- 22 Nisan 2012
- 1.307
- 9
- 88
- Konu Sahibi cimcime1991
-
İkizler burcu erkeği kokusu alıyorumm
sevgi azalınca kusurlar artar
tatlım sevgimde hiç azalma olmadı bu zamana kadar fakat 21 yaşındayım ve ben onun hep düzelmesini bekliyorum hep birşeyler için ben çabalıyorum inanın kavga etmekten bile yorulmuş durumdayım çünkü haklıda olsam o kavga bana hayatı zindan ediyor çünkü haklı oldğuumu bile kabullenmiyorbir yandan bitmesin istiyorum ama böyle ne olucak benim halim kavga ettiğimizde ben kendimden geçerken o umursamıyor bile
burcu koç hayatımve okuyup çok araştırdım bütün özelliklerini taşıyor
Şaka yapıyosuntam ikizler özellikleri bunlar kendiminkinden biliyorum
Bu arada koçlara bayılırım çok renkli eğlenceli olurlar
Yaşlarınız kaç acaba? bi de bu hayat onun istediği gibi geçiyor demişsin hiç mi senin isteklerin olmuyor bu ilişkide?
Eğer fikirlerini hiç önemsemiyorsa seni daha fazla yıpratmadan vazgeç derim canım
tatlım sevgimde hiç azalma olmadı bu zamana kadar fakat 21 yaşındayım ve ben onun hep düzelmesini bekliyorum hep birşeyler için ben çabalıyorum inanın kavga etmekten bile yorulmuş durumdayım çünkü haklıda olsam o kavga bana hayatı zindan ediyor çünkü haklı oldğuumu bile kabullenmiyorbir yandan bitmesin istiyorum ama böyle ne olucak benim halim kavga ettiğimizde ben kendimden geçerken o umursamıyor bile
hayatım senin sevgini kastetmedim...
kusur bulan kimse onun sevgisini kastettim...
üzgünüm ama sevgilin seni senin onu sevdiğin kadar sevmiyor
bi koç erkeğiyle yaşamak çok zor
sizin burcunuz ne ?
benim burcum balık canım
Allah kolaylik versin o zaman sana...
Eger mutlu olmak istiyorum ve ayni zamanda sevdigim insanla birlikte olmak istiyorum, beni anlamasini yeri geldiginde dinlemesini bilmesini istiyorum diyorsan, bu gidisatla olacak sey degil bu... Sonucta sen nasil yeri geldiginde alttan aliyorsan o da bazi noktalarda alttan almasini bilmesi gerekir. Simdi biz buradan senin iliskinin nasil yurudugunu bilemeyiz, sadece anlattiklarina yonelik yorum yapabiliyoruz...
Benden sana tavsiye canim, eger konustugunuz zamanlarda seni cok dinlemeyip, bazen benim de yasadigim gibi tam bir seyleri anlatirken tamamini dinlemeden sevgilin yorum yapiyor ve konular hic gereksiz yere tartismaya gitmeye basliyorsa, en mantiklisi oturup bir mail yaz. Nazik ama SIKINTILARINI belirten, seni uzen hallerinden, yaptiklarindan suclamadan, sadece rahatsizligini ve SIKINTINI belirtir sekilde dillendir... Bir de bu sekilde dene bakalim ne olacak?
Yasananlardan ornekler ver, ama sadece kotu yasananlardan degil iyileri de mukayese ederek ver bu ornekleri.
Insallah hakkinizda hayirlisi olur, cok fazla taviz verme iliskinde, en azindan bu karsilikli olsun...
Yoksa uzulen taraf hep sen olursun, elbette sevgi fedakarlik ister, fakat bu karsilikli olmasi gereken birsey. Tek tarafin sorunlari ustlenmesiyle olmaz...
Insallah hersey yoluna girer ve bu huzursuzluklari arkanizda birakabilirsiniz...
az da olsa burç uyumuna inanırım
koç ve balık zıt kalıyor birbirlerine
ki sevgiliniz tam koç erkeği özelliklerini taşıyorsa işiniz gerçekten çok zor
kesinlikle yaptığı şeyleri alttan almamak gerek bunu yaptıkça seni daha da ezer biraz dişini göstermelisin ilk başta tökezler ama sonradan anlar
ama çok zor bi ilişki gibi duruyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?