- Konu Sahibi chanelcoco
-
az önce test yaptım ve 2 çizgi çıktı.hem de silik vs.. değil,direk çok belirgin 2 çizgi çıktı hala regli de olmadım.yarın ilk işin kan testi yaptırmak..Allahım ne olur test doğru olsun.Allah sağlıklı sıhhatli dinine vatanına annesine babasına hayırlı bi evlat nasip etsin ..inş.hamileyimdir.yarın için çok heyecanlıyım,bakalım kan testim ne çıkacak..inş idrar testi hatalı değildir..Şoktayım şuanda :))
Hayırlı olsun sonucu bizede bildir :)))
gözünaydın canım,çok sevindim
tebrikler canim Allah tamamina erdirsin
Allah bizlere de nasip etsin insallahhhhh
Hem kimyasal gebelik yaşamış biri olarak hem de bugün idrar testinde silik de olsa 2. çizgiyi gören biri olarak ben de çok heyecanlandım
İnşallah çok yüksek bir değerde çıkar kan testinin sonucu, iyi haberlerini bekliyorum cnm.
arkadaşlar elim ayağım titriyorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr sonucum belli oldu.. 5884 çıktı .dr.umu aradım test sonucu harika ama 1 aylık olması imkansız daha büyüktür dedi,yada ikiz :))))))))))) çünkü ben 28 gün önce regliydim zaten..dolayısıyla 1 aydan fazla hamile olmam imkansız.acaba ikiz mii
Canım çok sevindim, inanılmaz mutlu oldum :)))))) Allah sağlıklı bir hamilelik nasip etsin
İstiyosan eğer inşallah ikizdir
ikiz olma ihtimali baya yüksekti eşimin de benim de teyzelerimiz hep ikiz :) Allah sağlık sıhhat versin de inş..arkadaşlar hepinize şuan dua ediyorum Allah inş.benim gibi isteyen herkese bu mutluluğu nasip etsin.darısı isteyen tüm arkadaşlarımızın başına inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?