- 2 Mart 2012
- 1.406
- 846
- 73
Sizin moraliniz niye bozukhadi hakkında hayırlısı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sizin moraliniz niye bozukhadi hakkında hayırlısı
Anladim canim gercek dostsa sorun olmaz bi arkadasim var sikca kavga ederiz sonrasında hic bisey olmamis gibi konusabikiyoruz sikma canini.eun123: 39301994 .!.:bir arkadaşım bana kısaca '' my ego is your lego '' dedi ve arkadaşlığımız bitti yani ben bitirdim egoistçe bir espiri yapmıştım ama biliyordu huyumu bunu söylemesine gerek yoktu işi şakaya vurdum alkış yaptı böyle bende bitirdim olayı ona biraz canım sıkıldı
ben ona engel bastımda biraz ama dediği laf yani böyle içime oturdu yoksa çok yakın arkadaşım bir birimizin her şeyini bilir gibiyizAnladim canim gercek dostsa sorun olmaz bi arkadasim var sikca kavga ederiz sonrasında hic bisey olmamis gibi konusabikiyoruz sikma canini.
Anladim canim gercek dostsa sorun olmaz bi arkadasim var sikca kavga ederiz sonrasında hic bisey olmamis gibi konusabikiyoruz sikma canini.
26Yasi kac bu adamin?
Biliyor musun fal mutsuz insan işi.
Mutlu insanın falla falan işi olmaz.
Ben ne zamanki hayatımda bir eksiklik, bir mutsuzluk hissederim o zaman fala ihtiyaç duyuyorum.
Emin ol şuraya derdini açsan, gelen yorumlar daha çok yardımcı olur sana.
Faldan bir cacık olmaz. Soru işareti ile gider yeni soru işaretleri ile dönersin..