sanırım takıntılıyım :(

nimesaybycn

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
12 Ekim 2008
2.210
748
163
kızlar aranızda benim gibi tırnakları kısa ve ojesizken kötü hisseden var mı yoksa ben kafayı mı yiyorum yavaştan yavaştan kaydirigubbakcemile3 tırnaklarımı kesince sanki hiçbir şeyi sıkı sıkı tutamıcakmışım gibi hissediyorum CADIARZU

Canım takıntılı değilsin aynı takıntı bendede war çünkü tınrka konusunda o kadar değil ama oje konusunda baya takıntılıyım bende oje yokken ellerim boşboş gibi geliyo

canım tırnaklarımı kesince elimde bardak bile tutamam, kapı açamam, yazı yazamam vs. :) tırnaklarımdan biri kırılmışsa ve kısaysa yara bantıyla falan sararım. uzayıncaya kadar devre dışı bırakırım çünkü sanki parmağım sadece etten ibaretmiş gıbı gelıyor ayy içim kötü oluyo ya

bilmiyorumkismile aynı ben de senin gibiyim işte.bazen alıştırıcam kendimi diyorum kesiyorum bütün tırnaklarımı ojeleride siliyorum ve anında pişman oluyorum şöyle bir bakıyorum elime ayyyy naptım ben ya diorum sonra en azından oje süreim diorum çaresi yok yani boshayallersmile

haahha fazla takıntılısınız kızlar ama emınım tırnaklarınız sürekli oje sürmekten havasızlıktan sararmıştır özellıkle benım yazları ayak tırnaklarım sapsarı oluyor kırmızı oje diğerlerne göre dha sarı yapıyo tırnaları evet bakımlı olmak güzel ama onlarında hava almaya ıhtıyacı var bari gece uyurken arada ojesız yatın sabah yıne sürersınızzemuszemus

yaa evet bende de kesin oje takıntısı var artık eminim. eskiden tırnak yerdim ve sonra bi şekil aştim yeme olayını bu defada uzun tırnak takıntım başladı. herzaman etimin 2-3 mm üstünde ama bazen daha da uzun oluyorlar. bende kısa tırnkla hiç rahat olamıyorum ve bu takıntıya sahip olanlarıda gayet iyi anlıyorum. ya tabii tırnakların havasız kalma durumu var farkındayım ama zaten mantıklı davranabilsek takıntı sahaibi olmazdık diye düşünüyorum ve fena takıntımız bu olsun be kızlar. dünyda neler var sonuçtakaydirigubbakcemile5

tırnaklarım 10-11 senedir hep uzun olduğu için kırıldığında yada kısa kestiğimde gözüm çok zor alışıyor, kısa hali içime sinmiyor bir türlü. hemen bakım yapıyorum çabuk uzasın diye.kesince hep pişmanlık duyduğum için uzun zamandır fazla kısaltmıyorum. ojesiz olması beni rahatsız etmiyor çünkü hava almaya da ihtiyacı var tırnakların. kırılma önleyici parlatıcı vazgeçilmezimdir.. ojeli, bakımlı el ve tırnaklar bayana ayrı bir hava katıyor:1rolleyes:

kesinlikle iğrenç görünüyo gözüme benim de bazen canım kısa kalsın ister ama kısa derken de normalden kısa yani çok da kısacık değil tabi ki... bazen de uzun uzun gezeyim ohhh miss =) amaaa ojesiz tırnağa tahammülüm yok,zaten bembeyaz ellerim var onlar renklensin parlasın bari....

ben de öyleyim ojesiz tahammül edemiyorum ellerime ojeli o kadar güzel görünüyo ki bana hayran hayran bakıyorum. evlenince biraz zor oluyo gece gece ojeyi sil oje sür falan ama her zahmetine değer

ben de öyleyim ojesiz tahammül edemiyorum ellerime ojeli o kadar güzel görünüyo ki bana hayran hayran bakıyorum. evlenince biraz zor oluyo gece gece ojeyi sil oje sür falan ama her zahmetine değer

işte evlenince olmuyo :)
ben de oje süremiyorum diye alışkanlığıma geri döndüm ..tırnak kenarlarını kopartıyorum
ama yakında başlıcam yine

:) ben de aynı dertten muzdaribim. Süreklli oje sürdüğüm zaman sararma oluyor, bazen dinlensin diye sürmüyorum. O zamanlar resmen ellerimi saklıyorum

ben de tam tersi, tırnaklarım uzun ve ojeli olduğu zaman kendimi iyi hisstemiyorum... bu yüzden yıllar oldu uzatmayalı ve oje sürmeyeli...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…