlık yaptım.
ama çok cnm yandı sonra hep mesafeli yaklaştım insanlara...
şimdi üniversiteyi başka şehirde okuyacam yurtda kalacam ailemden uzak olacam o yuzden korkuyorum...

İnsanlar tam olarak bu kadar kötü... Ortak çıkarlar doğrultusunda herşey çok iyiyken, çıkar çatışması yaşadığınızda gösterdikleri performans dudak uçuklatır cinsten.

Hiç bir çıkar gözetmeden, yalnızca seni sevdiği için yanında olabilecek insanların sayısı hayat boyu bir elin parmaklarını geçmiyor. Bu yüzden, tekrar diyorum ki kendini insanlardan çekme ama uyanık olmaya devam et...

Ben de aynıyim.hep karsidan beklerim ilk adımı. Çok arkadaşim yoktur.gerek te yok zaten az insan çok huzur.univ. de daha temkinli olman gerek zaten doğru yolda ilerliyorsun.

altına imzamı atıyorum.

seni kullanabildiği yere kadar dostlar. çıkarı bittiği yerde öyle bir çirkeflik yok vallahi. insanlara mesafeli olmak her daim iyidir

teşekkur ederim

Ben de aynıyim.hep karsidan beklerim ilk adımı. Çok arkadaşim yoktur.gerek te yok zaten az insan çok huzur.univ. de daha temkinli olman gerek zaten doğru yolda ilerliyorsun.
teşekkurler kesinlikle davranışlarımdan memnunum ama bazen abartıyorum gibi hissediyorum annem sayesinde bu bencillikmiş

Daha dur bakalim hayat sana daha ne kabuklarini dokturecek :) insan yasadikca ogreniyir bende senin yaslardayken cok mesafeli sessizdim sonra artik ogrendikce insanlari daha rahatim guleryuzluyum ams karsimdaki sinirini bilecek kadar. Kendini zorlama nasil olmak istiyorsan oyle ol annen gibi olamazsin onun deneyimlerini yasamadin sen kendi hayat yolunda degistirirsin kendini

Gercekten hayat beni degistirdi boyle degildim ben hayat insani iyi pisiriyor valla...
Gecen seneyle bu sene arasinda cok fark var mesala bende ...
Sadece annem bu yasinda hayat dolu olmalisin diyor ama cevremde boyle uyum saglayacak kimse yokki hayat dolu oluyum

teşekkurler kesinlikle davranışlarımdan memnunum ama bazen abartıyorum gibi hissediyorum annem sayesinde bu bencillikmiş

Benim annem de hep aynıydı bazen kimseyi begenmiyorsun diyordu.ama sonunda bana hak veriyordu.ben de biraz daha acildim.ama şöyle pazarlık falan yapmazdim daha çok girisken oldum annem de fazla uzatmadi.

Üniversitenin en önemli kuralı seni ileri taşıycak arkadaştır çünkü takılacağın çok fazla nokta olacak

İlk gün ve son çok önemli :))

Üniversitenin en önemli kuralı seni ileri taşıycak arkadaştır çünkü takılacağın çok fazla nokta olacak

İlk gün ve son çok önemli :))
en korktuğum noktaya değinmmişsin cnm ahh ahh ben çok kafama takarım liseye başlarken ilk gün heyacandan ölmüştüm ünide ne yapacam bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…