merhaba kızlar. ben ilk kez bir konu açıyorum. 2 senelik evliyiz. eşim özel günlere doğum günlerine falan çok önem vermeyen birisi. evlendikten sonraki doğum günümde çalışmıştı, eve de çok geç geldi ben o gün annemlerde kaldım. hafta sonu telafi ederiz dedi ama hafta sonu markete gidip sıradan...
www.kadinlarkulubu.com
Herkese yeniden merhaba kızlar. Geçen gün eşimle ilgili bir sorunumdan bahsetmiştim. Doğum günümde istediğimi ama bazı sebeplerden o gün çiçek alamamasından falan bahsetmiştim. Belki hatırlayanlar çıkacaktır. Linkini yukarıya bırakıyorum.
Eşim geçen gün pazara gitti, orada çiçekçi bulmuş ve kalanchoe (sanırım adı o) almış küçük saksılarda oluyor ya. Pazar arabasının üzerinde o vardı, ben de sevindim görünce ama sonradan söyledikleri aklıma takıldı. Ben neden buket degil de bundan aldığını sordum ve buketi aslında daha çok sevdiğimi söyledim. Bana verdiği cevap sizce normal mi? Dedi ki “buket de vardı ama 550₺ dediler 2 gün sonra solacak şeye ben o parayı veremezdim. Daha uygun bir şey yok mu diye sordum, 130 liraya bu varmış ben de bunu aldım” dedi. Ben de “e o zaman dışarıda yemek de yemeyelim dünkü hesap da 500₺ tutmuştu ama şimdi yine açız” dedim, o da “yemekle o aynı mı yemeğe değer” dedi.
Bilmiyorum belki açık sözlü olması güzel bir şeydir ama bu cevap beni üzdü. Bir de eşim lise mezunu sanayide çalışıyor ben ortaokul öğretmeniyim. Eğitim farkımıza da takılıyor arada kompleks yapıyor.
Kafam bu aralar çok karışık..