• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sanırım evlenme teklıfımm geliyooorrrrrrr :)

:1:
şöyle sevdiceklerimizi garip garip anlatmıyolarmı karşımızda,gülsemmi,gülmesemmi bilemiyorum hiç:1:
çok çok çokk tatlı heyecan bunlar canım benim,umarım böyle tadında gider herşey:54:
buarada küçük bir tavsiye sevdiceğğin babana abi demesin bence, ileride nasip olursa baba demek aşırı zor gelir,diyesi varsa bile diyemez:31:

kendısıde oyle dıyo ben şimdi babana abı dıyorum ilerde baba derken zorlarnırım bı tuhaf olurum dıyo da ben dedırttırım ona :ssz:

sağol canım allah razı olsun gercekten cok guzel duygular benım ikinci evlılıgım olacak bu ilkınde tadamadım bunda tadıyorum cookk mutluyum allahım herkese nasıp etsin işlh amin :nazar:

kendısıde oyle dıyo ben şimdi babana abı dıyorum ilerde baba derken zorlarnırım bı tuhaf olurum dıyo da ben dedırttırım ona :ssz:

sağol canım allah razı olsun gercekten cok guzel duygular benım ikinci evlılıgım olacak bu ilkınde tadamadım bunda tadıyorum cookk mutluyum allahım herkese nasıp etsin işlh amin :nazar:
:54:
Rabbim içinizdeki huzuru hiç bitirmesin inşallah canım:nazar::nazar::nazar::16:
doğru hayat arkadaşı olmadıktan sonra ömrün kendini yıpratmakla geçiyo, inşallah doğru kişidir canım benim,inşallah huzurunuz ömür boyu devam eder:54:

:54:
Rabbim içinizdeki huzuru hiç bitirmesin inşallah canım:nazar::nazar::nazar::16:
doğru hayat arkadaşı olmadıktan sonra ömrün kendini yıpratmakla geçiyo, inşallah doğru kişidir canım benim,inşallah huzurunuz ömür boyu devam eder:54:

amin canım inş. hersey hepımız için cok guzel olur :16::16:

Back