Sanırım evlenme teklıfımm geliyooorrrrrrr :)

nusya12

nicKimouSe
Kayıtlı Üye
24 Ağustos 2012
276
7
96
Bartın
arkadaslar cuma günü erkek arkadasım bulundugum şehire gelecek

zaten gelecegını bılıyodum planlamıstık cumartesı gununu bırlıkte gecırektık işyerınden falan izin almıstım o gun için

bana parmagımın ölcüsünü sordu bende 17 dedim

aradan 1 saat gectı cok gürültülü bıyerden aradı parmagıının ölcüsü kaç demıstın canım dedi bende tekrar 17 dedım

sanırım bana evlenme teklıfı edecek cok caktırdı ama olsun ben saf ayagına yatarımmmm

size sorum

ilk tepkınız ne oldu nasıl davrandınız cookk mutluyummm coookkkk

şimdiden tebrik ederim canım mutluluğun daim olsun ben teklif aldığımda çok duygulanmıştım gözlerim dolmuştu direkt evet demiştim zaten o anın mutluluğu ile ikimizde ne söyleyeceğimizi şaşırmıştık

sen çakmamış gibi yapmaya devam et bence de sevinsin eheheh Allah hayırlısını versin inşallah canım

sağol canım allah razı olsun,evlenme teklıfınde tek tas ile oluyo demı hiç bılgım yok

sen çakmamış gibi yapmaya devam et bence de sevinsin eheheh Allah hayırlısını versin inşallah canım

saf ayagına yatacam napıyım bılmıyomus gibi davranacam

ilk tepkım nasıl olsa ki

1- ayyyy canııımmmm benııımmm cookk mutluuu olduummm
2- evet evet evettttt bınlerce kezzz evettttt mi olsa ki
3-düşünmem lazım canım ani oldu şoktayım falan

hehe kendıme cok güldüm birdennn

OOOO!! demek sende bekarlık kervanından ayrılıyorsun sen bizi nasıl bırakırsın ya saka maka hayırlı olsun canım simdiden tebrik ederim gelismeleri bildir bize :))

al eline bi yelpaze etrafa baka baka ayşşş ne desem bilimidim kiii de =D şaka bi yana çok özel bi an o an en iyi şekilde geçse ne güzel olurdu. henüz yaşamadım ama

OOOO!! demek sende bekarlık kervanından ayrılıyorsun sen bizi nasıl bırakırsın ya saka maka hayırlı olsun canım simdiden tebrik ederim gelismeleri bildir bize :))

ay cok heyecanlıyımm allah sanada nasıp etsın bu duyguları

teklıf gelmıs gıı konusyorum ama hehe parmak ölçümü sorduguna göre geliyo yanı basşka bı ihtimali yoktur dıye dusunuyorum

bıde senı kandırdım inandın mı kız dıyomus

ben yanlışlıkla kafasına koca cam sinekliğini vurup 3 kere eşek eşek eşek diyerek cevap vermiştim aman diyeyim sen dikkatli ol

mutluluklar şimdiden.. Allah tamamına erdirsin

ben yanlışlıkla kafasına koca cam sinekliğini vurup 3 kere eşek eşek eşek diyerek cevap vermiştim aman diyeyim sen dikkatli ol

mutluluklar şimdiden.. Allah tamamına erdirsin

sesli güldüm buna

böyle bır evlenme teklıfı cevabı görülmemiştir hiç heralde

hahaha öyle derse yapıstır ağzının ortasına bir tane valla iki secenek var zaten ya edicek teklifi ya da öyle hediye olarak alıyordur sana canım ama insallah evlenme teklifi olur darısı basımıza bende merak ettim simdi

biz de masadaki kola bardağını devirmiştik ordaki çalışan sinir olmuştu bize ama mazide kaldı bunlar ayrıldık ne yazıkki

tek tasında hediyesi olmaz heralde ya eder eder teklıf eder

cok kahrını cektım etsın yanı bı teklıf hakettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…