• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sanırım hamileyim

MetallicaT

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Haziran 2013
204
14
68
merhaba kızlar :( ilk defa hamile olupta üzülen birini görüyorrsunuz :( bugun hamıle oldugumu ogrendım ama eşim istemiyo.. aldırmamı istemiyor. düşük yap ilaç iç kürtaja para mı verilir diyor. kafayı yiyeceğim :( ne yapıcam ben ? ah benim taş kafam ahh :50::43:

NOT: ADET GÜNÜME 2 GÜN VAR DAHA.. Pembe akıntı geldi sanırım yerleşme kanaması.. :( bundan yola çıktım.. :S

Son düzenleme:
merhaba kızlar :( ilk defa hamile olupta üzülen birini görüyorrsunuz :( bugun hamıle oldugumu ogrendım ama eşim istemiyo.. aldırmamı istemiyor. düşük yap ilaç iç kürtaja para mı verilir diyor. kafayı yiyeceğim :( ne yapıcam ben ? ah benim taş kafam ahh :50::43:

NOT: ADET GÜNÜME 2 GÜN VAR DAHA.. Pembe akıntı geldi sanırım yerleşme kanaması.. :( bundan yola çıktım.. :S

Şoklardayım.kürtaj ol demesi de ağır olurdu ama kürtaja para verilir mi demesi bile seni hiç sayması.neden istemiyor konu açtın bari sebebini yaz.hem test yapmamışsın belli olmaZ.gebe değilsindir belki.sen istiyor muydun

bu laıfndan sonra hala eşim diyemı hitap edıyorsun pes yani hemen topla pılını pırtını anneneın evine git bu vahşiden sana ne köy olur ne kasaba bebeğine sakın bişey yapma ileride çok pişman olursun... kocan olucak o vahşi yaratiği parçalamak istiyorum

ben istiyorum ama 19 yasındayım 18 yasında evlendım henuz evlilikte acemiyim anne olamam.. :( ben ıstemez mıyım benden bı parcam olsun bana anne desin ama çok erken.. oda erken oldugu icin istemiyor. kürtaja para mı verilir dedi canım çok yandı sabahtan beri zır zır ağlıyorum aldırırsam gunahı benım boynuma.. doğurtmaz o çocugu ondan da emınım.. düşür diyor.. oyuncak mı bu atınca dussun nasıl olucak allahım yardım et yaa :43::43:

bu laıfndan sonra hala eşim diyemı hitap edıyorsun pes yani hemen topla pılını pırtını anneneın evine git bu vahşiden sana ne köy olur ne kasaba bebeğine sakın bişey yapma ileride çok pişman olursun... kocan olucak o vahşi yaratiği parçalamak istiyorum

haklısın ama ailemle sorunlarım var istemezler beni :43: 19 yaşındayım kendimi daha çocuk gibi hissediyorum nasıl olucak bu iş ya

Kan testi yaptınız mı ? gebe olduğundan %100 emin misin?_

Ayrıca eşin olarak o adama da pes! Kürtaja para verilir mi ne demek ? eğer gebe isen tek başına mı yaptın o çocuğu ? senin hayatının değeri ,önemi yok mu?

Cidden insan demeye elim,dilim varmıyor müsvetteye bile hakaret olur:ssz:

ben istiyorum ama 19 yasındayım 18 yasında evlendım henuz evlilikte acemiyim anne olamam.. :( ben ıstemez mıyım benden bı parcam olsun bana anne desin ama çok erken.. oda erken oldugu icin istemiyor. kürtaja para mı verilir dedi canım çok yandı sabahtan beri zır zır ağlıyorum aldırırsam gunahı benım boynuma.. doğurtmaz o çocugu ondan da emınım.. düşür diyor.. oyuncak mı bu atınca dussun nasıl olucak allahım yardım et yaa :43::43:

Tek sebep bu mu erken olması mı?yaşı kaç eşinin

Kan testi yaptınız mı ? gebe olduğundan %100 emin misin?_

Ayrıca eşin olarak o adama da pes! Kürtaja para verilir mi ne demek ? eğer gebe isen tek başına mı yaptın o çocuğu ? senin hayatının değeri ,önemi yok mu?

Cidden insan demeye elim,dilim varmıyor müsvetteye bile hakaret olur:ssz:

ilk defa yorum yazamıcak durumda hissettim kendimi. neresinden tutarsan tut elde kalınacak bi durum. Allah yardımcın olsun kardeşim (yaşım 27), ailende en azından annenle paylaş durumu bak düşük çok çok tehlikeli ve acılı bir olay. sane bir şey olsa bugün böyle diyen bi adam yarın hiç yanında olmaz. ayrıca nolur bağışla ama ondan baba bile olmaz. şans demekki hayatta bazı şeyler, eşimi sabah uğurlarken gözüme bakıyor adam ani hareketler yapmamam için ne olur ne olmaz diye. dediğim gibi hemen annenle paylaş bu durumu ablacım.kıyamam sana ya üzüldüm..

%100 emin değilim ama yarın kan testi yaptırıcam.. çok severek evlendik ne biliyim annem zaten karışmadı evlenirken ben. pisi pisine gittim eşim 21 yaşında. çok çaresizim :( yapıcak bişeyim yok aldırmak istemiyorum ama ne yapıcam.. 1 hafta önce oldu ilişki, bu hafta adet olmam lazımdı işte bu kanama geldi pembe.. ben ağlamaya başladım zaten oda kürtaja para mı verilir falan deyince iyice kötü oldum.. :43:

Kadınların ekonomik özgürlüğünün olması gerektiği bir kez daha kanıtlandı.kızı kendi ailesi bile istemiyor :(gebe olmaya da bilirsin hemen stres olma canım.gebe değilsen o adamdan çocuk yapma.bir işe gir para biriktir.ayrıl ondan.ayrılamıyorsan o adam düzelene kadar çocuk yapma.düzeleceğini sanmıyorum.maddi durumunuz kötü mü

sen hamileliğini kesinleştirmeden bunları düşünme bence. anne olamam diye bi cümle duydum ve çok üzüldüm. 1 yıllık evlisin.eşini az çok tanımışsındır diye umuyorum...sen kendine mi güvenemiyosun yoksa eşinemi evliliğinemi anlamadım canım.:19::19::19:
ailende tecrübeli ve mantıklı birilerini bul ve oturup konuşun sakın acele ve cahilce davranma derim. allah kolaylık versin canım:25:

%100 emin değilim ama yarın kan testi yaptırıcam.. çok severek evlendik ne biliyim annem zaten karışmadı evlenirken ben. pisi pisine gittim eşim 21 yaşında. çok çaresizim :( yapıcak bişeyim yok aldırmak istemiyorum ama ne yapıcam.. 1 hafta önce oldu ilişki, bu hafta adet olmam lazımdı işte bu kanama geldi pembe.. ben ağlamaya başladım zaten oda kürtaja para mı verilir falan deyince iyice kötü oldum.. :43:
Oda genç miş.belli ki cahil.başka sorunlarınız mı oldu böyle konuşuyor yoksa maddi durumunuzdan mı böyle konuştu acaba cahil ce

o veterinerlik okuyor bu sene son senesi ben web tasarımı yapıyorum maddi durumumuz kötü değil ama ne bileyim tepkisi şaşırttı. eve gelince konuşucam olmazsa ayrılmayı düşünüyorum aldıramam o benım parçam sonucta :(

o veterinerlik okuyor bu sene son senesi ben web tasarımı yapıyorum maddi durumumuz kötü değil ama ne bileyim tepkisi şaşırttı. eve gelince konuşucam olmazsa ayrılmayı düşünüyorum aldıramam o benım parçam sonucta :(

Maddi durumun kötü değilse,evliliğinde başka sorun yoksa ,yani eşinle bunun dışında başka ağır sorunun yoksa ayrılmak yanlış olur diye düşündüm şimdi.çünkü o daha genç cahilce bir anda ağzından çıkmış olamaz mı?adam akıllı konuş bakalım belki o da pişmandır

Maddi durumun kötü değilse,evliliğinde başka sorun yoksa ,yani eşinle bunun dışında başka ağır sorunun yoksa ayrılmak yanlış olur diye düşündüm şimdi.çünkü o daha genç cahilce bir anda ağzından çıkmış olamaz mı?adam akıllı konuş bakalım belki o da pişmandır

bugune kadar tek bi sorunumuz olmadı. gerçekten sadece arada ne biliyim ufak ufak tartışmalarımız olurdu ondan da 1 saat sonra biz yine çok iyi olurduk. inşallah cahillik edip çıkmıştır o lafı. ben zaten evden yapıyorum işimi bilgisayar başında onu ikna edersem hiç bi sorunum kalmaz evde geçer hamileliğim. şimdi bi anda da ailemin başına gidersem bi ton laf ve üzüntü cabası. en iyisi eşimle konuşmak. :25:

canım benim dur hemen panik yapma belki hamile değilsindir yerleşme kanaması sandığın şey adet içindir belki benim de bu ay 2 gün önce pembe akıntım olduama malesef hamilelikten değil adettenmiş dur bakalım bi test yap önce

Bu nasil iş., bu nasıl ilişki yaaaa..Allah aratmasin ne diyim

Back