Sanırım bu ilişki benim sayemde devam ediyor.

cimcime1991

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Nisan 2012
1.307
9
88
Merhaba kızlar,
Sizlere çok ihtiyacım var.Erkek arkadaşımla 1,5 yıldır birlikteyiz.Acısıyla tatlısıyla koskoca1,5 yıl geçirdik hala daha devam etmekteyiz.Fakat içim öyle sıkılıyor ki sanırım bu ilişki benim sayemde devam ediyor Bana hep bağırıyor bir konu söylediğimden hemen yanlış oldğunu düşünüyor herşeyime kızıyor.Beni sürekli kısıtlamaya çalışıyor.Herşeyime karışıyor.Beni herkesten herşeyden kıskanıyor.Hep kendi dediklerini doğru kabul ediyor ve beni hep yargılamaya çalışıyor.Hep eksik yönlerimi bulup veya geçmişimle alakalı olayları ortaya çıkarıp yüzüme vurmaya çalışıyor.Ona hep sen haklısın dememi bekliyor.kavga ederiz haksız olur ama haklıymış gibi davranır,ben haklı olurum 1 çeker-2çeker 3.sünde ise üstüme düşmeyip pes eder kendisi takıntı hastası ve herşeyimi kafasına takıyor Ben ona birkere yalan söyledim ve bu yalanımı yakaladı inkar ettim 3 gün boyunca ama sonra itiraf ettim ama çok gereksiz birşeydi uzatılmayacak birşey pembe dediklerimizden.İnanın eski ilk günlerdeki heyecanını göremiyorum üzerime düşmüyor ben ona kızsamda canımı sıksada yansıtmıyorum diyorum kendime sakin ol bişey deme alttan al hep ben alttan alıyorum inanın birşeyleri ona güzelce anlatamıyorum bile çünkü dinlemeyi bilmiyor ve hemen tepki gösteriyor.Ona yaptıklarından rahatsız oldğumu bile söyleyemiyorum biliyorum bu olanlar yaptıklarım tüm bu yaptıklarına rağmen yanlış ama bir yanım onu çok istiyor çok seviyorum bitmesini istemiyorum Ama bir yanımsa böyle nereye kadar sürücek diye içimi yiyor kızlar bana akıl verin lütfen çok çaresizim ben onu çok seviyorum ama canımda yanıyor bu hayat hep onun istediği gibi geçiyor ama bense hep içime atmaktan ağlamaktan geçer yüreğim sabret demekten yoruluyorum sanırım artık ama yinede dilim varmıyor çünkü o içimde ağır basıyor deliricem kızlar ne olur bana yardımcı olun nasıl bir yol izlemeliyim ne yapmalıyım

sevgi azalınca kusurlar artar

tatlım sevgimde hiç azalma olmadı bu zamana kadar fakat 21 yaşındayım ve ben onun hep düzelmesini bekliyorum hep birşeyler için ben çabalıyorum inanın kavga etmekten bile yorulmuş durumdayım çünkü haklıda olsam o kavga bana hayatı zindan ediyor çünkü haklı oldğuumu bile kabullenmiyor bir yandan bitmesin istiyorum ama böyle ne olucak benim halim kavga ettiğimizde ben kendimden geçerken o umursamıyor bile

Allah kolaylik versin o zaman sana...
Eger mutlu olmak istiyorum ve ayni zamanda sevdigim insanla birlikte olmak istiyorum, beni anlamasini yeri geldiginde dinlemesini bilmesini istiyorum diyorsan, bu gidisatla olacak sey degil bu... Sonucta sen nasil yeri geldiginde alttan aliyorsan o da bazi noktalarda alttan almasini bilmesi gerekir. Simdi biz buradan senin iliskinin nasil yurudugunu bilemeyiz, sadece anlattiklarina yonelik yorum yapabiliyoruz...
Benden sana tavsiye canim, eger konustugunuz zamanlarda seni cok dinlemeyip, bazen benim de yasadigim gibi tam bir seyleri anlatirken tamamini dinlemeden sevgilin yorum yapiyor ve konular hic gereksiz yere tartismaya gitmeye basliyorsa, en mantiklisi oturup bir mail yaz. Nazik ama SIKINTILARINI belirten, seni uzen hallerinden, yaptiklarindan suclamadan, sadece rahatsizligini ve SIKINTINI belirtir sekilde dillendir... Bir de bu sekilde dene bakalim ne olacak?
Yasananlardan ornekler ver, ama sadece kotu yasananlardan degil iyileri de mukayese ederek ver bu ornekleri.
Insallah hakkinizda hayirlisi olur, cok fazla taviz verme iliskinde, en azindan bu karsilikli olsun...
Yoksa uzulen taraf hep sen olursun, elbette sevgi fedakarlik ister, fakat bu karsilikli olmasi gereken birsey. Tek tarafin sorunlari ustlenmesiyle olmaz...
Insallah hersey yoluna girer ve bu huzursuzluklari arkanizda birakabilirsiniz...

kızlar açıklayıcı olmadaıysam aklınıza takılanları sorun bana lütfen ben artık napıcamı bilmiyorum onsuz olamıyorum ama onunla oluncada ben hep madur oluyorum ama yinede onu seviyorummm:'(

hayatım senin sevgini kastetmedim...
kusur bulan kimse onun sevgisini kastettim...
üzgünüm ama sevgilin seni senin onu sevdiğin kadar sevmiyor

burcu koç hayatım ve okuyup çok araştırdım bütün özelliklerini taşıyor

Şaka yapıyosun tam ikizler özellikleri bunlar kendiminkinden biliyorum
Bu arada koçlara bayılırım çok renkli eğlenceli olurlar
Yaşlarınız kaç acaba? bi de bu hayat onun istediği gibi geçiyor demişsin hiç mi senin isteklerin olmuyor bu ilişkide?
Eğer fikirlerini hiç önemsemiyorsa seni daha fazla yıpratmadan vazgeç derim canım

ben 21 canım o ise 25 yaşında benim istediklerim ona göre hep yanlış oluyor ben a diyorsam o b diyor ve beni hep hatalı görüyor

bi koç erkeğiyle yaşamak çok zor

sizin burcunuz ne ?

Eger seni iliskinizde bu kadar yoruyorsa ve uzuyorsa, deneyebilecegin bir diger yol iliskinize ara vermek olacaktir.
Yani hala sevgili olacaksiniz fakat bir birinize zaman taniyip, bir sure o sensizligi sen de onsuzlugu yasamaniz gerekecek.
Bu cokcasi sevgiliin icin gerekli, bir dusunsun `ben ne yapiyorum` diyebilsin...
Ama oturup konusmadan da hallolacak bir durum degil.
Hele ki hakli oldugunda dahi senin fikirlerini onemsemiyorsa, ne kadar ugrasirsan ugras, huylu huyundan vazgecmez.
Eger bunu yenemezseniz, en cok uzulen - simdi oldugu gibi - yine sen olacaksindir...

ben kavga edip kendimden geçerken ikizler erkeği umursamıyor bile yaaa ne yapmak lazım yaa hep ben üstüne düştüğüm için benim aramamı bekliyo kavga ettik dün ben bugün aramadım oda aramadı hatamı anlayıp özür dilememi bekliyo kesin ama bende kendimi tutup aramıycam nası bi kasıntı adam ya

başak burcu da olabiler

valla canım Allah yardımcın olsun senı ıyı anlıyorum ama ya bu deveyi güdecen ya bu diyardan gidecen
ayrılmayı goze alamıyorsan onun bu huylarını kabul edıp mutlu olmaya çalış

hayatım senin sevgini kastetmedim...
kusur bulan kimse onun sevgisini kastettim...
üzgünüm ama sevgilin seni senin onu sevdiğin kadar sevmiyor

evet bunun farkındayım o benim onu sevdiğim kadar sevmiyorum ya düşün canım aynı şehirde değiliz ben izmirdeyim o afyonda okuyor.ben üniversiteyi uşakta okudum oda uşaklı canım benim orda tanıştık biz her neyse işte bu zamana kadar geldik fakat çok dar görüşlü benim onun için delirdiğimi biliyor düşün canım dedim cümlem yarım kaldı tatlım o afyonda hasta oluyor ben burda telaş oluyorum ne desemde yapsa içse ona birşeyler yapmalıyım diye kendimden geçiyorum mesela ilk yılı afyonda yanıma hiç gelmedi bile benim ise 4.gidişim hep param yok diyor ailesinden korkuyor uşaktayken sömstr tatilinde 1 ay uşaktaydı ama ailesinden korkusundan yanıma bile gelmedi ailesi beni biliyor ama yinede fedakarlık etmiyor ben onun için neleri göze aldım ya:'(

benim burcum balık canım

az da olsa burç uyumuna inanırım
koç ve balık zıt kalıyor birbirlerine
ki sevgiliniz tam koç erkeği özelliklerini taşıyorsa işiniz gerçekten çok zor
kesinlikle yaptığı şeyleri alttan almamak gerek bunu yaptıkça seni daha da ezer biraz dişini göstermelisin ilk başta tökezler ama sonradan anlar

ama çok zor bi ilişki gibi duruyor

çok güzel yazdın canım ama işte hem onsuz kalmaktan korkuyorum emek verdim diyorum 1,5 yılımı verdim diyorum çok sevdim inanın çokkk daha anlatamadığım nasıl deyim çok uzun şeyler var daha ama çevremden herkes hala bununlamısın diyor Allahıma şükür aldatma gibi sadakatsizlikte asla sorun yok ama o beni benim onu sevdiğim kadar sevmiyor benim kadar cesaret etmiyorum fedakarlık yapmıyor beni çok ağır aşağılıyor ama ben sevmekten kopamıyorum yaaa öfkeleniyorum ama yapamıyorum:'(

canım korkuyorum sert olunca biticek diye korkuyorum bir yanım bitmesin diyor bir yanım nereye kadar sabredicen diyor Ama bitrmeye dilim varmıyor seviyorum:'(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…