• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sanırım hamileyim

Daha test yok gecikme yok sadece pembe akıntıdan hamileyim diyemezsin canım adetinin başlangıcı da olabilir kendini de sıkıntıya sokma kanda baktır varsa çıkar zaten.Eşin de bi tuhaf mı deseeem yaşı küçük mü deseeem ne diyim bilemedim ama düşür diyen bi insandan nasıl bir hayır gelir sana bilemem şaştım kaldım :confused:

ben istiyorum ama 19 yasındayım 18 yasında evlendım henuz evlilikte acemiyim anne olamam.. :( ben ıstemez mıyım benden bı parcam olsun bana anne desin ama çok erken.. oda erken oldugu icin istemiyor. kürtaja para mı verilir dedi canım çok yandı sabahtan beri zır zır ağlıyorum aldırırsam gunahı benım boynuma.. doğurtmaz o çocugu ondan da emınım.. düşür diyor.. oyuncak mı bu atınca dussun nasıl olucak allahım yardım et yaa :43::43:

bende nerdeyse senle aynı durumdayım diyebılırım 17 yasındayım evlıyım ve 18 haftalık hamıleyım hapla falan olcak ıs degıl o sonucta senın parcan o sen o hapı ıcersen hem kendınıde tehlıkeye atmıs olursun esıne soyle o yoksa bende yokum de agırlıgını koy bence kolay bısey degıl cocuk aldıran dırek cehenlemlıkmıs bende denedım aldırmayı ama ınsan kıyamıyo yapma bence...

kızlar eşimle konustum biraz da zırladım tabii.. ağladım ettim bakarız dedim ikna etmeyi başardım. özür de diledi bakalım hayırlısı hamileysem eğer aldırmıycaaaaz :21: gerçekten çok sevinçliyim sabahki halimle şuanki halimm çok farklı yaaa :))) :49:

canım k.bkma ben dobrayımdr böle vicdansz ve merhametsz babaya ewlat yapılırmı hiç yazk o cocuğa ayıptr ya ayıp ya ilaçla düşürdüğünde sen zehrlnirsen . Vllhi tansiyonm fırladı cnm ya ne biçim laf allh kolylık versin. Bnm eşimde 1sene istemedi bn kontrol hapımı içtm istemeyen adama cock ypılırmı cnm ama ewliliğimz otursun die söledi. Katil ol kendni de öldur bebeğide demz ama .. ahh cnm ya vala üzldm sana ooofff:mad:

ve lütfen aklınız bşınızdayken ewlat getirin dünyaya ... öle oyalanmak için aman şirin olsun glsin mutlu olalım bnm parçm olck ortaya salıverelm die değil . Doum kontrol hapı içmk cok zor bişi değil . Canm sen eger hamilysen eşinin tepkisini bile bile göz göre göre hmile kaldın dmktir çok ynlş. Ayrılıp çock büyütmk kolaymı znnediosun tatlım blliki daha cahilsin. Böle düşündüğünden çıkarıyorum bunu. Size yazık olmaz o ewlada olur. Herks hayatını sürer gider. İnşllh yoktr öl e bişi de olgunlştığınz zmn olur ama gnede hayırlsını rabbim bilir tbi canm ddklerime kızma. Anne babalarndan ayrı oln cocuklara çok üzülüyorum çok .

günaydın kızlar :) bu günn nedense içim içime sığmıyor anlamını bilmediğim ama o hep umutla beklediğimiz haber müjdesi sarıyor içimi.. dilerim bu yıl anne olmak isteyenlerin hepsi bu duygudan mahrum kalmaz:16: her adet gecikmelerimizde hayallere dalar önce hayalen test yapar sonra o iikinci hayalimizi süsleyen çizgiyi görürüz:9: mutluluk boğulması olur içimizde:52: veeeeeeeeeeeeeee eşimize söyleyeceğimiz anı düşünür o anınn mutluluğuyla coşar birden uyanırız o hayallerimizden, hemen hemen çoğumuz yaşarız bu durumu değil mi:49: dilerim bu yıl bütün bunlar hayalden gerçeğe döner kızlar bunu bütün kalbimle diliyorum...

günaydın kızlar :) bu günn nedense içim içime sığmıyor anlamını bilmediğim ama o hep umutla beklediğimiz haber müjdesi sarıyor içimi.. dilerim bu yıl anne olmak isteyenlerin hepsi bu duygudan mahrum kalmaz:16: her adet gecikmelerimizde hayallere dalar önce hayalen test yapar sonra o iikinci hayalimizi süsleyen çizgiyi görürüz:9: mutluluk boğulması olur içimizde:52: veeeeeeeeeeeeeee eşimize söyleyeceğimiz anı düşünür o anınn mutluluğuyla coşar birden uyanırız o hayallerimizden, hemen hemen çoğumuz yaşarız bu durumu değil mi:49: dilerim bu yıl bütün bunlar hayalden gerçeğe döner kızlar bunu bütün kalbimle diliyorum...

daha adetime bi on gün var ama dünden beri belim karnım çok ağrıyor dün eşimle ilişkiye bile giremedim ağrıdan dolayı.. sizce döllenme olurken ağrı yapar mı bunu yaşayan var mı aranızda? adet ağrısı gibi bi his var rahimde, bir ağırlık var hiç anlayamadım.. eşim dün yürü doktora gidelim dedi ama addet gecikmesi olmadan gidemem herhalde.. yaşayan var mı aranızda bunu?

aslında yeni konu açıyordum sözde ama arkadaşın konusunu okuyunca afalladım biraz sayfadan ayrılamadan konuya girmişim :( işte bir yerde içimiz kanaya kanaya isterken diğer yerde nasıl kurtulabiliriz diye çırpananlar oluyor.. ama neden ben bu kadar isterken bana değilde onun oluyor deyip şeytanın fısıltılarına yenik düşmeyelim olur mu arkadaşlar:45: bu dünya imtihan dünyası bazen akışına kapılıp bunu unutabiliyoruz.. allah ona vererek sınıyor onu. bizide yokluğuyla sınıyor önemli olan her ne olursa olsun şükür etmek hayırlısı için dua etmek.. dilerim herkes istediğiyle mutlu olur.. allah beterinden korusun.. ailemiz ve sevdiklrimizin acısıyla sınamasın.. çocuk sevme sevgisindende mutluluğundan da mahrum bırakmasın diyelimm..

kızlar eşimle konustum biraz da zırladım tabii.. ağladım ettim bakarız dedim ikna etmeyi başardım. özür de diledi bakalım hayırlısı hamileysem eğer aldırmıycaaaaz :21: gerçekten çok sevinçliyim sabahki halimle şuanki halimm çok farklı yaaa :))) :49:

ikna etmek :44: bravo :46:!!!!
ikna etsen ne olacak pardon ama ..

adam senin canına bebeğin canına değer vermeyen bir adam. kürtaja para verilir mi hopla zıpla düşsün diyen bir adam.!! bir de veterinerlik okuyan canlılarla içiçe olan bir adam!!!

adam bile demeye dilim varmıyor çocuk bile böyle cahilce düşünmez. lütfen zevk için yapmayın korunmadan ya:ssz:

Back