sanırım yumurtanın rahme tutunma anını hissettim

merhabask

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
6 Ağustos 2018
684
426
33
38
adetimi 3 gün geçti ve test yapmadım henüz. ama formlarda okuduğum bilgilere dayanaktan az önce sol yanım içimde bişey pır pır etti tık tık gibi böyle bi şey atar gibi göz seyirmesinin karında olan hali gibi tarif edebildim mi bilmiyorum.

1 aylık bebeği bile hissetmemiştim hiç
İlginç geldi

Hissedemezsiniz. Dollenmis embriyo rahime yerleşirken regl sancısı gibi ağrı hissedilir.

bugün ultrasonla bakıldı ve sol yumurtalığımda oluşmuş. doğru hissetmişim

Bnde hissetmiştim koltukta oturuyodum doğrulurken feci bi sancı hissettim. Hatta acile gidecektim o derece.O ay klomen ve çatlatma iğnes kullanmıştım ve 1-2 gün sonra kan testinde hamile olduğumu öğrenmiştim. Yeni döllenmişti ki değeri düşüktü.

bende iğne batması gibi sancı olmuştu 3 kere. inanırım.

Yumurtanın rahme tutunmasini hissetmenizin mümkünü yok. Toz tanesi kadar yumurtanin yerleşmesini hissedebiliyorsunuz yani öyle mi
Yahu bebek 3 aylık olunca bile kıpırtısı zor hissediliyor.

Yumurtanın rahme tutunmasini hissetmenizin mümkünü yok. Toz tanesi kadar yumurtanin yerleşmesini hissedebiliyorsunuz yani öyle mi
Yahu bebek 3 aylık olunca bile kıpırtısı zor hissediliyor.
bende iğne batması gibi sancı olmuştu 3 kere. inanırım.

Valla ben seyirme gibi hissettim tık tık etti. Daha önce yine burda okumuştum kelebek kanat çırpar gibi bi şey ye tarif etmişlerdi

Yok daha neler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…