- 30 Kasım 2009
- 900
- 1.772
- Konu Sahibi sahneismimhaseki
Karnende kaç tane zayıfın var evladım yoksa takdir teşekkür falan birşeyler getirdinmi?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
seviyorsan git konuş bencekızlar merhaba çok garip bir konu başlığı oldu ama ben artık napıcağımı bilemiyorum.. ben 22 yaşında 1 yıllık evliyim.. evlenmeden önce eltimle mahalleden arkadaştık.. ben eşimle evlenmeden önce eltim sürekli onunla evlenme seni mutlu edemez şeklinde konuşurdu ama umursamazdım. biz evlendikten sonra eltim çok değişti bana garip davranmaya başladı bi süre bunu anlayamadım.. sürekli ben duş alırken veya üstümü değiştirirken çat kapı içeri girer aman kız nolucak der gülerdi. sürekli bana erkek olsaydım seni kaçırmazdım derdi. ama bi gün... eşimin evde olmadığı bi gece ben uyurken odama girdi. yatağın kenarına oturup saçlarımı okşadı uyumuş gibi yaptım. fısıldayarak bi şeyler diyodu keşke sana açılabilseydim diye. sonra yanağımdan öpüp çıktı çok kötüyüm kızlar napıcam
mınnak sana laf atıcam ama geyıge baglamaktan banlanıcam cnm napsam kararsız kaldımseviyorsan git konuş bence
senden gelecek bana razıyım ay yüzlümmınnak sana laf atıcam ama geyıge baglamaktan banlanıcam cnm napsam kararsız kaldım
neyse sana kıyamam kı bensenden gelecek bana razıyım ay yüzlüm
tamam geyiğe yaz ne yazcaksan çok meraklandım konu sahibesi arkadaşım bende görümce yok iki eltim olacak diye seviniyordum napsam ya şimdi bi şüphelendimneyse sana kıyamam kı ben
eltim bana halleniyor
fantezi şeysi o işte eltisi mekan sahibi falan gibi oyunlar küçük tatlılıklar yapıyorlar herhaldeSahne isminiz haseki mi??
Sahne isminiz haseki mi??
biseksüeldir ya lezbiyen olsa duramazdıLezbiyen elti de mi görecekti bu forum