- 13 Aralık 2014
- 303
- 103
- 303
- Konu Sahibi butterfly effect
-
Babamın tarafında da durum aynı halalarım falan.Sanıyorum bende de ırsibende ırsi bu durum.. lazer epilasyon işe yaramadıhatta sanki biraz daha arttı belki sende de ırsidir
Hmm anırım yanlış ifade ettim.Yüzümdeki tüyler de 1 ay idare etsem valla sevinçten göbek atardım.Lakin yüz bölgemde 3-4 günde bir çıkıyorSir agdayla 1ay idare ediyorsan daha ne..
Ayda 1 iki cırt cırt yap bitsin gitsin..
Babamın tarafında da durum aynı halalarım falan.Sanıyorum bende de ırsi
Yok bidaha okudum..ben yanlış anlamışım..Hmm anırım yanlış ifade ettim.Yüzümdeki tüyler de 1 ay idare etsem valla sevinçten göbek atardım.Lakin yüz bölgemde 3-4 günde bir çıkıyor
Latife yaptığınızı düşünüyorumAklıma traş makinesi geldi onla al diycem ama oda daha beter yapar sanki
Darılma lütfen sadece fikir
Çok teşekkür ederim.Gerçekten yaaa ahhh şuna kökten bir çözüm bulsalar.inşallah bir çözüm bulunur bu duruma. ne yaşadığını çok iyi biliyorum ve aynen yaşıyorum çünkü.
ne güzel ya siz şanslıymışsınız:) Anladım bizde de durum ırsi sanıyorum.Kuzeniniz inşallah kurtulur bu dertten..Yok bidaha okudum..ben yanlış anlamışım..
Kuzenım de de aynı dert var..ırsıymiş bızım sulalede..allahtan bende bişey yok..
O lazer yaptırıyor ama senelerdir..
Kökü kurumadı mı ne..şimdi başka bı yere lazere başladı.
inşallah yaaaa.Evet zaten burda okuyorum açılan konuları lazerle ve iğneli ile ilgili olanları memnun kalanlar kadar hiç yaptırmasaymışım diyenler de varBenim de çenemde birkaç tüy ve inceydi. Lazere gittim artti. Tavsiye etmem. İğneli düşunuyorum. İnş. Kurtuluruz
Aslında düşünmedim değil lakin forumlarda bloglarda okuyorum da pek etkili olmadığını söylüyorlar.Sizin önerebileceğiniz herhangi bir marka ya da ürün var mıTüy azaltıcı bitkisel kremler var onlardan kullan en kolayı
yüzüme sir ağda yaptırmıştım bütün her tarafını sivilce kaplamıştı.Ben de bunun üzerine cilt doktoruna gitmiştim durum böyle böyle diye anlattım.Bana sen tüylerini daima sarartmalısın yüzün çok hassas demişti.O zamandan beri sir ağda yaptırmaya korkuyorumHaftada bir sir ağda yaptırın. Ben kıl şeklinde değil ama tüy var yüzümde. 20 günde bir giderim kuaföre. Çıktığı zaman da yine tüy şeklinde çıkıyo. İnşallah sizin de öyle olur.
Ama çene kılları zor. Mutlaka lazere gidin bence. Gidenler çok memnun. Arkadaşımda bitti 8 ayda.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?