• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sanirim tek cikar yol fal...

Sevgilimin arkadasina filan asik olmadim yanlis anlamayin. Sevgilimin arkadaşı daha önceden hislandigim çocuk cikti:(((

Derdim ask kizlar 25 yasindayim ve malesefki bu ask konularında hic sansli olamadim... Biri var yillardir seviyorum ama eski erkek arkadasimin eski arkadsi gorusmuyorlar bile. Ben ona acildim da o da çok ilgili davrandi bana tekrar görüşmek istediğini bile söyledi ama sonra tekrar aradiginda ben yapamam dedi goze almadi. Biz onu ayni mahallede oturuyoz çoğu zaman görüyorum benden hoslaniyo gibi bakiyor yeniden yazsammi konussammi derdim bu

Ben yapamam diyen, göze alamayan adama niye tekrar yazasın ki?
Ne işin var cesareti olmayan adamla.
Yani senin yazmanla bir şeyler olsa da geçici bir şeyler olur sonu hüsran olur yine.

Senin durumun o kadar da karmaşık değilmiş ya bak iki dk da çözdük :KK53::KK53:

Derdim ask kizlar 25 yasindayim ve malesefki bu ask konularında hic sansli olamadim... Biri var yillardir seviyorum ama eski erkek arkadasimin eski arkadsi gorusmuyorlar bile. Ben ona acildim da o da çok ilgili davrandi bana tekrar görüşmek istediğini bile söyledi ama sonra tekrar aradiginda ben yapamam dedi goze almadi. Biz onu ayni mahallede oturuyoz çoğu zaman görüyorum benden hoslaniyo gibi bakiyor yeniden yazsammi konussammi derdim bu

Ortada bi şey yokmuş ki. Bence yazma. Başın çok ağrır. Ayrıca yaşın daha genç. Umutsuz vaka gibi bahsetmişssin kendinden...

Eger bir konuda 'yapsam mi yapmasam mi' diye buyuk tereddut yasiyorsaniz...

Buyuk ihtimalle yapmamaniz gerektigi icindir.

Fallardan medet ummaniz da, sorununuzu konuyu acar acmaz anlatamamaniz da bundan.

Ustelik bunun siz de farkindasiniz ama olmayacagini kabullenmek istemiyorsunuz.

Size 'olmaz' diyen biri hele ki sonradan da olsa eski sevgilinizin arkadasi oldugunu ogrendiyseniz...

Ugruna savasilacak bir adam degildir.

Ayrica yerinizde olsam benimle ortak hayali olmayan birinde israrci olmanin nahoslugu disinda...

'Madem o kadar israr ediyor, tekradan baglanti kurdu bari biraz takilayim sununla' diye dusunmesinden cekinirdim.

Yani ortada kararsiz kalinacak bir durum degil, kotu bir fikir var... Uygulamayin. :KK14:

Kizlar merhaba bi konuyla ilgili bi adim atmam lazim ama bunu yapmalimiyim yapmamalimi bilmiyorum... Bunun için istiare filanda yaptim ama birşey görmüyorum...aslinda etrafimdakiler birşey girmuyorsan hayirsizdir diyorlar ama yinede belirsizim. Hani böyle kalp gözü acik insanlar vardır size yol gösterebilirler böyle tanidiginiz birileri varmi gerçekten ihtiyacim var akil almaya,bilgi almaya.

Bi konuyla ilgili adım için istihare dinen uygundur, ama istihareye çok takılmak iyi olmayabilir. Eskiden bir iş için istihare denirken şimdilerde istihare değil, istişare diyorlar.. Kendi yaşadığım bir olayla ilgili bahsedeyim, bir olay için istihare rüyası görmüştüm ve o rüyaya çok fazla bağlı kaldım. Hatta o rüyada olduğu gibi hareket etmiştim. Belki zaten öyle olacağı için belki de gördüğüm rüyanın etkisiyle. Ama şunu söyleyim istihareye çok takılma.

Seviyorum ya herseyi arti geliyor gözüme tek eksi bir zamanlar arjadasiya cikmis olmam

aslında çocuk halsiyetli biriymiş bu iyi yani çünkü bir arkadaşım bilgisayarcı bir çocukla çıktı bunlar iş yerinde iki kişiydiler sonra iş yerindeki diğer çocuktan çıkma teklifi geldi onla çıkıyor şuan , kısa çocuğunn bu tavrı iyi bir şey bunu demek istedim sen hislerinden eminsen çocuğa bu olayı açıkça anlat ama bence bıçak kadar keskin ol arkadaşıyla yaşadıklarını atlamadan çocuğa olan aşkını noktasına virgülünü atlamadan tek tek anlat çocuk kabul ederse yola devam edersiniz etmezse sen her şeyi açıkladığın ve o kabul etmediği için olay senin içinde kapanmış olur keşke bunu yapsaydım gibi düşünce içinde kalmaz

eanst: 39301481 .!.:
aslında çocuk halsiyetli biriymiş bu iyi yani çünkü bir arkadaşım bilgisayarcı bir çocukla çıktı bunlar iş yerinde iki kişiydiler sonra iş yerindeki diğer çocuktan çıkma teklifi geldi onla çıkıyor şuan , kısa çocuğunn bu tavrı iyi bir şey bunu demek istedim sen hislerinden eminsen çocuğa bu olayı açıkça anlat ama bence bıçak kadar keskin ol arkadaşıyla yaşadıklarını atlamadan çocuğa olan aşkını noktasına virgülünü atlamadan tek tek anlat çocuk kabul ederse yola devam edersiniz etmezse sen her şeyi açıkladığın ve o kabul etmediği için olay senin içinde kapanmış olur keşke bunu yapsaydım gibi düşünce içinde kalmaz
Evet tam anlamiyla adammis diyebilirim. Bende senden hoslaniyorum deyip beni kullanmaya calisabikirdi. Ben ona acildim hem de yuzyuze o anda karsilik da verdi sonrasında yanlis bu dedi

Fal baktirinca cikan sonuca gore hareket edecek misiniz yani?:KK14:
kafanizi karistiran, kendinizle ilgili yapamadığınız secimi sizin yerinize falci yapacak, siz de buna itimad edeceksiniz:stop:
enteresannn:KK64:

Evet tam anlamiyla adammis diyebilirim. Bende senden hoslaniyorum deyip beni kullanmaya calisabikirdi. Ben ona acildim hem de yuzyuze o anda karsilik da verdi sonrasında yanlis bu dedi

tekrar yüz yüze buluş eski arkadaşıyla olanları anlat kendisine olan hislerini anlat ama eski arkadaşıyla olanları anlatmak zorundasın bence yani :) daha sonra belirli bir süre mühlet ver o süre zarfında yine düşünür hayır derse her şerde hayır her hayırda bir şer varmış dersin yada şuan söyle hayır gibi görünenin altında şer ; şer gibi görünenin altında hayır vardır Allah ım sen beni hayıra doğru yönlendir diye dua et fala filan bulaşma bak benimde baktırmışlığım vardır ma şuan pişmanım sende pişman olursun yanında kimse yoksa Allah anlat derdini ondan garı dost yoktur ...

TE="eun123, post: 39301621, member: 494805"]tekrar yüz yüze buluş eski arkadaşıyla olanları anlat kendisine olan hislerini anlat ama eski arkadaşıyla olanları anlatmak zorundasın bence yani :) daha sonra belirli bir süre mühlet ver o süre zarfında yine düşünür hayır derse her şerde hayır her hayırda bir şer varmış dersin yada şuan söyle hayır gibi görünenin altında şer ; şer gibi görünenin altında hayır vardır Allah ım sen beni hayıra doğru yönlendir diye dua et fala filan bulaşma bak benimde baktırmışlığım vardır ma şuan pişmanım sende pişman olursun yanında kimse yoksa Allah anlat derdini ondan garı dost yoktur ...[/QUOTE]
Cok tesekkurler ilginiz icin. Yeniden yazsam biyerlere ccagirsammi tek derdim bu zaten cesaretten edemiyom artik tepki görürüm diye

Fal baktirinca cikan sonuca gore hareket edecek misiniz yani?:KK14:
kafanizi karistiran, kendinizle ilgili yapamadığınız secimi sizin yerinize falci yapacak, siz de buna itimad edeceksiniz:stop:
enteresannn:KK64:
Sadece bi fikir almak amacim. Belkide yeniden
Yazabilmek icin bi cesaret

TE="eun123, post: 39301621, member: 494805"]tekrar yüz yüze buluş eski arkadaşıyla olanları anlat kendisine olan hislerini anlat ama eski arkadaşıyla olanları anlatmak zorundasın bence yani :) daha sonra belirli bir süre mühlet ver o süre zarfında yine düşünür hayır derse her şerde hayır her hayırda bir şer varmış dersin yada şuan söyle hayır gibi görünenin altında şer ; şer gibi görünenin altında hayır vardır Allah ım sen beni hayıra doğru yönlendir diye dua et fala filan bulaşma bak benimde baktırmışlığım vardır ma şuan pişmanım sende pişman olursun yanında kimse yoksa Allah anlat derdini ondan garı dost yoktur ...
Cok tesekkurler ilginiz icin. Yeniden yazsam biyerlere ccagirsammi tek derdim bu zaten cesaretten edemiyom artik tepki görürüm diye[/QUOTE]
rica ederim aslında bu gün buraya girmeye niyetim yoktu moralim bozuktu unutayım diye girdim çağırmazsannız aklınızda kalır bence arayın ve diyinki şu gün şu saatte son kez buluşalım mı ben aklımda soru işareti bırakmak istemiyorum bu gün herşeyi çözelim diyin sevgili olalım veya olmayalım bu gün aklımdaki sor işaretlerinden kurtulmak istiyorum diyin gelirse çözersiniz konuşursunuz sonuca bağlarsınız gelmezse eğer zaten siz onun için bitmişsinizdir sizde de onun bitmemesi için sebeb yoktur :D

Cok tesekkurler ilginiz icin. Yeniden yazsam biyerlere ccagirsammi tek derdim bu zaten cesaretten edemiyom artik tepki görürüm diye
rica ederim aslında bu gün buraya girmeye niyetim yoktu moralim bozuktu unutayım diye girdim çağırmazsannız aklınızda kalır bence arayın ve diyinki şu gün şu saatte son kez buluşalım mı ben aklımda soru işareti bırakmak istemiyorum bu gün herşeyi çözelim diyin sevgili olalım veya olmayalım bu gün aklımdaki sor işaretlerinden kurtulmak istiyorum diyin gelirse çözersiniz konuşursunuz sonuca bağlarsınız gelmezse eğer zaten siz onun için bitmişsinizdir sizde de onun bitmemesi için sebeb yoktur :KK70:[/QUOTE]
Aynen boyle yapicam:) biraz saglik sorunum var gece emara girdim emarim kapisinda karsilastim yine depresti ve konuyu actim iste

Back
X