Hissedemezsiniz. Dollenmis embriyo rahime yerleşirken regl sancısı gibi ağrı hissedilir.
Ne zaman test yapicaksinO sancıyı 1 haftadır hissediyorum
Yok artik
Hissedemezsiniz. Dollenmis embriyo rahime yerleşirken regl sancısı gibi ağrı hissedilir.
1 aylık bebeği bile hissetmemiştim hiç
İlginç geldi
Siz yumurtlamadan mi bahsediyorsunuz yoksa dollenmis embriyonun rahime yerleşmesinden mi ?bugün ultrasonla bakıldı ve sol yumurtalığımda oluşmuş. doğru hissetmişim
bugün ultrasonla bakıldı ve sol yumurtalığımda oluşmuş. doğru hissetmişim ben
Yumurtanın rahme tutunmasini hissetmenizin mümkünü yok. Toz tanesi kadar yumurtanin yerleşmesini hissedebiliyorsunuz yani öyle mi
Yahu bebek 3 aylık olunca bile kıpırtısı zor hissediliyor.
bende iğne batması gibi sancı olmuştu 3 kere. inanırım.
Bnde hissetmiştim koltukta oturuyodum doğrulurken feci bi sancı hissettim. Hatta acile gidecektim o derece.O ay klomen ve çatlatma iğnes kullanmıştım ve 1-2 gün sonra kan testinde hamile olduğumu öğrenmiştim. Yeni döllenmişti ki değeri düşüktü.
Bende öğle bir kıpırtı issettim belki 3 saniye pit pit diye o yüzden çok merak ettimbugün ultrasonla bakıldı ve sol yumurtalığımda oluşmuş. doğru hissetmişim ben
Yok daha neler.adetimi 3 gün geçti ve test yapmadım henüz. ama formlarda okuduğum bilgilere dayanaktan az önce sol yanım içimde bişey pır pır etti tık tık gibi böyle bi şey atar gibi göz seyirmesinin karında olan hali gibi tarif edebildim mi bilmiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?