• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sanirim tek cikar yol fal...

bir arkadaşım bana kısaca '' my ego is your lego '' dedi ve arkadaşlığımız bitti yani ben bitirdim egoistçe bir espiri yapmıştım ama biliyordu huyumu bunu söylemesine gerek yoktu işi şakaya vurdum alkış yaptı böyle bende bitirdim olayı ona biraz canım sıkıldı

eun123: 39301994 .!.:
bir arkadaşım bana kısaca '' my ego is your lego '' dedi ve arkadaşlığımız bitti yani ben bitirdim egoistçe bir espiri yapmıştım ama biliyordu huyumu bunu söylemesine gerek yoktu işi şakaya vurdum alkış yaptı böyle bende bitirdim olayı ona biraz canım sıkıldı
Anladim canim gercek dostsa sorun olmaz bi arkadasim var sikca kavga ederiz sonrasında hic bisey olmamis gibi konusabikiyoruz sikma canini.

Anladim canim gercek dostsa sorun olmaz bi arkadasim var sikca kavga ederiz sonrasında hic bisey olmamis gibi konusabikiyoruz sikma canini.
ben ona engel bastımda biraz :D :D ama dediği laf yani böyle içime oturdu yoksa çok yakın arkadaşım bir birimizin her şeyini bilir gibiyiz

Biliyor musun fal mutsuz insan işi.
Mutlu insanın falla falan işi olmaz.

Ben ne zamanki hayatımda bir eksiklik, bir mutsuzluk hissederim o zaman fala ihtiyaç duyuyorum.

Emin ol şuraya derdini açsan, gelen yorumlar daha çok yardımcı olur sana.
Faldan bir cacık olmaz. Soru işareti ile gider yeni soru işaretleri ile dönersin..

Kesinlikle öyle. Ben ne zaman hayatımda bir sıkıntı olsa falcıya giderdim hic mutluyken falcıya gittiğimi hatırlamıyorum. Az cok buradakilerin söylediklerine kulak asarsa belki fala ihtiyacı da kalmaz; cunku falcı da bir süre sonra oraya gelenleri dinlemenin verdigi tecrübe ile yorum yapıyor sadece

Benim fallarim cikar yorumlarimda tutar. Ve bilirkişi olarak söylüyorum; isin fallara kaldiysa o is hayirsizdir tatlim. Vazgeç.

Fal baktirma bence. İstiharede Gormuyosan hayirsizdir diye bisey de yok demekki biseyleri eksik yapmissin. İstersen anlat meseleyi seni yonlendirmeye caliairiz. Bu arada hislerime guvenirim

Ah tatlim ben bir ara çok fal baktirirdim.boyle işlerim hep sorun olurdu.fal aninda rahatliyosun iyi olacak gibi düşünü yosun inandiriyorlar ama olacak olan oluyor ve senin paran gitmiş oluyor.birkaç ay oluyor bir seneye yakin baktirmicam bi daha dedim ve baktirmadim.bu sefer ruyalarimda görmeye basladim bazi kafama takilanlari ve gördüklerim aynen oluyordu.tabi ben anlata anlata artik ruyalarimida hatirlamamaya basladim.hatta daha bir hafta olmadi rüyamda bana bir falci giyimi makyaji ortam vb.baya etkileyiciydi tarot bakiyordu birşeyler sordum söyledi ama uyandim herşeyi hatirliyorum ama kadinin dediklerini hatirlamiyorm yani görüntü var ses yok gibi.catladim meraktan ne demisti diye cok dusundum ama yok.ama yinede baktirmadim fal.demem oki sürekli fal baktiriyosan rüyada goremiyosun pek.bir sure baktirma görmeye baslarsin rüya ve ruyalarini anlatma .faldan daha iyi sonuç .birde TVde hoca demişti sonu latiyful habirle biten 9 kere okunan bi dua var bir cumleik bisey tam hatirlamiyorumduayi telden yazdigim iiçin şuan bakamadmda.bi bak onu yapmistim ben abdestli 9 kere okudum

OTE="hemsirebaayan, post: 39307962, member: 594035"]Fal baktirma bence. İstiharede Gormuyosan hayirsizdir diye bisey de yok demekki biseyleri eksik yapmissin. İstersen anlat meseleyi seni yonlendirmeye caliairiz. Bu arada hislerime guvenirim[/QUOTE]
Canim anlatmistim bi kaç sayfa öncesinde var hislerin kuvvetkiyse bi bakarmisin

[QUOTQueen Bee, post: 39307891, member: 631184"]Benim fallarim cikar yorumlarimda tutar. Ve bilirkişi olarak söylüyorum; isin fallara kaldiysa o is hayirsizdir tatlim. Vazgeç.[/QUOTE]
Bide bana baksana canim yaa. Bak hala ne diyo diceksin ama cikmazdayim napim. Gece rüyamda gördüm yeniden konuşuyorduk filan o bilincaltimdir muhtemelen biliyorum

isizm, post: 39308323, member: 642441"]Ah tatlim ben bir ara çok fal baktirirdim.boyle işlerim hep sorun olurdu.fal aninda rahatliyosun iyi olacak gibi düşünü yosun inandiriyorlar ama olacak olan oluyor ve senin paran gitmiş oluyor.birkaç ay oluyor bir seneye yakin baktirmicam bi daha dedim ve baktirmadim.bu sefer ruyalarimda görmeye basladim bazi kafama takilanlari ve gördüklerim aynen oluyordu.tabi ben anlata anlata artik ruyalarimida hatirlamamaya basladim.hatta daha bir hafta olmadi rüyamda bana bir falci giyimi makyaji ortam vb.baya etkileyiciydi tarot bakiyordu birşeyler sordum söyledi ama uyandim herşeyi hatirliyorum ama kadinin dediklerini hatirlamiyorm yani görüntü var ses yok gibi.catladim meraktan ne demisti diye cok dusundum ama yok.ama yinede baktirmadim fal.demem oki sürekli fal baktiriyosan rüyada goremiyosun pek.bir sure baktirma görmeye baslarsin rüya ve ruyalarini anlatma .faldan daha iyi sonuç .birde TVde hoca demişti sonu latiyful habirle biten 9 kere okunan bi dua var bir cumleik bisey tam hatirlamiyorumduayi telden yazdigim iiçin şuan bakamadmda.bi bak onu yapmistim ben abdestli 9 kere okudum[/QUOTE]
Tesekkurler canim tavsiyelerin için dediğin duayida arastircams

fal baktırılsa bile falcıların dediklerini yapmıyorsun ki.. istediklerini yazıp dursunlar, sen yinede özgür iradene göre davranıyorsun. Aynı şekilde karşı tarafta özgür iradesine göre davranıyor... şunu hiç düşündün mü, sevdiğin çocuktan ayrılıyorsun, ama sevdiğin çocuk gidip senin arkadaşınla çıkıyor. Bu durumları yaşayıpta çok acı çeken insan var.

selinax, post: 39309506, member: 213137"]fal baktırılsa bile falcıların dediklerini yapmıyorsun ki.. istediklerini yazıp dursunlar, sen yinede özgür iradene göre davranıyorsun. Aynı şekilde karşı tarafta özgür iradesine göre davranıyor... şunu hiç düşündün mü, sevdiğin çocuktan ayrılıyorsun, ama sevdiğin çocuk gidip senin arkadaşınla çıkıyor. Bu durumları yaşayıpta çok acı çeken insan var.[/QUOTE]
Ustunden çok zaman geçti aslında... Ama belki haklisin bilemiyorum

Back
X