- Konu Sahibi badbadgirl
-
Merhaba arkadaslar oncekı konumda hastalıgımun ne oldugunu sormustum bugün erkenden süpriz bi sekilde ailem beni bir psikiyatriste götürdü.tam teshis konulamadı ama doktorun tek dedıgı yasadıklarının ne kadar zor oldugunu tahmin edebiliyorum. Ve kulaklarımda hala yankılanan cümlesi ''eger ilaçlar bir hafta içinde işe yaramazsa gec olmadan seni hastaneye yatırmamız gerek'' ama içimden bir ses hastaneye gıdersem ve cıktıktan sonra hersey guzel olabılır.hayata yenıden baslayabılırım.dıyor.
arkadasim islami rahatsizliklari psikolojik cok zannediyolar senin eski konunu okudum lutfen benimle irtibata gec senin gibi bir tanidigim bir hocaya gitti ve duzeldi belirtiler benzer..belkide gercekten tibbi biseydir ama hocaya gorunmeninde bir zarari olmaz..
Bu nasıl bir öneri allah aşkına.İslami rahatsızlık nedir.
Bu doktorlar boşunamı okuyor okadar sene de "zannetsin" .
Psikolojik sorunlar da zannetme olmaz.
Kalbin sıkışıyordur kalp krizi zannedersin ama panik ataktır. Zannetme budur.
Yapmayın bunu ya.
arkadasim islami rahatsizliklari psikolojik cok zannediyolar senin eski konunu okudum lutfen benimle irtibata gec senin gibi bir tanidigim bir hocaya gitti ve duzeldi belirtiler benzer..belkide gercekten tibbi biseydir ama hocaya gorunmeninde bir zarari olmaz..
Merhaba arkadaslar oncekı konumda hastalıgımun ne oldugunu sormustum bugün erkenden süpriz bi sekilde ailem beni bir psikiyatriste götürdü.tam teshis konulamadı ama doktorun tek dedıgı yasadıklarının ne kadar zor oldugunu tahmin edebiliyorum. Ve kulaklarımda hala yankılanan cümlesi ''eger ilaçlar bir hafta içinde işe yaramazsa gec olmadan seni hastaneye yatırmamız gerek'' ama içimden bir ses hastaneye gıdersem ve cıktıktan sonra hersey guzel olabılır.hayata yenıden baslayabılırım.dıyor.
Hic bir doktor boyle demez. 1 haftada ise yarayan ilac yoktur, ozellikle sizofrenik bulgular gosterdiginde. Konunun gercekliginden suphelendim simdi.
yokkızlar o ilaçlar varya bırak bir haftayı 2.günü adamı perişan ettiriyo..ben yerlerde sürünüyodum kliniğe yattıktan sonra verdikleri ilaçla.ilk etapta hiçbir doktor gittiğin gibi yatırmaz.bende kaç krizle gittim evde 4er saat uyuyup 1saat uyanık kalıyodum en son benide şutladılar kliniğe.kolay kolay almıyolar kliniğe ama..ilaç bir haftada etki edermi demeyin insanın anasını ağlatıyo okadar diyim..aynen katılıyorum 1 haftada hangi ilaç işe yarayabilir ki???
yokkızlar o ilaçlar varya bırak bir haftayı 2.günü adamı perişan ettiriyo..ben yerlerde sürünüyodum kliniğe yattıktan sonra verdikleri ilaçla.ilk etapta hiçbir doktor gittiğin gibi yatırmaz.bende kaç krizle gittim evde 4er saat uyuyup 1saat uyanık kalıyodum en son benide şutladılar kliniğe.kolay kolay almıyolar kliniğe ama..ilaç bir haftada etki edermi demeyin insanın anasını ağlatıyo okadar diyim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?