- 17 Haziran 2013
- 204
- 14
- 68
- Konu Sahibi MetallicaT
-
merhaba kızlarilk defa hamile olupta üzülen birini görüyorrsunuz bugun hamıle oldugumu ogrendım ama eşim istemiyo.. aldırmamı istemiyor. düşük yap ilaç iç kürtaja para mı verilir diyor. kafayı yiyeceğim ne yapıcam ben ? ah benim taş kafam ahh
NOT: ADET GÜNÜME 2 GÜN VAR DAHA.. Pembe akıntı geldi sanırım yerleşme kanaması..bundan yola çıktım.. :S
merhaba kızlarilk defa hamile olupta üzülen birini görüyorrsunuz bugun hamıle oldugumu ogrendım ama eşim istemiyo.. aldırmamı istemiyor. düşük yap ilaç iç kürtaja para mı verilir diyor. kafayı yiyeceğim ne yapıcam ben ? ah benim taş kafam ahh
NOT: ADET GÜNÜME 2 GÜN VAR DAHA.. Pembe akıntı geldi sanırım yerleşme kanaması..bundan yola çıktım.. :S
bu laıfndan sonra hala eşim diyemı hitap edıyorsun pes yani hemen topla pılını pırtını anneneın evine git bu vahşiden sana ne köy olur ne kasaba bebeğine sakın bişey yapma ileride çok pişman olursun... kocan olucak o vahşi yaratiği parçalamak istiyorum
ben istiyorum ama 19 yasındayım 18 yasında evlendım henuz evlilikte acemiyim anne olamam..ben ıstemez mıyım benden bı parcam olsun bana anne desin ama çok erken.. oda erken oldugu icin istemiyor. kürtaja para mı verilir dedi canım çok yandı sabahtan beri zır zır ağlıyorum aldırırsam gunahı benım boynuma.. doğurtmaz o çocugu ondan da emınım.. düşür diyor.. oyuncak mı bu atınca dussun nasıl olucak allahım yardım et yaa
Kan testi yaptınız mı ? gebe olduğundan %100 emin misin?_
Ayrıca eşin olarak o adama da pes! Kürtaja para verilir mi ne demek ? eğer gebe isen tek başına mı yaptın o çocuğu ? senin hayatının değeri ,önemi yok mu?
Cidden insan demeye elim,dilim varmıyor müsvetteye bile hakaret olur
ben istiyorum ama 19 yasındayım 18 yasında evlendım henuz evlilikte acemiyim anne olamam..ben ıstemez mıyım benden bı parcam olsun bana anne desin ama çok erken.. oda erken oldugu icin istemiyor. kürtaja para mı verilir dedi canım çok yandı sabahtan beri zır zır ağlıyorum aldırırsam gunahı benım boynuma.. doğurtmaz o çocugu ondan da emınım.. düşür diyor.. oyuncak mı bu atınca dussun nasıl olucak allahım yardım et yaa
Oda genç miş.belli ki cahil.başka sorunlarınız mı oldu böyle konuşuyor yoksa maddi durumunuzdan mı böyle konuştu acaba cahil ce%100 emin değilim ama yarın kan testi yaptırıcam.. çok severek evlendik ne biliyim annem zaten karışmadı evlenirken ben. pisi pisine gittim eşim 21 yaşında. çok çaresizimyapıcak bişeyim yok aldırmak istemiyorum ama ne yapıcam.. 1 hafta önce oldu ilişki, bu hafta adet olmam lazımdı işte bu kanama geldi pembe.. ben ağlamaya başladım zaten oda kürtaja para mı verilir falan deyince iyice kötü oldum..
o veterinerlik okuyor bu sene son senesi ben web tasarımı yapıyorum maddi durumumuz kötü değil ama ne bileyim tepkisi şaşırttı. eve gelince konuşucam olmazsa ayrılmayı düşünüyorum aldıramam o benım parçam sonucta
Maddi durumun kötü değilse,evliliğinde başka sorun yoksa ,yani eşinle bunun dışında başka ağır sorunun yoksa ayrılmak yanlış olur diye düşündüm şimdi.çünkü o daha genç cahilce bir anda ağzından çıkmış olamaz mı?adam akıllı konuş bakalım belki o da pişmandır
Bu nasil iş., bu nasıl ilişki yaaaa..Allah aratmasin ne diyimben istiyorum ama 19 yasındayım 18 yasında evlendım henuz evlilikte acemiyim anne olamam..ben ıstemez mıyım benden bı parcam olsun bana anne desin ama çok erken.. oda erken oldugu icin istemiyor. kürtaja para mı verilir dedi canım çok yandı sabahtan beri zır zır ağlıyorum aldırırsam gunahı benım boynuma.. doğurtmaz o çocugu ondan da emınım.. düşür diyor.. oyuncak mı bu atınca dussun nasıl olucak allahım yardım et yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?