Sanırım bu ilişki benim sayemde devam ediyor.

1,5 yıldır neredeyse kabullendim herşeyini ama çevremdeki insanların mutluluklarını gördükçe ben bu kadar sevgi verip verip beni böyle üzdükçe mutlu olamıyorum diyemem ama çok üzlüyorum

canım korkuyorum sert olunca biticek diye korkuyorum bir yanım bitmesin diyor bir yanım nereye kadar sabredicen diyor Ama bitrmeye dilim varmıyor seviyorum:'(

biticek diye korkup hiç sesini çıkarmazsan ileride sorunlar daha da büyür
hem o da seni seviyorsa neden bitsin bazı şeyleri anlaması gerek anlatman gerek
benim sevgilimde koç burcu fakat ben içime atmadan herşeyi söylerim ona
bi gün kızar iki gün kızar ama haksızsa sesi çıkmaz sonra
en güzeli konuşmak

ve siz balık burcu olduğunuz için duygusal olmalısınız
koç erkeği mantık insanı biraz

ikizler erkeğide böyle canım çekilmezler

beni size tanıtmak çok zor kızlar şu kısa zamanda ama şöyle bilin aşkım demek canım demek aşkım demek benim herşeyim demek aşkım demek benim anam babam demek aşkım demek benim küçük bebeğim demek aşkım demek düşse elini tutup kaldırmak demek aşkım demek ağladığında aynı acısı hissedip ağlamak demek aşkım demek nefesim demek canım ben hayatımı ayakları altına serdim delice sevdim benim sevgim böyle işte:'(

oda diyor içine atma bana söyle diye ama ben içime atmazsam çok kötü olucak çığırından çıkıcak bunu biliyorum misilleme yapıyo bana içine atma ama içine at diye:'(

eğer bu erkekle ciddi düşünüyorsan bir ömürü nasıl geçireceksin onunla? her zaman diken üstünde, iletişim kuramayarak ona her zaman haklısın diyerek hep susarak alttan alarak...hayattaki en güzel şey iletişim,iki insanın birbirini anlaması... şimdi seviyorsun biliyorum ondan vazgeçemiyorsun... ama o dünyadaki tek erkek değil... seni anlayabilecek senin fikirlerine saygı duyacak seni dinleyecek seni çok sevecek insanlar çıkacaktır ileride karşına...bence yol yakınken dön geleceğini karartma...

oda diyor içine atma bana söyle diye ama ben içime atmazsam çok kötü olucak çığırından çıkıcak bunu biliyorum misilleme yapıyo bana içine atma ama içine at diye:'(

kesinlikle söylemen gerek başka türlüsü olmaz
içine atarak kendine zarar verirsin
ilişki demek mutsuz olmak demek değil sorunlar susarak halledilmez
konuşun ama birden patlama yapmayın
sakin bi şekilde

koç ve balık birbirine hiç uymayan burçlar bence de yani balıklar daha duygusaldır hayal dünyasında yaşarlar,koçlar mantığa daha fazla önem verir.

olaya gelince bence de sevgilinizde sevgi azalması olmuş gibi

ve siz balık burcu olduğunuz için duygusal olmalısınız
koç erkeği mantık insanı biraz

canım ben sevdimmi hiçbirşeyi görmüyor gözüm kalbim ruhum herşeyim onun oluyor ona sadakatim bağlılığım her geçen gün artar evet çok duygusalım ben ve aşkta mantığım çalışmıyor işte evet o ise mantıksal yaklaşıyor herşeye özledim diye ağlıyoken o ise ağladığıma kızıyor niye abartıyosun niye hemen duygusal yaklaşıyosun zaten uzaktayız niye durduk yere canımı sıkıyosun ben özlemiyomuyum diyor :'( ama ben bu cvbı istemiyorum işte:'( bir insana özledim diyip ağlandığında gelicek cvp bu olmamalı yaaa:'(

bi koçla yaşıyorsan bu cevaplara alışman lazım

gerçekten yazdıklarını bende hep yaşıyorum canım :'(

işte onunla olmayı birlkte olmayı evlenmeyi öyle çok istiyorum ki çok seviyorum dayanamıyorum hiç ama 21 yaşındayım ve bazen koyuyor yaptıkları ama benim dilim varmıyor diyemiyorum böyle hayat geçmez biliyorum ama nasıl olucak bilemiyorumm:'(

bi koçla yaşıyorsan bu cevaplara alışman lazım

bütn koçlarmı böyle yaaa tamam burçlar önemli yer tutuyor insan hayatında ama gerçekten canım yaptıklarımı ona yaşttığım duyguları bilsen inan taş olsa erirdi yemin ederim o kadar söylüyorum sana:'(

ilişkide herkes karşılıklı fedakarlıklar yapar
ama anlaşamıyorsanız bunları görmezden gelmeniz gerek
olmuyorsa olmuyordur zorlamamak gerek
dediğim gibi konuşun başka türlü sorun halledilmez eğer sizi dinlemeyi kabul etmiyorsa o zaman ilişkinizi bir daha gözden geçirin yaptığınız fedakarlıklar bu erkeğe değiyor mu ? ölçün tartın

bakın tanışmamızda zaten ilk adımı ben attım kızlar.Babamın bana harçlık diye verdiği parayı ben harcamayıp istediklerimden vazgeçip tam 4 kez yanına gittim ama o birkere bile gelmedi :'( doğum günüydü kendi ellerimle ona sürpriz bir kutu yaptım,sevgililer günü olsun veya olmasın aklıma gelen her zamanda karşılıksız ona hep hediyeler sürprizler yaptım,özel günümüzde tanışmadır senedir hep ben gündemde tuttum,bağırsada aşkım dedim canım dedim,hasta oldu köpek oldum etrafında canım yandı onun yanarken,yeri geldi ailemi göze aldım onun için,kendi hayatımdan vazgeçtim onu mutlu etmek için,sevmediği istemediği şeylerden vazgeçtim kendim sevmiş olsamda,kimse yokken yanında ailesi bile destek olmazken ve daha birçok şey haklıyken bile sırf onun için haksızlılığı kabul ettim ben:'(

peki bu yaptıklarınızı sevgilinize belirttiniz mi ?

canım benim inan bana yaptıklarımın onun yaptıklarının herşeyin farkındayım yanlışların farkındayım ama kalbime söz geçmiyor ama böylede katlanmak ağır geliyor:'( konuşmaya kalksam tek iletişim aracımız telefonla oda msjlaşarak ya konuşmayı öyle çok seviyorum ki haklı veya haksız olayım seviyorum konuşmayı ama o haklı olsa ben haksız olsam düşman gibi bana benimle konuşmuyor msjlarıma cvp vermiyor yaptğının yanlış oldğunu defalarca söyledim konuşmadan böyle susarak bak hallolmuyo kocaman insanlarız böyle olmaz diye ama dinlemiyor hep dikine hep dikine olan bana oluyor:'( herşeyin farkındayım ama dilim varmıyor:'(

İliskinde kendinden cok odun vermek, karsindakini surekli memnun etmeye calismak, bunun icin gerekirse gercek isteklerini fikirlerini gizlemek sana her zaman mutsuzluk getirecektir. Asla yaranamazsin.

Birak o seni mutlu etmeye calissin.

peki bu yaptıklarınızı sevgilinize belirttiniz mi ?

gelme konusunda kavga etttik,yanında gelmiyosun diye söylendim ama beni ikna etmeyi başardı aslında başaramadı ama onu seven yüreğim dayanamadı kavgaya:'( sürekli ben şunu yaptım ben bunu yaptımda demek istemiyorum diyecek başımamı kalkıyorsun yapmasaydın :'(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…