Gaybı yalnizca ALLAH bilir..Kizlar merhaba bi konuyla ilgili bi adim atmam lazim ama bunu yapmalimiyim yapmamalimi bilmiyorum... Bunun için istiare filanda yaptim ama birşey görmüyorum...aslinda etrafimdakiler birşey girmuyorsan hayirsizdir diyorlar ama yinede belirsizim. Hani böyle kalp gözü acik insanlar vardır size yol gösterebilirler böyle tanidiginiz birileri varmi gerçekten ihtiyacim var akil almaya,bilgi almaya.
Fayda etmiyor be canim karmakarisigimCanım işin fallara mı kaldı kime soracaksan o da beşer şaşar yani illa tek çözümün bu mı gerçekten kalbinin sesi,duyguların,aklın.. Bunlar öldü mü :)
Kizlar merhaba bi konuyla ilgili bi adim atmam lazim ama bunu yapmalimiyim yapmamalimi bilmiyorum... Bunun için istiare filanda yaptim ama birşey görmüyorum...aslinda etrafimdakiler birşey girmuyorsan hayirsizdir diyorlar ama yinede belirsizim. Hani böyle kalp gözü acik insanlar vardır size yol gösterebilirler böyle tanidiginiz birileri varmi gerçekten ihtiyacim var akil almaya,bilgi almaya.
canım kim sana diyorsa ki "birşey görmüyorsan hayirsizdir "
bu doğru değil
bunun sebepleri farklı olabilir
bir daha istiare deneyeceğinde, istiare duasını okurken "Allah'ım bu iş benim için dünyada ve ahirette hayırlı ise bana yeşil veya beyazı, hayırsız ise kırmızı veya siyahı göster" de. istiare duasından sonra, kimseyle konuşmadan yat uyu. bir de böyle dene.
bir de şu var
eğer cevaplardan birini, bilinçaltında şiddetle reddediyorsan o zaman da birşey göremiyorsun işte.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?