Sanırım deliriyorum

Yaa kıyamam. Hayır sen vicdanlı bir annesin ama bir yandan tez bir yandan ev çocuk çok zor. Mükemmelliyetçi davrandığın için de daha çok bunalıyorsun. Birilerinden destek almaya çalış temizlik için birini tutmaya çalış, ya da çocuğu biraz aile büyüklerine pasla

Sakınnnn öyle düsünmeee sadece biraz Hersey üst üste gelmis lohusa depresyonun devam ediyor.. Bebegin yemek problemi, tezi yetistirebilecekmiyim düsüncesi, evde hiç birsey yapaman, seni sıkıntıya sokmuş biraz kendine zaman ayır üzülme sakın lütfen kıyamam

Buyuk tavsiyesi. Haftada bir ya da 15 gunde bir temizlik icin yardimci al evine. Hatta bakici alalim demis ya bakici tut bence..Senin gozetiminde bakici bakarken sen de tezini yaz.

asla sen kötü bir anne değilsin.senin yaşadıklarını her anne yaşıyor alışacaksın,eşinin destek olması gerekecek neticede.benim arkadaşım peş peşe 2 çocuk doğurdu,sonra kafayı yiycem ben dedi,bunaldım,psikolojim bozuldu çalışmak istiyorum dedi.

Tamamını okumadım fakat şunu söyleyeyim ; oğlum 9 ay boyunca ağzına kaşık sürmedi. Gördüğü anda çığlık kıyamet birde öğürme... Ama sonra birden kesildi. Çok şükür şuan çok iyi. Sabırlı olun. Bir süre denemeyin. 1 yaşına kadar anne sütü, yoksa mama verilmeli zaten. Ek gıda damak tadı gelişsin diye veriyoruz. Üzmeyin kendinizi.

Puding kivaminda yapın .Ellerini daldirin icine .Zaten eli hep ağzindaymıs .

Birde benden yemiyor inat ediyor deyip esinizle basbasa bırakın.O yedirsin bakalım .

Hiç unutmuyorum. Ikıncı oglum kolikti,asla memeden düşmeyen prematüre bir bebekti. Ilk oglumla aralarında 16 ay var düşünün. Ikiside bebekti ve bana muhtaçtı. Eşimin hakkini yemeyeyim,cok yardimci oluyordu. ama kolikti yani ötesi yoktu. Sürekli aglayan ama sürekli ağlayan bir bebek. Bir akşam tek istedigim amaçsızca dizi izlemekti. Eşim aldı baska odaya gecti ama yok. aglama sesleri, kriz anlari vs duyuyorum. O kadar tahammulsuzlestigim bir an'dı.. Gittim eşimin yanina bağırdım,ağladım,nolur sustur diye. Ben gidiyorum dedim çıktım evden. Hava buz gibi. Apartmanın giriş kapısına kadar gidebildim tabii o ayri da (Benim yaptığımı yapmayın) Bi sigara yaktım,titreye titreye içtim. Bi 10 dakika oyle bekledim orda. Ama sanki beynim açıldı resmen. Sonra sakin bi sekilde eve dönüp,rutinime devam ettim. Kaçın bazen,gercekten bırakın kaçın. Hicbir bebek yarım saat anne gormeyince krize girmiyor. Kendiniz için.. Esiniz gelince yarım saat oyala deyin çıkın. Gezin,dolaşın,umarsızca oturun,boş boş bakın. Önce siz.Belki de sizin gerginliğinizi,negatifliginizi alıyor. Size tepki gösteriyor. Bunu da bir düşünün derim sevgilerimle❤❤

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…