• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sanırım tek derdim yüzümdeki kıllar,tüyler:(:(:(:(

Bu doğum kontrol hapı yöntemi ile azalıyor mu tüyle cidden? Ne gariptir benim saclarim azalmaya cansizlasmaya başladı yüz bolgemdeki kıllar çok gözüme batmaya başladı aynı şekilde göbegimde de var eskiden biraz daha açık renkteydiler şimdiki hatunlar pürüzsüz kendimi iğrenç hisseder oldum yahu.

Adetlerin nasıl düzenli mi? Bir de kadın doğuma gidip hiç ultrason la baktırdın mı? Polikistik over olabilirsin belki. Doğum kontrol hapı ile tüylerin çıkış hızında azalma oluyor, yeni tüylerin oluşumunu engelliyor.
Evet adetlerim düzenli ve zaten de kadın doğum uzmanına görünmüştüm. Hormon testi falan yaptırmıştım ama her şey normal gözüküyor demişti doktorum

Canım iğneli epilasyona git lazer yayıyor ben kaşlarıma gitmiştim,bitti benim artık çıkmıyor.En son 2010da gitmiştim. Hatta burdan bir arkadaşa da tavsiye ettim o da bildiğim kadarı ile yüz için gitti. İstanbuldayım Avrupa yakasında idi ama kadın taşınacaktı ne yaptı bilmiyorum da şimdi kardeşim bi yere başladı Anadolu yakasındayız biz yeni yeni gidiyor ama gidipte biten tanıdıklarımız var memnunlar istersen yerini söyleyebilirim.
Canim avriupa yakasinda nerde bende kas ustu icin istiyorum ve ne kadar tuttu

lazer epilasyon alexsndr yaptir hemen sonuc alirsin ama oyle bir iki kere gidip gelmek deil paket al on iki ay git derim..
ha bide sey var ama dayanabilirmisn bilmiyirum sir agda yapiyorsun sonra limon suyu suruyorsun oda kokleri yakiyor hmm bide karinca yumurtasi var aktarlarda onun krem seklinde hali var oda sir agdadn sonra suruluyr hafid sızısi varmis onunda zamaninda isimiz geregi kıl tug hep ugrastigmz icin :( offf cok ozledim ya ben isimi

Benim de çenemde birkaç tüy ve inceydi. Lazere gittim artti. Tavsiye etmem. İğneli düşunuyorum. İnş. Kurtuluruz
bir kac taneyse neden lazer yaptirdjniz hadi siz bilmiyorsjnuz tamam o para canavarlari neden yapmiss canim kesinlikle igneli yaptirmalisin dakkasi bir tl arti igneni kendin aliyirsun ama igneli yuz icin cok iui

Hanımlar iyi günler diliyorum.Şimdi konu başlığı zaten her şeyi anlatıyor gibi.Yüzümde aşırı tüylenme var,koyu renkte hatta çene altlarında kıl şeklinde yoğun bir şekilde.Kafayı yemekten korkuyorum çok çabuk çıkıyorlar bir de:KK43::KK43::KK43::KK43: mesela koltuk altı ve bacak bölgelerimde durum böyle değil sir ağdayla 1 ay gibi bir süre idare edebiliyorum lakin yüz bölgesi beni bezdirdi:KK43::KK43::KK43::KK43: Doktora da gittim hormonlarım normal seviyede.Lazer epilasyon ve belki sonrasında iğneli düşünüyorum 1-2 yıla kadar.....Fakat o zamana kadar lütfen bana bir akıl verin.Ne yaparsam azalır ya da neyle alırsam daha uzun vadede çıkar suratımdakiler.İnanın psikolojim bozuldu yaaaaaaa..Normal bir tüylenme değil anlayacağınız:KK43::KK43::KK43::KK43::KK43::KK43::KK43: Güzel ve faydalı yorumlarınızı bekliyorum.İyi günler dilerim:)
merhaba size özelden yazmak istedim ama yazılmadı eğer özel msj açarsanız size yazmak istediklerim var.

Hanımlar iyi günler diliyorum.Şimdi konu başlığı zaten her şeyi anlatıyor gibi.Yüzümde aşırı tüylenme var,koyu renkte hatta çene altlarında kıl şeklinde yoğun bir şekilde.Kafayı yemekten korkuyorum çok çabuk çıkıyorlar bir de:KK43::KK43::KK43::KK43: mesela koltuk altı ve bacak bölgelerimde durum böyle değil sir ağdayla 1 ay gibi bir süre idare edebiliyorum lakin yüz bölgesi beni bezdirdi:KK43::KK43::KK43::KK43: Doktora da gittim hormonlarım normal seviyede.Lazer epilasyon ve belki sonrasında iğneli düşünüyorum 1-2 yıla kadar.....Fakat o zamana kadar lütfen bana bir akıl verin.Ne yaparsam azalır ya da neyle alırsam daha uzun vadede çıkar suratımdakiler.İnanın psikolojim bozuldu yaaaaaaa..Normal bir tüylenme değil anlayacağınız:KK43::KK43::KK43::KK43::KK43::KK43::KK43: Güzel ve faydalı yorumlarınızı bekliyorum.İyi günler dilerim:)
Lazer epilasyona yüz için hiç girmeyin derim.. direk iğneli epilasyon yaptırın.. İlk seansta %50 falan azalma oluyo zaten.. Ben koltukaltlarıma iğneli diğer bölgelerime lazer epilasyon yaptırdım.. 15 yıldır koltuk altımda ayva tüyü bile yok diğerlerinin büyük bi kısmı 3 yıl kadar sonra geri çıkmaya başladı.. İğneli epilasyon kökten çözüm ;)

Lazer epilasyona yüz için hiç girmeyin derim.. direk iğneli epilasyon yaptırın.. İlk seansta %50 falan azalma oluyo zaten.. Ben koltukaltlarıma iğneli diğer bölgelerime lazer epilasyon yaptırdım.. 15 yıldır koltuk altımda ayva tüyü bile yok diğerlerinin büyük bi kısmı 3 yıl kadar sonra geri çıkmaya başladı.. İğneli epilasyon kökten çözüm :KK66:
İnanır mısınız ben de aslında yüz bölgesi için lazeri çok düşünmüyorum. İğneli ilk seansta bayağı bir etkili o zaman. Ben şu iğneliyi araştırayım iyi bir yer bulduğum taktirde hemen başlayacağım:)

İnanır mısınız ben de aslında yüz bölgesi için lazeri çok düşünmüyorum. İğneli ilk seansta bayağı bir etkili o zaman. Ben şu iğneliyi araştırayım iyi bir yer bulduğum taktirde hemen başlayacağım:)

özelden mesaj atamadım ama kısaca şunu söyliyim size, kesinlikle iğneli epilasyona başlayın, ve ilk başladığınız zamanda çok uzun ara vermeden gidip sürekli aldırın çünkü uzun aralar verirseniz tüylerin kökü besleniyor ve güçleniyor, sık sık gidin köklenmeden aldırın ve tüyleriniz incelsin,umarım istediğiniz gibi olur.

özelden mesaj atamadım ama kısaca şunu söyliyim size, kesinlikle iğneli epilasyona başlayın, ve ilk başladığınız zamanda çok uzun ara vermeden gidip sürekli aldırın çünkü uzun aralar verirseniz tüylerin kökü besleniyor ve güçleniyor, sık sık gidin köklenmeden aldırın ve tüyleriniz incelsin,umarım istediğiniz gibi olur.
Çok teşekkür ediyorum güzel dilekleriniz için. İnşallah tez zamanda kurtulurum bu işlerden:( Tekrardan sağolun :)

Back