??...Sanıyordum ki...??" köşemiz...!!

Ben de çoooook küçükken erkeklerin malum yerinde ne olduğunu bilmezdim tabi.
Şiş duruyor ya hani Orda misket var sanırdım.
Hahaa harikasin canim bende ufakken otobüsteyken filan karşımda bir amca yada abi oturduğu zaman hep orasına bakardim hani pür dikkat gözlerimi pörtlek gibi acardim hiç ayırmadan gözlerimi bakardim karşımdaki öyle rahatsiz olurdu anlatamam.ben nebileyim o zamanlar orda ne var :))annemden ne cimcikler yedim.ahhh ama.inat değilmi baya bi yaptim kendim bıraktım :))

Bende erkekler bezleniyor sanirdim oyle durunca

şirinleri gerçek sanıyordum onları hayal ediyordum
çoğu çocuk gibi televizyondakileri televizyonun arka kapağından içeirye giriyorlar sanıyordum 1.sınıfta saçları kısa olan kız arkadaşımın erkek olabileceğini düşünyordum
düğünolunca bebekte oluyor sanıyordum daha neler neler aklıma gelenler bunlar şimdilik

minareye çıkıp ezan okuyan hocayı Allah sanıyordum taa ki bir gün abim "salak, o Allah değil " diyene kadar ( yaş-4-5)
Kuzenimde avizeyi allah saniyormus bannesi namaz kilinca ellerini kaldirip yukari dogru bakarak dua ettigi icin :)

Daha ilkokula baslamadigim ama biran once okula gitmeye can attigim 6-7 yaslarindayim.yuruyen merdivenlere karsi cok ilgim vardi.toplu insanlarin oldugu her yerde tum nerdivenler sanirdimki otomatik kendinden.okula basladim okulun ilk gunu sinif 3.katta ilk gun annem sinifima goturuyo.annemin elini biraktim kendim binicem dedim.sagda ilk basamakta bekliyorum :) arkadan ittiriyolar annem hadiiiii diye bagiriyo :) hem gul mustum hemde yuruyen degilmis nihayet anlamistim :)

Kucukken babam bana hep armut derdi.
Pazarda gercek armutu gordugumde inanmamistim,hayir o armut degil,armut benim demisim. Zor kabul ettim armut olmadigimi... Ilk hayal kirikligim...
bu çok iyiydi gerçekten çok komik bir hayalkırıklığı olsa gerek

Cok iyi olmus bu konu.. birazcik da dertlerden uzaklasalim dimi.. Ben de 3 yaslarindayken yilbasi gunu amcamlar hindi alip eve gelmisler. Yengemde bahcede bekletmis biraz hindiyi malum aksama kesilecek.. ben hindiyi gorunce bu ne demisimm yengem de o senin kardesin demis. Gun boyu hindiyle ugrasmisim. Sonra ben hindinin kesilecegini duymusum o cocuk aklimla o kdr aglamisim ki kesmeyin kardesimii diye.. )

Ah o şirinler yokmu her pikniğe gittigimizde onlari aramaktan anam agliyordu.
Hani sonunda diyor ya işte yok iyi kulak verin belki biryerlere varlardir buna benzer birsey tam hatirlamiyorum..az aramadim onları..:)

Bebekler guldukleri zaman melekler guldurur derlerdi...
Bende belirli bir yasa kadar bebeklerin gozlerinin icine bakar bakar dururdum...
Belki birgun bende onlarin gozlerinde melekleri gorurdum umuduyla ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…