• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sanırım evlenme teklıfımm geliyooorrrrrrr :)

inşallah harika bir gün olur senin için canım bizle detayları paylaşmayı unutma :34::34:

yarın sabah otobuse bınıyo 8 saat yol suruyo yarın aksam bıraz bulusur cumartesı tam gun buluscaz cumartesıde burda kalmayı dusuyo pazarda bırlıkte olacaz pazartesı havadislerimi cookkk sizlerree :16::16::16::16:

yarın sabah otobuse bınıyo 8 saat yol suruyo yarın aksam bıraz bulusur cumartesı tam gun buluscaz cumartesıde burda kalmayı dusuyo pazarda bırlıkte olacaz pazartesı havadislerimi cookkk sizlerree :16::16::16::16:

süper olmuş cumartesi teklif gelir o zaman :34: herşey gönlünce olsun havadisler bekliyorum

Çok sevindim duygulandım, allah tamamını erdirsin inşallah :nazar: Darısı benimde başıma inşallah :123:

canım şimdiden hayırlı olsun inş.

Ya bu erkekler neden bu kadar saf olurlar anlamıyorum. Sadece senin erkek arkadaşın için demiyorum, benimki de zamanında öyle yapmıştı .O gün evlenme teklif edeceğini bir hafta öncesinden anlamıştım, o yüzden maalesef hiç heyecanlanmadım, beklediğim için o anın tadını çıkaramadım. Aslında bende böyle çoook şaşırıp kafasına sineklik falan geçirmek isterdim ama o da benim kocamın saflığı. Şimdi de ne zaman bir sürpriz yapacak olsa anlıyorum ama maalesef her seferinde safa yatıyorum,o da garibim sürpriz yaptım sanıyo :26:

ben de çok merak ediyorum neler oldu :52: çok meraklıyımdır böyle şeylere inşallah herşey güzel geçmiştir

canım benim hayırlı olsunn:nazar::16:
merak ettim ne oldu ne bittii.. naz yapmadın inşallah:1:
o an kendinde olmuyosun ki zaten.. birde ister istemez gözünden yaş akııp gidiyoo:16::38:
bende heyecanlandım şimdiikk:30:

saf ayagına yatıım :1:
inanmıyorumm şaka mı yapıyosun dıye bı soz cıktı agzımdan bıranda anıden cıkardı

hanı ben romantık bır an olur basbasa oluruz o sırada verır dye dusunuyodumm :34:

hala benım memleketımde gıtmedı

veeee sıkı durun bomba gelıyorrrrrr

aileme soyledım babama anlattım oda tanısırız hayırlıysa olur dedı :27:

eylulun ilk haftası tanısmaya gelecekler oyle konustuk ama su anda su dakıkada ne oluyor bı bılsenız bızım evın altında bı dondurmacı var orda babamla hakan yanı sevgılııımmmm konusuyooo garip bı heyecan ne konuyolar ne dıyolar meraktan catlama aşamasındayımm :18:

hakana guvenıyorum efndı cocuktur kendısı ama oda heyecanlı ne dıyeceghını bılmıyo garıbım ben gıtmedım yanlarına utanıırm dıye

bekarlar kervanından bende ayrılıyoooooorrruummmmm :3::3::3::3:

hadi hayırlısı olsun canım benim :nazar: çooook tatlı telaşlar heyecanlar bunlarr bizimkiler tanıştı falan ama mesela erkek arkadaşım babamı arar telefonda konuşurlar her seferinde ben babamın yanında asla duramam ya gülme krizine girerim acayip stres yaparım :1::1::1:

hadi hayırlısı olsun canım benim :nazar: çooook tatlı telaşlar heyecanlar bunlarr bizimkiler tanıştı falan ama mesela erkek arkadaşım babamı arar telefonda konuşurlar her seferinde ben babamın yanında asla duramam ya gülme krizine girerim acayip stres yaparım :1::1::1:

ay bende suanda okadar heyecanlıyım kı vakıt gecsın dıye pc basındayım 45 dakıka oldu 2 kilo vermısımdır telastan :8:

numarasını falan almısmıdır muhtelemelen daha erken dıye almamıstır

ne konusuyolarki işini gucunu bılıyo zaten

ailesını sorar muhtelen

allahımm sana geliyorummm :4:

muhtemelen canım ailesiyle ilgilidir babanla ilk kez mi konuşuyorlar ayrıca bu dondurmacıda ki görüşme buluşma mı tesadüf falan mı çok soru sordum ama :1:

saf ayagına yatıım :1:
inanmıyorumm şaka mı yapıyosun dıye bı soz cıktı agzımdan bıranda anıden cıkardı

hanı ben romantık bır an olur basbasa oluruz o sırada verır dye dusunuyodumm :34:

hala benım memleketımde gıtmedı

veeee sıkı durun bomba gelıyorrrrrr

aileme soyledım babama anlattım oda tanısırız hayırlıysa olur dedı :27:

eylulun ilk haftası tanısmaya gelecekler oyle konustuk ama su anda su dakıkada ne oluyor bı bılsenız bızım evın altında bı dondurmacı var orda babamla hakan yanı sevgılııımmmm konusuyooo garip bı heyecan ne konuyolar ne dıyolar meraktan catlama aşamasındayımm :18:

hakana guvenıyorum efndı cocuktur kendısı ama oda heyecanlı ne dıyeceghını bılmıyo garıbım ben gıtmedım yanlarına utanıırm dıye

bekarlar kervanından bende ayrılıyoooooorrruummmmm :3::3::3::3:

oooh hadi maşalllah diyeliim:nazar::16:
boşver canım romantikliği,özel anı.. sevdiğinin içinden nasıl geliyosa,nasıl ettiyse teklifini o zaten en özel,en romantik an..
romantiklik yapsa belki yapmacık olurdu:31:
ne güzel baban kabul etmiş, heyecanını o kadar iyi anlıyorum ki..:16:
ilk konuşmalarıysa iş,güç,aile konuşabilirler.. baban çoğu şşeyi bilsede bilmiyor numarası yapıyodur muhtemelen,hepsi aynı:27:

muhtemelen canım ailesiyle ilgilidir babanla ilk kez mi konuşuyorlar ayrıca bu dondurmacıda ki görüşme buluşma mı tesadüf falan mı çok soru sordum ama :1:

bulustular canım tesaduf olmadı hıc bırbırlerını bılmıyoar zaten,sevgılım öğretmen evınde kalıyo sımdı oranın cay bahcesı var ben orda bulusurlar dıye dusunuyodum ama dusundukce sankı babam cocugun ağaına gıdıyomus gıbı olmasın dedım bızım evın altında buyuk bı dondurmacı var cay falanda oluyo orası geldı aklıma oyle konustuk bı saat belırledık gorustuler

şaka gıbı tam 2 saat konustular ama bende 2 kılo vermısımdır resmen :9:

babam eve gelınce gözüm tuttu dedı baska bısey demedı agır adam vesselam :9:

hesap oderken ilk tartısmayı yapmıslar babam demıs ben odıyecem benımkı demıs yok ben odıyecem
ardından benımkı demıskı tamam bugun ben odıyım yarında işyerınize gelıyım siz ödeyın ödeşelim demıs
samımıyetı kuracak ya işi bılıyo :9:

bugunde babamın işyerıne gıttı bı cayını içti havadan sudan konusmuslar benden konusmamıslar bu sefer :35:

hersey cok guzel olur işlh dıye dusunuyorum cok guzel mutluluk bunlar cok guzel heyecannnnn o lalalalalal :32::32::32::32:

eylulun 7sındede ailesıyle gelecek tanısmaya hadı bakalım bındık bı alamete gıdıyorumm kıyameteeee :36::36::36::36::36::36:

oooh hadi maşalllah diyeliim:nazar::16:
boşver canım romantikliği,özel anı.. sevdiğinin içinden nasıl geliyosa,nasıl ettiyse teklifini o zaten en özel,en romantik an..
romantiklik yapsa belki yapmacık olurdu:31:
ne güzel baban kabul etmiş, heyecanını o kadar iyi anlıyorum ki..:16:
ilk konuşmalarıysa iş,güç,aile konuşabilirler.. baban çoğu şşeyi bilsede bilmiyor numarası yapıyodur muhtemelen,hepsi aynı:27:

aynen oyle babamda saf ayagına yatmıs halbukı herseyını anlatmıstım ailesini falan amateyıt edecek ya herseyı tek tek sormus garıbım gomlegı gıymıs kıravatı takmıs tras olmus sanarsınkı dugune gıdıyo oyle suslenmıs puslenmıs cıkmıs babaım karsısına :9:

babam dıyokı cocuk ilk gordugumde dometes gıbıydı yavas yavas konusurken özüne dondu gercek ten rengıne kavustu dıyo :27::27:

hakanda demıs zaten abı cok heyecanlıyım kusura bakmayın demıs 5 bardak cay içtim mesanem doldu babanın yanında tuvaletede cıkamadım dıyo :1: sıkmıs durmus kendısını garibim :9::9:

oyy maşallah,ne kadar hızlı ilerliyorsunuz.

Senin adına çoooook sevindim,Allah'ım mutlu mesut etsin inşallah, iki cihanda da hiççç utandırmasın

arkadaslar cuma günü erkek arkadasım bulundugum şehire gelecek

zaten gelecegını bılıyodum planlamıstık cumartesı gununu bırlıkte gecırektık işyerınden falan izin almıstım o gun için

bana parmagımın ölcüsünü sordu bende 17 dedim

aradan 1 saat gectı cok gürültülü bıyerden aradı parmagıının ölcüsü kaç demıstın canım dedi bende tekrar 17 dedım

sanırım bana evlenme teklıfı edecek cok caktırdı ama olsun ben saf ayagına yatarımmmm

size sorum

ilk tepkınız ne oldu nasıl davrandınız cookk mutluyummm coookkkk :46::46:

tebrıkler canım mutlulugun daim olsun inşalllah darısı başıma ammmmmiiiiiiiinnnnnn ammmmmiiiiiiiiiinnnnnn aaaammmmmmiiiiiinnnn =)

aynen oyle babamda saf ayagına yatmıs halbukı herseyını anlatmıstım ailesini falan amateyıt edecek ya herseyı tek tek sormus garıbım gomlegı gıymıs kıravatı takmıs tras olmus sanarsınkı dugune gıdıyo oyle suslenmıs puslenmıs cıkmıs babaım karsısına :9:

babam dıyokı cocuk ilk gordugumde dometes gıbıydı yavas yavas konusurken özüne dondu gercek ten rengıne kavustu dıyo :27::27:

hakanda demıs zaten abı cok heyecanlıyım kusura bakmayın demıs 5 bardak cay içtim mesanem doldu babanın yanında tuvaletede cıkamadım dıyo :1: sıkmıs durmus kendısını garibim :9::9:

:1:
şöyle sevdiceklerimizi garip garip anlatmıyolarmı karşımızda,gülsemmi,gülmesemmi bilemiyorum hiç:1:
çok çok çokk tatlı heyecan bunlar canım benim,umarım böyle tadında gider herşey:54:
buarada küçük bir tavsiye sevdiceğğin babana abi demesin bence, ileride nasip olursa baba demek aşırı zor gelir,diyesi varsa bile diyemez:31:

Back