• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sanirim tek cikar yol fal...

Şimdi sen düşün: En yakın arkadasının sevgılısı gelse ve sana senden hoslanıyorum dese göze alır mıydın? Buna hayır cevabı verdıysen o cocugu da anlamıssındır sanırım..

Fal baktirmaktansa hayirli olan icin dua etmek daha iyidir
ama istihareye devam da edebilirsiniz
cocuktaki cesaretsizlik garip böyle biri ile birlikte bile olunsa ayni davranisini sürdürebilir hayirlisi olur ins

Kizlar merhaba bi konuyla ilgili bi adim atmam lazim ama bunu yapmalimiyim yapmamalimi bilmiyorum... Bunun için istiare filanda yaptim ama birşey görmüyorum...aslinda etrafimdakiler birşey girmuyorsan hayirsizdir diyorlar ama yinede belirsizim. Hani böyle kalp gözü acik insanlar vardır size
Kizlar merhaba bi konuyla ilgili bi adim atmam lazim ama bunu yapmalimiyim yapmamalimi bilmiyorum... Bunun için istiare filanda yaptim ama birşey görmüyorum...aslinda etrafimdakiler birşey girmuyorsan hayirsizdir diyorlar ama yinede belirsizim. Hani böyle kalp gözü acik insanlar vardır size yol gösterebilirler
Fayda etmiyor be canim karmakarisigim

Sıze ben cok ıyı fal bakıyorum desem evet fal konusunda kendıme guvenıyorum. Fal cafelerınde bıle falcılara ben baktım. Ortalarda mesleğimden dolayı çalışmıyorum telefonda bakabılırım. Yada uygun bır yerde nasıl ıstersenız. Mailıme yazabılırsınız

Ben burçlardan tutun rüya yorumu ve ıster telefonda ıster yüz yüze fal konusunda ıyıyım. Bunu denemeden bılemessınız. Ben sureklı takıp edemıyorum maılımden ulaşabılırsınız. Burdan tel verılıyormu bılmıyorum

Ben burçlardan tutun rüya yorumu ve ıster telefonda ıster yüz yüze fal konusunda ıyıyım. Bunu denemeden bılemessınız. Ben sureklı takıp edemıyorum maılımden ulaşabılırsınız. Burdan tel verılıyormu bılmıyorum
ucretlımı bakıyorsunuz?

Mailinize yada size nasil ulascam

Back
X