sanırım tek derdim yüzümdeki kıllar,tüyler:(:(:(:(

butterfly effect

Guru
Kayıtlı Üye
13 Aralık 2014
303
103
303
Hanımlar iyi günler diliyorum.Şimdi konu başlığı zaten her şeyi anlatıyor gibi.Yüzümde aşırı tüylenme var,koyu renkte hatta çene altlarında kıl şeklinde yoğun bir şekilde.Kafayı yemekten korkuyorum çok çabuk çıkıyorlar bir de mesela koltuk altı ve bacak bölgelerimde durum böyle değil sir ağdayla 1 ay gibi bir süre idare edebiliyorum lakin yüz bölgesi beni bezdirdi Doktora da gittim hormonlarım normal seviyede.Lazer epilasyon ve belki sonrasında iğneli düşünüyorum 1-2 yıla kadar.....Fakat o zamana kadar lütfen bana bir akıl verin.Ne yaparsam azalır ya da neyle alırsam daha uzun vadede çıkar suratımdakiler.İnanın psikolojim bozuldu yaaaaaaa..Normal bir tüylenme değil anlayacağınız Güzel ve faydalı yorumlarınızı bekliyorum.İyi günler dilerim:)

Aklıma traş makinesi geldi onla al diycem ama oda daha beter yapar sanki
Darılma lütfen sadece fikir

Hmm anırım yanlış ifade ettim.Yüzümdeki tüyler de 1 ay idare etsem valla sevinçten göbek atardım.Lakin yüz bölgemde 3-4 günde bir çıkıyor
Yok bidaha okudum..ben yanlış anlamışım..

Kuzenım de de aynı dert var..ırsıymiş bızım sulalede..allahtan bende bişey yok..

O lazer yaptırıyor ama senelerdir..

Kökü kurumadı mı ne..şimdi başka bı yere lazere başladı.

Benim de çenemde birkaç tüy ve inceydi. Lazere gittim artti. Tavsiye etmem. İğneli düşunuyorum. İnş. Kurtuluruz

ne güzel ya siz şanslıymışsınız:) Anladım bizde de durum ırsi sanıyorum.Kuzeniniz inşallah kurtulur bu dertten..

Haftada bir sir ağda yaptırın. Ben kıl şeklinde değil ama tüy var yüzümde. 20 günde bir giderim kuaföre. Çıktığı zaman da yine tüy şeklinde çıkıyo. İnşallah sizin de öyle olur.
Ama çene kılları zor. Mutlaka lazere gidin bence. Gidenler çok memnun. Arkadaşımda bitti 8 ayda.

yüzüme sir ağda yaptırmıştım bütün her tarafını sivilce kaplamıştı.Ben de bunun üzerine cilt doktoruna gitmiştim durum böyle böyle diye anlattım.Bana sen tüylerini daima sarartmalısın yüzün çok hassas demişti.O zamandan beri sir ağda yaptırmaya korkuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…