• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sanırım Hastaneye Kaldırılıyorum!

badbadgirl

Üye
Kayıtlı Üye
17 Nisan 2013
16
0
6
İstanbul
Merhaba arkadaslar oncekı konumda hastalıgımun ne oldugunu sormustum bugün erkenden süpriz bi sekilde ailem beni bir psikiyatriste götürdü.tam teshis konulamadı ama doktorun tek dedıgı yasadıklarının ne kadar zor oldugunu tahmin edebiliyorum. Ve kulaklarımda hala yankılanan cümlesi ''eger ilaçlar bir hafta içinde işe yaramazsa gec olmadan seni hastaneye yatırmamız gerek'' ama içimden bir ses hastaneye gıdersem ve cıktıktan sonra hersey guzel olabılır.hayata yenıden baslayabılırım.dıyor.

Merhaba arkadaslar oncekı konumda hastalıgımun ne oldugunu sormustum bugün erkenden süpriz bi sekilde ailem beni bir psikiyatriste götürdü.tam teshis konulamadı ama doktorun tek dedıgı yasadıklarının ne kadar zor oldugunu tahmin edebiliyorum. Ve kulaklarımda hala yankılanan cümlesi ''eger ilaçlar bir hafta içinde işe yaramazsa gec olmadan seni hastaneye yatırmamız gerek'' ama içimden bir ses hastaneye gıdersem ve cıktıktan sonra hersey guzel olabılır.hayata yenıden baslayabılırım.dıyor.

ne derdin var tatlım böyle :(

Eski konunu da okudum. Senin belirtilerin bana cok ciddi geldi, bu konunun uzmani degilim ama psikoloji alaninda meslegim geregi bir miktar bilgim var. Ben hastaneye yatirilma onerisine hic sasirmadim, konunu okuyunca beklemistim boyle bir sonuc. Hastaneyse hastane arkadasim, senin durumun gercekten ciddi, hastanede yatmaksa bunun cozumu, yat, sonunda iyilesmek varsa... Gecmis olsun.

arkadasim islami rahatsizliklari psikolojik cok zannediyolar senin eski konunu okudum lutfen benimle irtibata gec senin gibi bir tanidigim bir hocaya gitti ve duzeldi belirtiler benzer..belkide gercekten tibbi biseydir ama hocaya gorunmeninde bir zarari olmaz..

arkadasim islami rahatsizliklari psikolojik cok zannediyolar senin eski konunu okudum lutfen benimle irtibata gec senin gibi bir tanidigim bir hocaya gitti ve duzeldi belirtiler benzer..belkide gercekten tibbi biseydir ama hocaya gorunmeninde bir zarari olmaz..

Bu nasıl bir öneri allah aşkına.İslami rahatsızlık nedir.
Bu doktorlar boşunamı okuyor okadar sene de "zannetsin" .
Psikolojik sorunlar da zannetme olmaz.
Kalbin sıkışıyordur kalp krizi zannedersin ama panik ataktır. Zannetme budur.
Yapmayın bunu ya.

Bu nasıl bir öneri allah aşkına.İslami rahatsızlık nedir.
Bu doktorlar boşunamı okuyor okadar sene de "zannetsin" .
Psikolojik sorunlar da zannetme olmaz.
Kalbin sıkışıyordur kalp krizi zannedersin ama panik ataktır. Zannetme budur.
Yapmayın bunu ya.

Şiddetle katılıyorum öyle şey olur mu ya:) doktor diyorsun sen mutlaka işin aslını bir psikiyatr bilir.

Sizinle irtibata geçse hocaya mı yönlendireceksiniz? :44:

Yine duasını edecekse eder. Benim teyzem şizofreni hastasıydı her gelen hoca hoca deyip durdu dedem sağolsun hasta olduğuna inanmayıp hoca hoca gezdi. Sonuç hastalık ilerledi. Oysa ilaçlarını kullandıkça çabucak ilerleme gösterdi iyleşme süreci.

o hocada sizmisiniz??

şimdiki hocaların üfürüğü çok etkili değil de..

Hic bir doktor boyle demez. 1 haftada ise yarayan ilac yoktur, ozellikle sizofrenik bulgular gosterdiginde. Konunun gercekliginden suphelendim simdi. :19:

siz nereden biliyorsunuz? tıp mı okudunuz üstüne 4 sene okuyup uzmanlık mı aldınız? insanları böyle yönlendirip yanlış şeylere sebep olursunuz. kendi çevrenizde ailenizde hasta olanı hacı hocaya götürebilirsiniz ama burda lütfen insanları böyle yanlış yönlendirmeyin...

yazının her kelimesinden cahillik akıyor. din deyince aklınıza bir bu gelir zaten. sizin cahilliğinizden ne çok insan zarar görüyor. allah senden ve senin gibilerden korusun bizi. ilkel kavimlerde yaşayan, ellerinde ağaç yapraklarıyla, dallarla, sopalarla hoplayıp zıplayan ve bundan medet uman insanlardan hiçbir farkınız yok sizin.

Son düzenleme:
aynen katılıyorum 1 haftada hangi ilaç işe yarayabilir ki???
yokkızlar o ilaçlar varya bırak bir haftayı 2.günü adamı perişan ettiriyo..ben yerlerde sürünüyodum kliniğe yattıktan sonra verdikleri ilaçla.ilk etapta hiçbir doktor gittiğin gibi yatırmaz.bende kaç krizle gittim evde 4er saat uyuyup 1saat uyanık kalıyodum en son benide şutladılar kliniğe.kolay kolay almıyolar kliniğe ama..ilaç bir haftada etki edermi demeyin insanın anasını ağlatıyo okadar diyim..:19:

sen canını sıkma böyle şeyler birtek sende olmuyor..korkmanı gerektiricek birşeyde yok bende kaldım klinikte senin gibi çok arkadaşım oldu orda..hemşireler ve doktorların gözetimi altında birkaç hafta kalman ve tedavi görmen çok sağlıklı olur..ama yattığın hastahane çok önemli.
beni başta demir parmaklıklı biryere göndermişlerdi ben şans eseri başka bir hastaneye gitmiştim iyikide oraya gitmişim bahçeli manzaralı evcil hayvanları bile olan güzel biryerdi..bende senin gibi düşünceleri geçiriyodum içimden merak etme doktorun herşeyin en iyisini bilir buna inan. ve güven ona.
sakın yaşlıların diğer insanların söylediklerini dinleme..birkeresinde bir akrabam,psikoloğuma götürün beni iç sesimi dinleyip konuşuyorum onunla dediğimde'' büyüklerin öğütleri psikoloklardan daha değerlidir ''demiş ve bütün moralimi bozmuştu...
sen yolun başındasın hastahaneye yatmak okadarda absürt birşey değil..:31::31:

yokkızlar o ilaçlar varya bırak bir haftayı 2.günü adamı perişan ettiriyo..ben yerlerde sürünüyodum kliniğe yattıktan sonra verdikleri ilaçla.ilk etapta hiçbir doktor gittiğin gibi yatırmaz.bende kaç krizle gittim evde 4er saat uyuyup 1saat uyanık kalıyodum en son benide şutladılar kliniğe.kolay kolay almıyolar kliniğe ama..ilaç bir haftada etki edermi demeyin insanın anasını ağlatıyo okadar diyim..:19:

olabilir ben bilmiyordum yani 1 hafta çok kısa geldi.o zaman doğruysa konu sahibine geçmiş olsun diyorum.

Back