- 23 Kasım 2014
- 89
- 22
- 13
- 35
- Konu Sahibi emirimherseyim
-
Hahaa harikasin canim bende ufakken otobüsteyken filan karşımda bir amca yada abi oturduğu zaman hep orasına bakardim hani pür dikkat gözlerimi pörtlek gibi acardim hiç ayırmadan gözlerimi bakardim karşımdaki öyle rahatsiz olurdu anlatamam.ben nebileyim o zamanlar orda ne var :))annemden ne cimcikler yedim.ahhh ama.inat değilmi baya bi yaptim kendim bıraktım :))Ben de çoooook küçükken erkeklerin malum yerinde ne olduğunu bilmezdim tabi.
Şiş duruyor ya haniOrda misket var sanırdım.
Bende erkekler bezleniyor sanirdim oyle duruncaHahaa harikasin canim bende ufakken otobüsteyken filan karşımda bir amca yada abi oturduğu zaman hep orasına bakardim hani pür dikkat gözlerimi pörtlek gibi acardim hiç ayırmadan gözlerimi bakardim karşımdaki öyle rahatsiz olurdu anlatamam.ben nebileyim o zamanlar orda ne var :))annemden ne cimcikler yedim.ahhh ama.inat değilmi baya bi yaptim kendim bıraktım :))
Kucukken babam bana hep armut derdi.
Pazarda gercek armutu gordugumde inanmamistim,hayir o armut degil,armut benim demisim. Zor kabul ettim armut olmadigimi... Ilk hayal kirikligim...
Hahaa senin hayal gücün benimkinde de genişmiş...ben orada ne oldugunu çözemedigim den öyle bakiyordum...eh çözmem baya sürdü..15-16 :) şimdiki zaman 8-9 da zehir gibilerBende erkekler bezleniyor sanirdim oyle durunca
bendeeeeee hatta yağmur yağınca allah ağlıyor sanırdımÇocukken gök gürlediğinde ,allah bağırıyor sanardım
Kuzenimde avizeyi allah saniyormus bannesi namaz kilinca ellerini kaldirip yukari dogru bakarak dua ettigi icin :)minareye çıkıp ezan okuyan hocayı Allah sanıyordum taa ki bir gün abim "salak, o Allah değil" diyene kadar ( yaş-4-5)
:))mankenlerin regl olmadıklarını sanıyordum
bu çok iyiydi gerçekten çok komik bir hayalkırıklığı olsa gerekKucukken babam bana hep armut derdi.
Pazarda gercek armutu gordugumde inanmamistim,hayir o armut degil,armut benim demisim. Zor kabul ettim armut olmadigimi... Ilk hayal kirikligim...
Ah o şirinler yokmu her pikniğe gittigimizde onlari aramaktan anam agliyordu.şirinleri gerçek sanıyordum onları hayal ediyordum
çoğu çocuk gibi televizyondakileri televizyonun arka kapağından içeirye giriyorlar sanıyordum1.sınıfta saçları kısa olan kız arkadaşımın erkek olabileceğini düşünyordum
düğünolunca bebekte oluyor sanıyordum daha neler neler aklıma gelenler bunlar şimdilik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?