- 20 Ocak 2014
- 14.815
- 13.544
- Konu Sahibi sahneismimhaseki
velev ki eltiyizHani bizdik marjinal
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
velev ki eltiyizHani bizdik marjinal
Bu nasıl bir yorumdur ya saygısız. Kadın derdini paylasmis arada sizin gibiler cikmasa sasarim.seviş onunla conem
Millette ne eltiler var yaa . Benimki tam bi buzdolabı
sız daha yenı uyesınız merak etmeyın yakında anlarsınız sebebınıBu nasıl bir yorumdur ya saygısız. Kadın derdini paylasmis arada sizin gibiler cikmasa sasarim.
Bu kadar çılgın fanteziler neden beni bulmuyor anlamış değilim. Neden ben değil de o? Neden benim eltim değil de onun eltisi ha, neden?
Demek sahte konu. Eğer öyle ise Özür dilerim. Ben bütün yazilanlara inanıyorum. Peki nasıl anliycaz gerçeklik payını?sız daha yenı uyesınız merak etmeyın yakında anlarsınız sebebını
kapıyı neden kilitlemiyorsunuzbişey lazım oldu diyip giriyo bana niye kızıyosunuz zaten psikolojim bozuldu artık
Bu kadar çılgın fanteziler neden beni bulmuyor anlamış değilim. Neden ben değil de o? Neden benim eltim değil de onun eltisi ha, neden?
Aman aman o kadar da istemem. Azıcık sıcakkanlı olsun yeterDua ediyim senin icin istersen?
Allahim elmadilimine ayni konu sahibininki gibi bi elti ver, amiiinn.