- 22 Nisan 2012
- 1.307
- 9
- 88
- Konu Sahibi cimcime1991
-
İliskinde kendinden cok odun vermek, karsindakini surekli memnun etmeye calismak, bunun icin gerekirse gercek isteklerini fikirlerini gizlemek sana her zaman mutsuzluk getirecektir. Asla yaranamazsin.
Birak o seni mutlu etmeye calissin.
gelme konusunda kavga etttik,yanında gelmiyosun diye söylendim ama beni ikna etmeyi başardı aslında başaramadı ama onu seven yüreğim dayanamadı kavgaya:'( sürekli ben şunu yaptım ben bunu yaptımda demek istemiyorum diyecek başımamı kalkıyorsun yapmasaydın :'(
canım yanlış anlama ama susarak içine atarak bu ilişkiyi daha iyi hale getiremezsin kendinden taviz verme
ondan öncesinde sen vardın ondan sonra da yine sen olursun hayatının merkezi yapmışsın
uyumsuzluk fazlaca görüyorum ben bu ilişkide
İnsanlara ederinden yabi degerinden fazlasini vermeyeceksin.ilk once kendini sevmelisin ve kendin herseyden daha degerlisin.insanlar beklentilere girer ve beklentilerine karsilik bulamazlarsa mutsuz olurlar,beklentilerden vazgecmelisin mutlu olmak icin.
Canim bazen daha dogrusu bazi insanlar terkeden taraf olmak istemezler beklerlerki karsi taraftan gelsin.umarim sizinki boyle degildir.
Canımm Allah yardımcın olsun.Seni cok cok ıyı anlıyorum aynı durumu şuan bende yasıyorum cünkü.Çıkmazda kalmak cok kötü birsey :-(
ikiarada kalmak,üzülmek cok kötü ancak kendini yıpratıyosun bu durumda ama bir çıkar yolda bulamıyosun.
İnsallah sen bir çözüm yolu bulursun ve hersey düzelir.Bır gelisme oldu mu?
Bence ayrılabilecegini onsuz olabilecegini göster ona.Öyle olmasada öyle göster.
tatlım benım 4yıllık bı ılışkım vardı ılk 1 yılı ruya gbıydı sontra senın bu dedıklerın oldu hatta her gecen zaman bunların dozu arttı arttı artıı ve hayatım karardı koluma sıgara basacak kadar . ama ben naptım çocukluk ıste ayrılmadım pekı ne mı oldu 18 ıme geldım kafama dank ettı tekmeyı bastım sımdıkı erk arkımla çok mutluyum ondan ayrılalı 1 yıl oldu ınan hıc sevmıorum bak sen benden buyuksun senden rıca edıyorum yol yakınken don aynılarını yasadım ben aynılarınıı.
bence ne yapacağını gayet de iyi biliyorsun...
ilişkinizi kendi başına yürüttüğünü söylüyorsun,sence bu bir ilişki mi???
madalya almayı falan mı bekliyorsun, 'aferin kız! bu ilişkiyi bensiz de yürütebiliyosun,helal valla' diye sırtını mı sıvazlıyacak sevgilin???
kendinizi paralamanıza değmez,ayrılın bence.
onun içinde de sizdeki sevgiden varsa bırakmamak için çabalar,düzelirsiniz zaten...
Tatlim son olarak sunu diycem seni sevip sevmedigini anlamak istiyorsan ayril ama rahatsiz oldugun seyleri dile getirerek ve eger ayrildiktan sonra seni ariyor ardina dusuyorsa hatta biraz naz yapip tadini bile cikarabilirsin tabi fazla naz yok ne ala devam edersiniz ama yok aramaz umursamazsa giden gitmistir zaten.
başak burcu da olabiler
valla canım Allah yardımcın olsun senı ıyı anlıyorum ama ya bu deveyi güdecen ya bu diyardan gidecen
ayrılmayı goze alamıyorsan onun bu huylarını kabul edıp mutlu olmaya çalış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?