Sanırım kıskanç bir insanım

Umudayolculuk12345

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
14 Mart 2016
659
252
30
Merhaba kızlar ben yeni evliyim ama herseyi evlenirken beraber yaptık şuan her şey muhteşem gidiyor ama sevgilim evlenirken evlenme teklifi yapmadi imkanı yoktu maddi . Zaten tüm parasını bana veriyordu suan çevremizdeki herkes evleniyor yavaşça ve herkes evlenme teklifi aliyor bense ona laf sokup sinirimi alıyorum aslında muhteşem bir koca hala son kuruşuna kadar bana falan harcar hiç bi sorun yok ama bu olayı nedense aşamıyorum sanki istese yapardj gibi hissediyorum.

Bence açıkça söyleyin size küçük bir süpriz hazırlasın öyle de bir anı olur yemeğe gidebilirsiniz orada eder bekarmışsınız gibi.

Merhaba kızlar ben yeni evliyim ama herseyi evlenirken beraber yaptık şuan her şey muhteşem gidiyor ama sevgilim evlenirken evlenme teklifi yapmadi imkanı yoktu maddi . Zaten tüm parasını bana veriyordu suan çevremizdeki herkes evleniyor yavaşça ve herkes evlenme teklifi aliyor bense ona laf sokup sinirimi alıyorum aslında muhteşem bir koca hala son kuruşuna kadar bana falan harcar hiç bi sorun yok ama bu olayı nedense aşamıyorum sanki istese yapardj gibi hissediyorum.
Bazı kadınlara iyi adam yaramıyor maalesef.

haklısınız çevremdeki her kızda aaa teklif etmedi mi cidden falan deyince dolduum sanırım. Bende
Birakin onları ya. Böyle basit seviyede olan insanları ciddiye alıp evliliğinizin temeline kendi elinize dinamiti koymayın. Çok pişman olursunuz sonra.

Teklifin maddi durumla alakasi oldugunu düşünmüyorum yapmak isteyen yapar sonucta evlenmişsiniz her şeye para vardi ona mi yok. Yüklü miktarda para harcanmasi gereken bir teklif beklemiyorsaniz yapilirdi yani.
Ama bu saatten sonra bunun için kalp kirmaya gerek yok. Zamani geri alacak haliniz yok millete olan kiskançliginizi eşinizden cikartmayin. Zamaninda isteyseymişsiniz geçmiş artik.
Ben evlilik teklifi aldim eşimin de durumu vardi ama öyle organizasyona dünyalari harcamamişti benim için çok anlamliydi ve en önemlisi gercekten suprizdi.

O gördüğünüz tekliflerin %90i yalandan yapiliyor ve kadinlar kendi agziyla bana bunu yap diye adamlardan istiyor. Forumda da okuyabilirsiniz çoğu kişi teklif edilecegini biliyor oluyor. Hatta isteme olduktan sonra kendine teklif hazirlatan tipler okudu bu gözler. 😀 Aileler tanisiyor evlenecekleri belli her şey belli gidip kamera önünde teklif rollere giriyorlar. Kavga edilecek bir şey degil

Teklifin maddi durumla alakasi oldugunu düşünmüyorum yapmak isteyen yapar sonucta evlenmişsiniz her şeye para vardi ona mi yok. Yüklü miktarda para harcanmasi gereken bir teklif beklemiyorsaniz yapilirdi yani.
Ama bu saatten sonra bunun için kalp kirmaya gerek yok. Zamani geri alacak haliniz yok millete olan kiskançliginizi eşinizden cikartmayin. Zamaninda isteyseymişsiniz geçmiş artik.
Ben evlilik teklifi aldim eşimin de durumu vardi ama öyle organizasyona dünyalari harcamamişti benim için çok anlamliydi ve en önemlisi gercekten suprizdi.

O gördüğünüz tekliflerin %90i yalandan yapiliyor ve kadinlar kendi agziyla bana bunu yap diye adamlardan istiyor. Forumda da okuyabilirsiniz çoğu kişi teklif edilecegini biliyor oluyor. Hatta isteme olduktan sonra kendine teklif hazirlatan tipler okudu bu gözler. 😀 Aileler tanisiyor evlenecekleri belli her şey belli gidip kamera önünde teklif rollere giriyorlar. Kavga edilecek bir şey degil
Haklısınız aslında bunların farkındayım kocamda melek gibi birisi ama sanırım rahat batiyot

Evliliğim iyi gidiyor demişsin, boşuna eşine laf sokup kendi huzurunuzu kaçırma bence canım . Evlendiniz sonuçta. Sana sevgisini,ilgisini gösteriyorsa, saygılı davranıyorsa, evlilikte mutluysan gerisi boş.

Birinin hayatına gıpta ettiğinde reklamdaki pizzayı hatırla. Her zaman olduğundan daha iyi görünür

Muhtesem kocanizi huysuz bir adama donusturunce mutlu olacaginizi saniyorsaniz devam edin dert aramaya.

kendisine laf sokup eksik hissettiren bir kadinla bir evlilik nasil iyi gider ki? adamin senden bikmasina, isyan etmesine ramak kalmis.
ayrica evlenme teklifi bekleyen teklif olmadan evlenmez. adam söz - nikah günü alma vs muhabbeti yaparken "ama nasil olur, nereden biliyorsun evlenme teklifini kabul edecegimi? daha evet demedim ki ne nisani" falan diye naz yapsaydin, adam da anlasaydi böyle bir sey beklediğini yapardi elbet. evlilik teklifi demek bogazada yat kiralayip köprüye adini yazdiracagin gecede 20 kişiye ayni hizmeti veren sacma organizator tutmak degil ki. cimenlerde sana tatli sozler söyleyip hayalindeli geleceği anlatip da edebilirdi. yine teklifin edilmis olurdu.
aman koca kacmasin diye sözle teklif bile almadan adamla nikah masasina oturmussun, simdi koca garanti olunca ona buna özeniyorun. ne yapsın adam coktan nikah kiyip dugunde göbek atip her gun kendisiyle yatan- soyadini taşıyan kadina evlilik mi teklif etsin?
ne sacma seyler icin kocanizi bunaltiyorsunuz.
millette ne kadinlar var, bir gün o da duyar kiskanir da sizi kiyaslarsa yaptiginiz seyin sacmaligini aci bir sekilde anlarsijiz

İnsanlar huzurun olmadığı yerde durmak istemez, bir şekilde gider.

Ayrıca herkesin hayat planı ve yolu çok başkadır. Sizin özendiğiniz evlenme teklifini yaşayan kişiler acaba evlendikten sonra sizin gibi eşinizi övebilecekler mi?

Enerji olarak da kuyunuzu kazmayı bırakın. Bu olumsuz duygular size muhakkak geri döner. Hatta o kişilere de mutluluk dileyin içten şekilde. Enerji, düşünceyi takip eder aman dikkat.

X