Derdim ask kizlar 25 yasindayim ve malesefki bu ask konularında hic sansli olamadim... Biri var yillardir seviyorum ama eski erkek arkadasimin eski arkadsi gorusmuyorlar bile. Ben ona acildim da o da çok ilgili davrandi bana tekrar görüşmek istediğini bile söyledi ama sonra tekrar aradiginda ben yapamam dedi goze almadi. Biz onu ayni mahallede oturuyoz çoğu zaman görüyorum benden hoslaniyo gibi bakiyor yeniden yazsammi konussammi derdim bu
Derdim ask kizlar 25 yasindayim ve malesefki bu ask konularında hic sansli olamadim... Biri var yillardir seviyorum ama eski erkek arkadasimin eski arkadsi gorusmuyorlar bile. Ben ona acildim da o da çok ilgili davrandi bana tekrar görüşmek istediğini bile söyledi ama sonra tekrar aradiginda ben yapamam dedi goze almadi. Biz onu ayni mahallede oturuyoz çoğu zaman görüyorum benden hoslaniyo gibi bakiyor yeniden yazsammi konussammi derdim bu
Seviyorum ya herseyi arti geliyor gözüme tek eksi bir zamanlar arjadasiya cikmis olmamMantığını kullanıp eksi artılarını gözden geçirsen?
Seviyorum ya herseyi arti geliyor gözüme tek eksi bir zamanlar arjadasiya cikmis olmam
Bir zamanlar cok yakinlardi simdi gorusmuyirlar. Onun bunu problem etmemesini saglayabiksem keskeçok yakın arkadaşı değilse olmaması için bir sebep yok. o da problem etmiyorsa bunu
Kizlar merhaba bi konuyla ilgili bi adim atmam lazim ama bunu yapmalimiyim yapmamalimi bilmiyorum... Bunun için istiare filanda yaptim ama birşey görmüyorum...aslinda etrafimdakiler birşey girmuyorsan hayirsizdir diyorlar ama yinede belirsizim. Hani böyle kalp gözü acik insanlar vardır size yol gösterebilirler böyle tanidiginiz birileri varmi gerçekten ihtiyacim var akil almaya,bilgi almaya.
Seviyorum ya herseyi arti geliyor gözüme tek eksi bir zamanlar arjadasiya cikmis olmam
Evet tam anlamiyla adammis diyebilirim. Bende senden hoslaniyorum deyip beni kullanmaya calisabikirdi. Ben ona acildim hem de yuzyuze o anda karsilik da verdi sonrasında yanlis bu dedieanst: 39301481 .!.:aslında çocuk halsiyetli biriymiş bu iyi yani çünkü bir arkadaşım bilgisayarcı bir çocukla çıktı bunlar iş yerinde iki kişiydiler sonra iş yerindeki diğer çocuktan çıkma teklifi geldi onla çıkıyor şuan , kısa çocuğunn bu tavrı iyi bir şey bunu demek istedim sen hislerinden eminsen çocuğa bu olayı açıkça anlat ama bence bıçak kadar keskin ol arkadaşıyla yaşadıklarını atlamadan çocuğa olan aşkını noktasına virgülünü atlamadan tek tek anlat çocuk kabul ederse yola devam edersiniz etmezse sen her şeyi açıkladığın ve o kabul etmediği için olay senin içinde kapanmış olur keşke bunu yapsaydım gibi düşünce içinde kalmaz
Evet tam anlamiyla adammis diyebilirim. Bende senden hoslaniyorum deyip beni kullanmaya calisabikirdi. Ben ona acildim hem de yuzyuze o anda karsilik da verdi sonrasında yanlis bu dedi
Sadece bi fikir almak amacim. Belkide yenidenFal baktirinca cikan sonuca gore hareket edecek misiniz yani?
kafanizi karistiran, kendinizle ilgili yapamadığınız secimi sizin yerinize falci yapacak, siz de buna itimad edeceksiniz
enteresannn
Cok tesekkurler ilginiz icin. Yeniden yazsam biyerlere ccagirsammi tek derdim bu zaten cesaretten edemiyom artik tepki görürüm diye[/QUOTE]TE="eun123, post: 39301621, member: 494805"]tekrar yüz yüze buluş eski arkadaşıyla olanları anlat kendisine olan hislerini anlat ama eski arkadaşıyla olanları anlatmak zorundasın bence yani :) daha sonra belirli bir süre mühlet ver o süre zarfında yine düşünür hayır derse her şerde hayır her hayırda bir şer varmış dersin yada şuan söyle hayır gibi görünenin altında şer ; şer gibi görünenin altında hayır vardır Allah ım sen beni hayıra doğru yönlendir diye dua et fala filan bulaşma bak benimde baktırmışlığım vardır ma şuan pişmanım sende pişman olursun yanında kimse yoksa Allah anlat derdini ondan garı dost yoktur ...
rica ederim aslında bu gün buraya girmeye niyetim yoktu moralim bozuktu unutayım diye girdim çağırmazsannız aklınızda kalır bence arayın ve diyinki şu gün şu saatte son kez buluşalım mı ben aklımda soru işareti bırakmak istemiyorum bu gün herşeyi çözelim diyin sevgili olalım veya olmayalım bu gün aklımdaki sor işaretlerinden kurtulmak istiyorum diyin gelirse çözersiniz konuşursunuz sonuca bağlarsınız gelmezse eğer zaten siz onun için bitmişsinizdir sizde de onun bitmemesi için sebeb yokturCok tesekkurler ilginiz icin. Yeniden yazsam biyerlere ccagirsammi tek derdim bu zaten cesaretten edemiyom artik tepki görürüm diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?