şimdiden tebrik ederim canım mutluluğun daim olsunben teklif aldığımda çok duygulanmıştım gözlerim dolmuştu direkt evet demiştim zaten o anın mutluluğu ile ikimizde ne söyleyeceğimizi şaşırmıştık
sen çakmamış gibi yapmaya devam et bence de sevinsin eheheh Allah hayırlısını versin inşallah canım
saf ayagına yatacam napıyım bılmıyomus gibi davranacam
ilk tepkım nasıl olsa ki
1- ayyyy canııımmmm benııımmm cookk mutluuu olduummm
2- evet evet evettttt bınlerce kezzz evettttt mi olsa ki
3-düşünmem lazım canım ani oldu şoktayım falan
hehe kendıme cok güldüm birdennn
OOOO!! demek sende bekarlık kervanından ayrılıyorsun sen bizi nasıl bırakırsın yasaka maka hayırlı olsun canım simdiden tebrik ederim gelismeleri bildir bize :))
al eline bi yelpaze etrafa baka baka ayşşş ne desem bilimidim kiii de =D şaka bi yana çok özel bi an o an en iyi şekilde geçse ne güzel olurdu. henüz yaşamadım ama
ben yanlışlıkla kafasına koca cam sinekliğini vurup 3 kere eşek eşek eşek diyerek cevap vermiştim aman diyeyim sen dikkatli ol
mutluluklar şimdiden.. Allah tamamına erdirsin
ay cok heyecanlıyımm allah sanada nasıp etsın bu duyguları
teklıf gelmıs gıı konusyorum ama hehe parmak ölçümü sorduguna göre geliyo yanı basşka bı ihtimali yoktur dıye dusunuyorum
bıde senı kandırdım inandın mı kız dıyomus
sağol canım allah razı olsun,evlenme teklıfınde tek tas ile oluyo demı hiç bılgım yok
evet canım tek taş ile oluyor
hahaha öyle derse yapıstır ağzının ortasına bir tanevalla iki secenek var zaten ya edicek teklifi ya da öyle hediye olarak alıyordur sana canım ama insallah evlenme teklifi olur darısı basımıza bende merak ettim simdi
tek tasında hediyesi olmaz heralde ya eder eder teklıf eder
cok kahrını cektım etsın yanı bı teklıf hakettim
evet canım tek taş ile oluyor
peki tek taşı sağa mı takmam gerekiyor sola mı dıye bı soru sorsammm :26::26:
sağa takmıştım ben canım yüzükler evlendikten sonra sola geçiyor diye biliyorum yanlış değilse tabi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?