• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sanırım tek derdim yüzümdeki kıllar,tüyler:(:(:(:(

Çok teşekkür ederim.Sizde de mi tüylenme fazlaydı bendekilerin maşallahı var da:KK43::KK43: Bu yöntemi şimdilik deneyebilirim.Sonrasında 1-2 seneye kadar en iyisi iğneliye başlamak sanırım
Rica ederim, evet bendede vardı, halen var ama öyle genç kızlığımdaki kadar değil.. Epi roller tipi şeylerin iyi tarafı aciliyet giderme açısından sıkıntı yaratmıyor.. Ağdadan sonraki 2-3 gün içinde uzamaya başlayanlar kopararak alıyor, cımbız sonuçta, yüzünüze sürerken yukarı aşşa hareketlerle sürün. İlkin acıtır ama 1-2 dk sacede.. zaten ağda sonrası olduğundan aklınıza geldikçe uygulayın..

Aynı bende öyleyim çene altı ve faul kısmı hamilelikte faul kısmı gözle görülür azaldı bende bu gün gitsem iki gün sonra çıkıyordu hemen inş doğum dan sonra iğneliye gitmeyi planlıyorum umarım doğumdan sonra geri çıkmaz giden killarim

merhaba,

ben bu konuda neredeyse uzman oldum bazi arkadaslarin da dedigi gibi lazer tüyleri arttirabilir.lazer kalin tüyleri yok ederken diger bölgelerde tüylenmeyi tetikliyebiliyor.bu durum yüz icin gecerli.yine arkadaslarin dedigi gibi igneli epilasyon en etkili yöntem.Fakat biraz daha fazla acitiyor.ben uzun süre yüzüme lazer yaptirdim.daha lazer yeni gelmisken yaptirdim.1500 dolar ödedim.gittigim yerde iki doktor vardi.en baslarda kendileri yaptilar sonra da yardimcilar yapmaya basladilar.Cok sert olan killar yumasadi ve azaldi ama sakaklarda ve boyun altinda killanmalar oldu.sonra yurtdisina yerlestim.buradada 15 seans kadar yaptirdim bitmedi ama azaldi.sonrada ben evde yapilan isik ile calisan bir makine aldim.böylelikle idare ediyorum.epey azaldi ama bitmiyor.igneli epilasyonu kis aylarinda yaptiri.epilasyondan sonra özellikle bir hafta mümkün oldugunca az günes görmeniz lazim.yoksa lekelenme yapiyor.bir de isinin ehli birine gidin.
yoksa yüzünüz delik desik olabilir.umarim en kisa sürede kurtulursunuz.

Aynı bende öyleyim çene altı ve faul kısmı hamilelikte faul kısmı gözle görülür azaldı bende bu gün gitsem iki gün sonra çıkıyordu hemen inş doğum dan sonra iğneliye gitmeyi planlıyorum umarım doğumdan sonra geri çıkmaz giden killarim
Valla aynı dertten muzdaribiz desenize:( inanır mısınız bende de öyle 2-3 gün olmadan hemen çıkıyor.

Hmm anırım yanlış ifade ettim.Yüzümdeki tüyler de 1 ay idare etsem valla sevinçten göbek atardım.Lakin yüz bölgemde 3-4 günde bir çıkıyor:KK43::KK43::KK43::KK43::KK43:
canımda bende aynıyım ben iple aldırıyorum sana tavsiyem hemen lazere git benim bıyık bölgem bitti ama şuan ilaç kullanıyorum o ilaçlar bitsin hemen kendimi lazaere atıcam

merhaba,

ben bu konuda neredeyse uzman oldum bazi arkadaslarin da dedigi gibi lazer tüyleri arttirabilir.lazer kalin tüyleri yok ederken diger bölgelerde tüylenmeyi tetikliyebiliyor.bu durum yüz icin gecerli.yine arkadaslarin dedigi gibi igneli epilasyon en etkili yöntem.Fakat biraz daha fazla acitiyor.ben uzun süre yüzüme lazer yaptirdim.daha lazer yeni gelmisken yaptirdim.1500 dolar ödedim.gittigim yerde iki doktor vardi.en baslarda kendileri yaptilar sonra da yardimcilar yapmaya basladilar.Cok sert olan killar yumasadi ve azaldi ama sakaklarda ve boyun altinda killanmalar oldu.sonra yurtdisina yerlestim.buradada 15 seans kadar yaptirdim bitmedi ama azaldi.sonrada ben evde yapilan isik ile calisan bir makine aldim.böylelikle idare ediyorum.epey azaldi ama bitmiyor.igneli epilasyonu kis aylarinda yaptiri.epilasyondan sonra özellikle bir hafta mümkün oldugunca az günes görmeniz lazim.yoksa lekelenme yapiyor.bir de isinin ehli birine gidin.
yoksa yüzünüz delik desik olabilir.umarim en kisa sürede kurtulursunuz.
Çok teşekkür ederim ellerinize sağlık.İnşallah tez zamanda kurtulurum bu tür işlerden.Bu kadınların tüylerden çektiği nedir yahuuu:)

lazer işe yaradı mı sizde.Bendeki tüyler siyah ve uzun kıllar ise bayağı sert ve kalın
evet canım ben beyaz tenliyim o zamanalrı hem bıyık hem cene için gitmiştim sonra cildim için zoratanin kullandım ve bıraktım şimdi ilacın geçmesini bekliyorum tekrar başlıycam erkek kılı gibi 2 sonra hemen cildim pütür pütür oluyor bıktım ağda sivilce yapıyor bende ip ile alıdırıyorum malesef....

kuaforde orient denen birseyle tuylerini sarartanlar var. cok uzun olanlari alirsin birkac gunde bir ama digerlerini kapatir sarartici

Adetlerin nasıl düzenli mi? Bir de kadın doğuma gidip hiç ultrason la baktırdın mı? Polikistik over olabilirsin belki. Doğum kontrol hapı ile tüylerin çıkış hızında azalma oluyor, yeni tüylerin oluşumunu engelliyor.

Back