- 8 Temmuz 2013
- 1.158
- 1.043
- 133
teşekkur ederımm sağolasan
inşallah harika bir gün olur senin için canım bizle detayları paylaşmayı unutma
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
teşekkur ederımm sağolasan
inşallah harika bir gün olur senin için canım bizle detayları paylaşmayı unutma
yarın sabah otobuse bınıyo 8 saat yol suruyo yarın aksam bıraz bulusur cumartesı tam gun buluscaz cumartesıde burda kalmayı dusuyo pazarda bırlıkte olacaz pazartesı havadislerimi cookkk sizlerree
Çok sevindim duygulandım, allah tamamını erdirsin inşallah Darısı benimde başıma inşallah :123:
hadi hayırlısı olsun canım benim çooook tatlı telaşlar heyecanlar bunlarr bizimkiler tanıştı falan ama mesela erkek arkadaşım babamı arar telefonda konuşurlar her seferinde ben babamın yanında asla duramam ya gülme krizine girerim acayip stres yaparım
saf ayagına yatıım
inanmıyorumm şaka mı yapıyosun dıye bı soz cıktı agzımdan bıranda anıden cıkardı
hanı ben romantık bır an olur basbasa oluruz o sırada verır dye dusunuyodumm
hala benım memleketımde gıtmedı
veeee sıkı durun bomba gelıyorrrrrr
aileme soyledım babama anlattım oda tanısırız hayırlıysa olur dedı
eylulun ilk haftası tanısmaya gelecekler oyle konustuk ama su anda su dakıkada ne oluyor bı bılsenız bızım evın altında bı dondurmacı var orda babamla hakan yanı sevgılııımmmm konusuyooo garip bı heyecan ne konuyolar ne dıyolar meraktan catlama aşamasındayımm :18:
hakana guvenıyorum efndı cocuktur kendısı ama oda heyecanlı ne dıyeceghını bılmıyo garıbım ben gıtmedım yanlarına utanıırm dıye
bekarlar kervanından bende ayrılıyoooooorrruummmmm
muhtemelen canım ailesiyle ilgilidir babanla ilk kez mi konuşuyorlar ayrıca bu dondurmacıda ki görüşme buluşma mı tesadüf falan mı çok soru sordum ama
oooh hadi maşalllah diyeliim
boşver canım romantikliği,özel anı.. sevdiğinin içinden nasıl geliyosa,nasıl ettiyse teklifini o zaten en özel,en romantik an..
romantiklik yapsa belki yapmacık olurdu
ne güzel baban kabul etmiş, heyecanını o kadar iyi anlıyorum ki..
ilk konuşmalarıysa iş,güç,aile konuşabilirler.. baban çoğu şşeyi bilsede bilmiyor numarası yapıyodur muhtemelen,hepsi aynı
arkadaslar cuma günü erkek arkadasım bulundugum şehire gelecek
zaten gelecegını bılıyodum planlamıstık cumartesı gununu bırlıkte gecırektık işyerınden falan izin almıstım o gun için
bana parmagımın ölcüsünü sordu bende 17 dedim
aradan 1 saat gectı cok gürültülü bıyerden aradı parmagıının ölcüsü kaç demıstın canım dedi bende tekrar 17 dedım
sanırım bana evlenme teklıfı edecek cok caktırdı ama olsun ben saf ayagına yatarımmmm
size sorum
ilk tepkınız ne oldu nasıl davrandınız cookk mutluyummm coookkkk
oyy maşallah,ne kadar hızlı ilerliyorsunuz.
Senin adına çoooook sevindim,Allah'ım mutlu mesut etsin inşallah, iki cihanda da hiççç utandırmasın
aynen oyle babamda saf ayagına yatmıs halbukı herseyını anlatmıstım ailesini falan amateyıt edecek ya herseyı tek tek sormus garıbım gomlegı gıymıs kıravatı takmıs tras olmus sanarsınkı dugune gıdıyo oyle suslenmıs puslenmıs cıkmıs babaım karsısına
babam dıyokı cocuk ilk gordugumde dometes gıbıydı yavas yavas konusurken özüne dondu gercek ten rengıne kavustu dıyo
hakanda demıs zaten abı cok heyecanlıyım kusura bakmayın demıs 5 bardak cay içtim mesanem doldu babanın yanında tuvaletede cıkamadım dıyo sıkmıs durmus kendısını garibim