• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sanırım tek derdim yüzümdeki kıllar,tüyler:(:(:(:(

yüzüme sir ağda yaptırmıştım bütün her tarafını sivilce kaplamıştı.Ben de bunun üzerine cilt doktoruna gitmiştim durum böyle böyle diye anlattım.Bana sen tüylerini daima sarartmalısın yüzün çok hassas demişti.O zamandan beri sir ağda yaptırmaya korkuyorum:KK43:
Hafızamı yokladım da ilk yaptırdığım zamanlar çıkmıştı isilik şeklinde. Kuaför bi şey sürdürtmüştü ama hatırlamıyorum maalesef. Sonra alıştı cildim çıkmadı. Sadece kaşıntı oluyor. Kaşıyınca minik kabarcık oluyor. Ertesi gün geçiyor.
Ama doktor yaptırmayın dediyse yaptırmayın tabi.

Hanımlar iyi günler diliyorum.Şimdi konu başlığı zaten her şeyi anlatıyor gibi.Yüzümde aşırı tüylenme var,koyu renkte hatta çene altlarında kıl şeklinde yoğun bir şekilde.Kafayı yemekten korkuyorum çok çabuk çıkıyorlar bir de:KK43::KK43::KK43::KK43: mesela koltuk altı ve bacak bölgelerimde durum böyle değil sir ağdayla 1 ay gibi bir süre idare edebiliyorum lakin yüz bölgesi beni bezdirdi:KK43::KK43::KK43::KK43: Doktora da gittim hormonlarım normal seviyede.Lazer epilasyon ve belki sonrasında iğneli düşünüyorum 1-2 yıla kadar.....Fakat o zamana kadar lütfen bana bir akıl verin.Ne yaparsam azalır ya da neyle alırsam daha uzun vadede çıkar suratımdakiler.İnanın psikolojim bozuldu yaaaaaaa..Normal bir tüylenme değil anlayacağınız:KK43::KK43::KK43::KK43::KK43::KK43::KK43: Güzel ve faydalı yorumlarınızı bekliyorum.İyi günler dilerim:)
Ben de esmer bir kadınım ve haliyle yüzümdeki tüyler de belirgin. Kendi adıma çözümü tüy sarartıcı kremde buldum. ağda vs cildime zarar veriyordu. İki ay filan idare ediyor tüy sarartıcı. Sadece bıyık bölgemdeki tüylere ağda yapıyorum biraz daha sert ve koyu renk oldukları için. Çok sakal boyutunda sert değillerse sen de de işe yarar.

Ben de esmer bir kadınım ve haliyle yüzümdeki tüyler de belirgin. Kendi adıma çözümü tüy sarartıcı kremde buldum. ağda vs cildime zarar veriyordu. İki ay filan idare ediyor tüy sarartıcı. Sadece bıyık bölgemdeki tüylere ağda yapıyorum biraz daha sert ve koyu renk oldukları için. Çok sakal boyutunda sert değillerse sen de de işe yarar.
ben de 3-4 yıldan beri tüy sarartıcı kullanıyorum beni 15 gün falan idare ediyor:(:( Valla sanırım bendeki bu tüy problemi çok uç bir boyutta :(:(

iğneli epilasyone git sakın yüzüne lazer değdirme daha çok kötü olur iğneli epilasyon işe yarıyor benim arkadaşım çok kötüydü bildiğin erkek gibi sivri sirvi kılları vardı yüzünde ama onun hormol bozukluguda vardı geçti işte iğneliye gidince baya bir sene devam etti şimdi çok az var onlar içinde geziyor, başka bir yolu yok soğan suyumu neydi ibrahim saraçoğlu demişti kıllı olanlar içsin diye araştır doğal yolu da varmış sanırım.

iğneli epilasyone git sakın yüzüne lazer değdirme daha çok kötü olur iğneli epilasyon işe yarıyor benim arkadaşım çok kötüydü bildiğin erkek gibi sivri sirvi kılları vardı yüzünde ama onun hormol bozukluguda vardı geçti işte iğneliye gidince baya bir sene devam etti şimdi çok az var onlar içinde geziyor, başka bir yolu yok soğan suyumu neydi ibrahim saraçoğlu demişti kıllı olanlar içsin diye araştır doğal yolu da varmış sanırım.
Ne güzel ya arkadaşınızın bayağı bir azalmış demek ki.Ahhh o günleri ben de görürüm inşallah.Onu ben de duymuştum tekrardan araştırayım İbrahim Saraçoğlu nun tavsiye ettiği kürü.Peki arkadaşınız ne kadar devam etti iğneli epilasyona

Canım iğneli epilasyona git lazer yayıyor ben kaşlarıma gitmiştim,bitti benim artık çıkmıyor.En son 2010da gitmiştim. Hatta burdan bir arkadaşa da tavsiye ettim o da bildiğim kadarı ile yüz için gitti. İstanbuldayım Avrupa yakasında idi ama kadın taşınacaktı ne yaptı bilmiyorum da şimdi kardeşim bi yere başladı Anadolu yakasındayız biz yeni yeni gidiyor ama gidipte biten tanıdıklarımız var memnunlar istersen yerini söyleyebilirim.

Canım iğneli epilasyona git lazer yayıyor ben kaşlarıma gitmiştim,bitti benim artık çıkmıyor.En son 2010da gitmiştim. Hatta burdan bir arkadaşa da tavsiye ettim o da bildiğim kadarı ile yüz için gitti. İstanbuldayım Avrupa yakasında idi ama kadın taşınacaktı ne yaptı bilmiyorum da şimdi kardeşim bi yere başladı Anadolu yakasındayız biz yeni yeni gidiyor ama gidipte biten tanıdıklarımız var memnunlar istersen yerini söyleyebilirim.
Çok çok çok teşekkür ederim ilgilendiğiniz için çok sağolun lakin İstanbul da yaşamıyorum:( Gerçi atamaydı tayindi belli olmaz.Eğer yolum düşerse uzun vadeli İstanbul a mutlaka sizi tekrar rahatsız edeceğim:)

Peki çok fazla mıydı sizlerde de bu tüylenme yoksa normal boyutta mıydı? Bendeki inanılmaz derecede fazla da:( yine de etkili olur mu acaba

Ne güzel ya arkadaşınızın bayağı bir azalmış demek ki.Ahhh o günleri ben de görürüm inşallah.Onu ben de duymuştum tekrardan araştırayım İbrahim Saraçoğlu nun tavsiye ettiği kürü.Peki arkadaşınız ne kadar devam etti iğneli epilasyona
10 15 seans gitmiştir yani tam emin değilim zaten senin durumuna göre doktor ne kadar süre devam edeceğini söyler canım.

Peki çok fazla mıydı sizlerde de bu tüylenme yoksa normal boyutta mıydı? Bendeki inanılmaz derecede fazla da:KK43: yine de etkili olur mu acaba
Canım benim kaşlarım yoğundu yani vardı baya gerçi çok incelttirmedim ben ama topladı şekil verdi sonra da çıkanları aldı aldı azaldı bitti en son dediğim gibi 2010da gitmiştim şimdi hiç ellemiyorum kaşlarıma. Annem halalarım filan da gitti onlarda öyle hatta halam dudak üstü için de gitmişti ben o zaman yok diye gitmemiştim şimdi var tabi ama kadından hiç haberim yok izmire taşınacaktı. Oyle kaldı.ama iğnelinin faydasını gorduk yani kardeşim de çene bölgesi için lazere gitti azdı iyice yayıldı şimdi iğneliye gidiyor daha iki seans.gitti ama.

2 sene önce çene altımda 3 tane kalın siyah kıl farkettim, iyice sertleşince görebildim demek ki :) hemen iğneli epilasyon yaptırdım. İlk seanstan sonra tarih vermediler 1 hafta yada 10 gün sonra çıkar o zaman yine gelin dediler. 2 yıldır çıkmadı tek seansta bitti. Belki benim şansım ama iğneli epilasyonu mutlaka deneyin.
Bişey kaybedeceğinizi düşünmüyorum

2 sene önce çene altımda 3 tane kalın siyah kıl farkettim, iyice sertleşince görebildim demek ki :) hemen iğneli epilasyon yaptırdım. İlk seanstan sonra tarih vermediler 1 hafta yada 10 gün sonra çıkar o zaman yine gelin dediler. 2 yıldır çıkmadı tek seansta bitti. Belki benim şansım ama iğneli epilasyonu mutlaka deneyin.
Bişey kaybedeceğinizi düşünmüyorum
Siz nereye gittiniz acaba

Maddiyatın nasıl bilemem ama ben 2008de başladım 2010 kasımda bitmişti ama son sene bi nisan ayında gitmiştim bi de taa Kasım ayında arada baya zaman farkı oluyordu ilk zamanlarda bi bucuk ayda filan gidiyorduk halamla sonlara dogru ne zaman çıkarsa. Ama iğneli acılı ama en garantilisi iyi yer bulursan tabi. Ben o zamanlar saatine 50lira veriyordum şimdi kardeşim dakikası iki liraya gidiyor.

Maddiyatın nasıl bilemem ama ben 2008de başladım 2010 kasımda bitmişti ama son sene bi nisan ayında gitmiştim bi de taa Kasım ayında arada baya zaman farkı oluyordu ilk zamanlarda bi bucuk ayda filan gidiyorduk halamla sonlara dogru ne zaman çıkarsa. Ama iğneli acılı ama en garantilisi iyi yer bulursan tabi. Ben o zamanlar saatine 50lira veriyordum şimdi kardeşim dakikası iki liraya gidiyor.
Çok teşekkür ederim ya çok soru sorduğumun farkındayım ama ilk uygulamadan sonra yüzünüzde herhangi bir yan etkisini gördünüz mü.Demek ki seansların arası zamanla uzuyor.

Benimde aynı şekildeydi.. Ayda 1 sir yaptır, siri yaptırdıktan sonra epi roller HH1373R.jpg kullan, (bir çeşit cımbız, ama ağdadan sonra çokmaya başlayanlara engel oluyor, 1 ay dolana kadar afta 2 falan yap.. sonrada bepanthen krem sür.. İşlem sonrası yani.. İşe yarıyor bende.. Epi roller 3-5 Tl gibi bişey kozmetik mağzalarda ve hatta halk pazarı yada japon pazarı gibi yerlerde bile var.

Dakikası 1 liraydı, ilk seansta iğne aldım 15 liraya yani 16 lira verdim şimdi gitsem iğnem var 1-2 lira veririm. Acı hiç hissetmedim zaten 3 atıştı, belki az olunca farketmedim.

Benimde aynı şekildeydi.. Ayda 1 sir yaptır, siri yaptırdıktan sonra epi roller Eki Görüntüle 1709473 kullan, (bir çeşit cımbız, ama ağdadan sonra çokmaya başlayanlara engel oluyor, 1 ay dolana kadar afta 2 falan yap.. sonrada bepanthen krem sür.. İşlem sonrası yani.. İşe yarıyor bende.. Epi roller 3-5 Tl gibi bişey kozmetik mağzalarda ve hatta halk pazarı yada japon pazarı gibi yerlerde bile var.
Çok teşekkür ederim.Sizde de mi tüylenme fazlaydı bendekilerin maşallahı var da:(:( Bu yöntemi şimdilik deneyebilirim.Sonrasında 1-2 seneye kadar en iyisi iğneliye başlamak sanırım

Çok teşekkür ederim ya çok soru sorduğumun farkındayım ama ilk uygulamadan sonra yüzünüzde herhangi bir yan etkisini gördünüz mü.Demek ki seansların arası zamanla uzuyor.
Yok canım ne demek merak ediyor insan soracaksın tabi :)) yan etki şöyle kızarıyordu kabuk tutuyordu krem kullanıyordum bepanten bir iki gune geçiyordu su degdirmemeye gayret ediyordum ama abdest filan tabi ki yine de değiyordu.
Tabi zamanla seans arası uzuyor tek tük çıkmaya başlıyor

Back