SANIRIM ONU ALDATTIM. LÜTFEN OKUYUP BİR FİKİR VERİN LÜTFENNN...!!!!

Hangisi bırakayım demişsiniz. İkincisine ümit mi verdiniz ki?

Konuya yorumumum
Sevgiliniz varken kimseyle görüşemezsiniz. O çocuga ayıp değil mi? İkincisi olmaz...

Bence sevgilinizle de olmaz.

Hangisini bırakayım diyor? Basından atmak için Bi kez konuşma değil ki.

Yazık ben o cocuga cok uzuldum nekadar hayal kurmustur garıbım ustu bası toz pıs oluyor dıye su lanet dunyada ev alamıyor dıye sevdıgı ınsanlada evlenemıyor. Ama babanda haklı ben maddı farkı takmam ama maddı olarak gordugunden gerı kalacak olman aılenede uzuntu verır anne babada evladını dusunur tabı. Ayrılmanız o cocuk ıcın en ıyısı anlasılan baban bunu onada soyler yazık canı yanmasın. Gercekten cok uzuldum keske basta dengınız bırını bulsaydınız aılenızın huyunu bılerek bunlar yasanmasaydı.

Yaptiginiz davranis cok cirkin
Yoo çikmıyor esimin ailesi sülaleside dahil beni hiç biri istemedi denk değilmisiz maddiyat değil baska şeyler ama biz nerdeyse kavga bile etmeyiz bizde 7 sene cıktıktan sonra evlendik kimse de yardim etmedi ufak tefek seyler hariç zaten kimseden de birsey beklemedik koca koca insanlar

Bu mesaja ve son yaptığınız edite binaen fikir bildiriyorum..

Konu sahibi; editinizde ayrılıklar yaşadığınız, o ara başkaları ile de olduğunuz yazıyor. Bu editiniz ve Lilith06 nın bu mesajı olmasaydı kendi yaşadıklarımı da düşünerek neden olmasın diyecektim. Sizinki kesinlikle aşk değil, alışkanlık. Anneniz haklı, siz bile ayrıldığınızda başkaları ile görüşmüşsünüz. O yapmadı mı sanıyorsunuz?

Daha sevgililik döneminde sizi ailesinin önüne atan bir adam evlenince delimanyak aileci olacak. İlk zorlukta su koyveren, işi gücü bırakan adam ile rahat yaşama hayalleri kurmayın bile. Bakın ailesi hakkında konuşmuyorum bile. Dünya iyisi bir ailesi de olsa, eşte hayır olmayınca faydası yok. Bu adamla işiniz zor sizin.

Ben birşey yazıp çıkacağım maddiyata etikete bakma olayı yok burda Allah yaz diyor sanki dahada yazmıycam kaç kişiye ne dediysem oldu artık nedenini bilmem... Burda Bi konu es geçilmesi maddiyat nedeniyle kıza erkeğe yapışan insanlarda var 6 yıl 8 yıl.... sonra kadın çok kazanıyor diye erkek kendi ailesine yardım bekliyor o yumuşak at sanılan erkek afedersiniz çiftesi pek oluyor..yiyenler iyi bilir..... . Çok isteyen erkek illaki kızın ailesine ne yapar eder bende bir ışık var havası verir.... Ve anne babalar evladını seven anne babalar malesef çok az örnek dışında yanılmaz...., tek sorunun maddiyat olduğunu düşünmüyorum konu sahibinin mükemmel bir ilişkisi olduğunu hiç düşünmüyorum.... Kızabilirsiniz linç yiyebilirim..... Sadece zaman gösterecek ben sonucu biliyorum..... Eminim özel mesajla canı isterse konu sahibinden haklı olduğumuda duyacağım...., keşke farklı yazsaydım bu konuda sanki daha öncede benzer Bi yorum yapmıştım....artık konu sahibi kendi bilir o zaten bunları dert etmiyor olsa ve çok çok seviyor olsa buraya yazana kadar çoktan evlenmişti..... Asıl oda biliyor bişey ona dur diyor..... Dinler yada dinlemez karar vereceği şey basit değil koca bir hayat....

bu ilişkinin bu kadar uzaması hata olmuş bence.ya resti çekip şimdiye ciddi adım atacaktınız yada bu işi çok önceden bitirecektiniz.maddi sıkıntı sizi bunaltıp sevginizi bitirebilir.2 yıl daha bekleyin eğer o borç bitecekse zaten 6 yıl beklemişsiniz ama ben ailenizin haklı olduğunu düşünüyorum bu şartlar altında bu kişiyle evlenirseniz mutsuz olursunuz gibi geliyor.napacaksanız biran önce yapın daha fazla birbirinizin zamanını çalmayın derim.

Bakin ben sağlıkçıyım branşmda iyiyim çalıştığım hastanede şahsıma ait bir odam var. Birimin sorumlusuyum. Eşim ile görüşmeye başladığımız da ailesi ile inşaata gidiyordu günlük 200 300 alıyordu ama her zaman is olmuyor tabi. Ailem hariç çoğu kişi yadırgadı istemedi elestirdi. Ama ben hiç bir zaman hekim ya da mesleki statüsü üstün birini istemedim benim istediğim çalışkanlıktı. Bu ülkede ne olacağı belli olmuyor bi bakıyorsunuz diplomanız alınmış işsiz kalmışsınız. Rabbim yardım ediyor eşim şu an bir fabrikada usta yardımcısı maaşı da çok şükür benimki kadar olmasada yakın. Hatta mesaiye kaldığı zamanlar benden fazla aldığı bile oldu şu an benden fazla alsa bile insanlar hep beni ona yakıştırmayacaklar sınıfsal ayrım nedeni ile , çünkü ben beyaz yakalıyım o ise işçi sınıfı mavi yaka oysa hepimiz işçiyiz bi şekilde başkasını kazandırıyoruz. Ben mutluyum çok şükür erkek arkadaşınızı siz tanırsınız sizinle paranız için mı var bunu öğrenmek size düşüyor.

Şuan içinde bulunduğun ilişkinde mutsuz olacaksın bariz farklı aileleriniz. Sürekli arada kalacaksınız sonuçta birbirinizi ne kadar sevsenizde kıracaksınız. Sonra bir bakmışsın kırıla kırıla ne sevgi kalmış ne saygı.

Yeni tanıştığınla da apar topar evlenirsen adamın annesi hemen evlendirme niyetindeyse bir pislik vardır. Zira bir insanı apar topar evlendiriyorlarsa kızın gözü açılmadan bağlayalım kurtulalım zihniyetidir. Sakın sakın sakın 3 seneden aşağı tanımadan evleneyim demeyin. ( Bu konuda ağzım yandı kimsenin yanmasını istemem )

Şöyle bir geri çekilip kendinize kalın. Ne istiyorum ne oluyor ne olacak bakın. Artı eksi listesi oluşturun. Birde kağıt üzerinden bakın hayatınıza. Hakkınızda hayırlısı olsun.

Aileni karşına almamalısın. Zaten çok ayrılık yaşamışsın ilişkinde. Evlenirsen kendi anne baban arkanda olmayacak. Sevgilinin ailesiyle de özellikle anne ile aran zaten iyi değilmiş. Müstakbel eş ile yaşanacak en ufak sorunda kendini yalnız hissedeceksin. Zaten sürekli kopup bağlanan düğümleri olan ilişkilerden hayır gelmiyor. Zamanında yaşadığım ilişkiye çok benziyor durumun ben ailemi tercih ettim ve şimdi hep iyi ki diyorum. Aileni kaybetme bence.

O kadar uzun yazmışsın ki okurken beynim yandı resmen böyle bi baban olduğu için çok şanslısın. Her konuda seni düşünüyor. Bu devirde para herşey bi yerden sonra Hele de çocukların olursa.Doğruları yanlışları duyguları ölç biç tart doğru olanı bulursun. Allah kolaylık versin

benim hislerim çok kuvvetlidir ..konunuzu okurken sevdigin kişi ile yoluna devam etmenin daha iyi olacağını hissettim senin için. birbirinizi seviyormuşsunuzda , çocuk senin için cabaliyormus da ..iki tarafdaki aileler yüzünden bu güzel aşkı heba etmeyin derim...evlendikten sonra ailelerle sıkıntılar çekeceksiniz bu hangi evlilikte yok ki. annenizin önerdiği çocuğun ailesiyle de sıkıntılar olacak ..gerçek aşkınızın ailesiyle olan sıkıntılar en azından sevdiğiniz adam içi. katalndigoniz şeyler olacak...diğeriyle evlenirseniz sevmediğinizin ailesinin kahrını çekeceksiniz...bence siz sevdiğiniz adamla evlenin baştan konuşun ailelerimize evliligimizi aşkımızı ezdiremeyecegiz sahip çıkacağız diye ....diger çocukla birde konusmussun telde ,konuşma amacı belli , hayatında biri varken zengin mali musaviride yan cebine koymaya çalışıyorsun galiba sırf geliri iyi diye büyük aşkına ihanet etmişsin ..bari devamını getirme , ya ayrıl bırak başkaları mutlu etsin sevdiğini yada müşavir beyle evlen zengin ol ama mesut olurmusun bilmem ..nokta

Evet artık günümüzde para çok önemli ama aileni bu konuda çok maddiyatçı gördüm. Herkes 1-0 önde baslamiyo hayata. Ya da her evlat senin abin gibi şanslı olmuyo. Ben olsaydım ailemi asla arkama almaz ikna etmeye çalışır ama tercihimi sevgiden yana kullanırdım. Çünkü bu hayat benim en kotüsü kendim ettim kendim buldum derim. Evlilik kiminle evlenirsen evlen başlı başına kumar. Ailene göre sevgilinle evlenmemen için bir çok sebep var peki görücü usulü buldukları kişiyle evlendiğinde mutlu olacağının garantisi mi var? Başka detay ise sevdiğinin her derdine katlanirsin sevmedigin kişinin herşeyi gözüne batar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…