Sanırım mucize olmasını bekliyorum...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Takıldığı ortamdan iş yerinden sorduk birşey demediler eşim yüzüne bakılmayacak biride değildi evet evlenmek için evlenmek oldu.
Bundan sonrasında ne yapabilirsiniz onu düşünün o zaman. Siz yorulup siz üzüleceksiniz vurdumduymaz sorumsuz insana bişey olmuyor gerçekten. Yaşınız genç kendinizi geliştirin maddi olarak güçlü kalacağınız yollar bulun kendi mutluluğunuzu düşünün anneniz ya da elalem ne deri bırakın.
Ayrıca bir kadının çalışması için birilerinin beklentisi olması gibi farklı bir algı oluşmuş sizde. Bu düşüncenizde değişmeli

annen sen mutsuz olunca daha çok üzülür ama..
onun ailesi ise boşanırsan üzülür bence oğulları başlarına kalır.
İstedikleri buydu ayrılmamızdı geçende dedim pişman diye eşim için evlendiğine üzülmüş annesi pişman mısın diye sormuş eşimde latife yaptı demiş ben iyi niyet göremiyorum malesef.

Ama beni bulanda ailesiydi değil mi onların hiç mi suçu yok?
Tabii ki yok. Onlar her anne baba gibi 'cocugumun evlenme yaşı geldi, hem belki düzelir. Temiz birini bulalim' demişler.
Geçmişini Araştırması,etrafına sorup soruşturması gereken, adamı taniyip emin olmaya çalışmasi gereken kişi sen ve senin ailendi. Millet tabii ki yoğurdum eksi demeyecek,cocugunu evlendirmek isteyecek. Kendi yapmanız gerekeni yapmadığınız için niye onlar suçlu olsunlar?

Annesi ağladı oğlumu kimse kabul etmiyor diye bende vicdan yapıp evet dedim böyle oldu
Şu vakadan sonra evleneceğim varsa da asla evlenmem.

Has bir şey olsa alıcısı çıkardı illaki.

Ağlanacak vaziyetteki bir insanla evlenmesi için bir insanın ciddi anlamda delirmiş olması lazım.

Yok onlar benim cikarimim, ben kabul ederken siz orda miydiniz dedi ya, heralde tehditle kabul ettirdiler dedim

acıyıp kabul etmis onu da yeni gördüm.

insanın kendine yaptığını dünya bir araya gelse yapamıyo cidden.

İyide adam şikayet etse dahi şu an 2 yıldır asagilandi bir işte calisiyor...sizde ailem çalışmamı istemedi işte eşim istemiyor vs diye kendinizi hem yük görüp hemde başkaları nasıl olsa istemiyor diye hiç düşünmüyorsunuz bile sizede tecrübe olur bir işe girin çalışın ..çalışma hayatının zorluğunu kendi parani harcamanin tatliligini yaşayın ..hem kendinizi yük hissetmezsiniz ...bu kapitalist sistemde kim memnunki işinden çok az bir kesim belki yoğun ve acımasız çalışma şartları ve az maaş insanı mutsuzluğa sürükleyebilir buna dayanmak için sağlam psikoloji gerekir bunun için eşinize destek olmalisiniz

Zaten destek oluyorum ama sabah uyanmak istememesi işten hep mutsuz gelmesi hep şikayeti insanı biryerde yeter ve dedirtiyor aslında bunuda demiyorum da yüzümü asıyorum konuşmuyorum eskiden hiç küsmezdim eşime alınmazdım artık bu durumlar bana huzur veriyor onunla diyalog hâlinde olmayıp iletişim kurmamak.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…