- 29 Ekim 2024
- 10
- 3
- 20
-
- Konu Sahibi cemrebirvar
Hata yaptım biliyorum yapmamaliydim iğrenç birisiyimNasıl güvenip atıyorsunuz iki günlük tanıdığınız adamlara fotonuzu. Artık olan olmuş korktuğunuzu belli etmeyin hepsini engelleyin.
Eğer sizi tehdit eder ya da yayarsa fotonuzu ailenize söyleyin ve şikayetçi olun
Yo iğrenç birisi varsa,eski sevgiliniz ve sevgilisi İğrençHata yaptım biliyorum yapmamaliydim iğrenç birisiyim
İğrenç falan değilsin sadece saf ve iki güzel söze kanan hormonları tavan yapan o nedenle yanlış yapmaya açık bir genç kadınsın.Hata yaptım biliyorum yapmamaliydim iğrenç birisiyim
Bende öyleyim biliyorum ben hata yaptım ben bilmiyordum ben bunları konuşurken o kızın olduğunu ben yaşamak istemiyorum mahvolacak hayatimYo iğrenç birisi varsa,eski sevgiliniz ve sevgilisi İğrenç
Senin tek hatan fotoğraf atmak. Nerden bileceksin kızın yanında olduğunuBende öyleyim biliyorum ben hata yaptım ben bilmiyordum ben bunları konuşurken o kızın olduğunu ben yaşamak istemiyorum mahvolacak hayatim
Herkes duyarsa napacgim ben pişmanımSenin tek hatan fotoğraf atmak. Nerden bileceksin kızın yanında olduğunu
Hayatın niye mahvolsun asıl onların yaptığı rezillik
Duyururlarsa kendilerini rezil ederlerHerkes duyarsa napacgim ben pişmanım
Hesaplarımı dondurdum direktDuyururlarsa kendilerini de rezil ederler
Engelle gerekirse sizi şikayet edecem de
Teşekkür ederim...Korktuğunu belli etme. Yukarıda yorumlarda arkadaşların yazdığı türk ceza kanunu maddelerini at. Sonra sil engelle onları. Rahatsız ederlerse de cimer üzerinden şikayetçi ol bakalım
Bir müddet açma , sana ulaşabilecekleri her yerden de engelleHesaplarımı dondurdum direkt
Yaptim teşekkür ederimBir müddet açma , sana ulaşabilecekleri her yerden de engelle
Rica ederim. Sana bir abla tavsiyesi bir daha hiç kimseye ne kadar güvenirsen güven yine de fotoğraf atmaYaptim teşekkür ederim
O kızı ara ıkınızıde polıse verıcem de. İğrenc deılsın ama lütfen kımseye daha resım atma. Resım atınca ne oluyor ki ay ben hıc anlamıom. Kimseye daha atma resım. Bu senın mıladın olsun. Oglanıda kızıda tehdıt et.Eski sevgilim vardı iki ay oldu konusmayali iki hafta önce engelimi kaldırmıştı konuştuk iki buçuk saat ama sevgilim var dedi ve öyle bı konuştu ki benle inanmadim sevgilisi olduğuna bir iki kere daha yazdım engelledi geri yine kaldırmış engelimi dün yazdım sevgilisi olduğunu söyleyen birisi ulasti bana ben ona ve arkadaşına yazdiklarini biliyorum biz o mesajları gülerek okuyorduk engelini ben kaldirttim yazık sana rahatsız edicisin ben aranızda gecenleri biliyorum dört yıldır hayatindayim arkadastik şimdi sevgili olduk bı ay oldu dedi ben onla. sext ng yaparken o kız varmış ben rezil oldum sadece mezeymisim napmam lazım ben çok korkuyorum kız bana dedi ki sen hep öylesineydin hep de öyle kalicaksin falan benim çok zoruma gitti ben napcam simdi mahvoldu her şey ilk kez birine böyle fotoğraf attım noyle konuştum
Haklısın aslında bende o şekilde düşünüyordum hep ama o an bilmiyorum aklım durdu dusunemedim ben bahane olmasa da güvendim hata yaptim ben bişi olursa kaldıramam zaten psikolojik olarak rahatsızlığım var uzun süre tedavi gördüm zor toparlandim hemen yıkılirim çok korkuyorumRica ederim. Sana bir abla tavsiyesi bir daha hiç kimseye ne kadar güvenirsen güven yine de fotoğraf atma
Vermeyince mabud neylesin Sultan Mahmut.Eski sevgilim vardı iki ay oldu konusmayali iki hafta önce engelimi kaldırmıştı konuştuk iki buçuk saat ama sevgilim var dedi ve öyle bı konuştu ki benle inanmadim sevgilisi olduğuna bir iki kere daha yazdım engelledi geri yine kaldırmış engelimi dün yazdım sevgilisi olduğunu söyleyen birisi ulasti bana ben ona ve arkadaşına yazdiklarini biliyorum biz o mesajları gülerek okuyorduk engelini ben kaldirttim yazık sana rahatsız edicisin ben aranızda gecenleri biliyorum dört yıldır hayatindayim arkadastik şimdi sevgili olduk bı ay oldu dedi ben onla. sext ng yaparken o kız varmış ben rezil oldum sadece mezeymisim napmam lazım ben çok korkuyorum kız bana dedi ki sen hep öylesineydin hep de öyle kalicaksin falan benim çok zoruma gitti ben napcam simdi mahvoldu her şey ilk kez birine böyle fotoğraf attım noyle konuştum