• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sanırım bu ilişki benim sayemde devam ediyor.

İliskinde kendinden cok odun vermek, karsindakini surekli memnun etmeye calismak, bunun icin gerekirse gercek isteklerini fikirlerini gizlemek sana her zaman mutsuzluk getirecektir. Asla yaranamazsin.

Birak o seni mutlu etmeye calissin.

ama o neden anlamıyor beni ben bu kadar severken onu mutlu etmek için herşeyi göze alırken neden dank etmiyor kafasına:'(

gelme konusunda kavga etttik,yanında gelmiyosun diye söylendim ama beni ikna etmeyi başardı aslında başaramadı ama onu seven yüreğim dayanamadı kavgaya:'( sürekli ben şunu yaptım ben bunu yaptımda demek istemiyorum diyecek başımamı kalkıyorsun yapmasaydın :'(

canım yanlış anlama ama susarak içine atarak bu ilişkiyi daha iyi hale getiremezsin kendinden taviz verme
ondan öncesinde sen vardın ondan sonra da yine sen olursun hayatının merkezi yapmışsın
uyumsuzluk fazlaca görüyorum ben bu ilişkide :31:

İnsanlara ederinden yabi degerinden fazlasini vermeyeceksin.ilk once kendini sevmelisin ve kendin herseyden daha degerlisin.insanlar beklentilere girer ve beklentilerine karsilik bulamazlarsa mutsuz olurlar,beklentilerden vazgecmelisin mutlu olmak icin.

canım yanlış anlama ama susarak içine atarak bu ilişkiyi daha iyi hale getiremezsin kendinden taviz verme
ondan öncesinde sen vardın ondan sonra da yine sen olursun hayatının merkezi yapmışsın
uyumsuzluk fazlaca görüyorum ben bu ilişkide :31:

şunu biliyorum onunla olmuyor ama onsuzda yapamıyorum yaaa:'( ki oda biliyor benim gibisini bulamayacağını çünkü çok şeylerine katlandım katlanmaktayımda çevremdeki herkes de aynen sizin dediğiniz gibi konuşuyor aynı şeyleri düşünüyor :'(

İnsanlara ederinden yabi degerinden fazlasini vermeyeceksin.ilk once kendini sevmelisin ve kendin herseyden daha degerlisin.insanlar beklentilere girer ve beklentilerine karsilik bulamazlarsa mutsuz olurlar,beklentilerden vazgecmelisin mutlu olmak icin.

normal olanı verirsin karşındakine ama karşındakinden de alırsın fakat ben anlam veremiyorum hata bendemi niye ben alamıyorum:'( beni sevmiyor istemiyor desem benden ayrılır ama bunuda yapmıyo:'(

Canim bazen daha dogrusu bazi insanlar terkeden taraf olmak istemezler beklerlerki karsi taraftan gelsin.umarim sizinki boyle degildir.

Canim bazen daha dogrusu bazi insanlar terkeden taraf olmak istemezler beklerlerki karsi taraftan gelsin.umarim sizinki boyle degildir.

:( of yaaaaaaaaaaa hani ilk başta yazdım okumuşsundur yalan söyledim ama uzattı diye en sonunda dayanamadım sürekli yüzüme vuruyordu kendisininde yalanını yakaladım ama o tek sebep haklı olrak kendini şöyle gösteriyor ben 3 gün boyunca inkar edip sakladım o ise farkına vardığım an hemen itiraf etti bunu savunuyor bana ama sonuçta yalan ve söylendi.ben onun hiçbir zaman yüzüne vurmadım çünkü bilirm karşındaki insanı zedeleyeceğini ama o bunu bile düşünmüyor ve en sonunda patladım bigün madem bana güvenmiyosun böyle yüzüme vuruyorsun ayrıl benden ozaman bırak beni böyle biriyle olma ozaman dedim ve hemen aşkım bi anlık sinirle söyledim özürdilerim demeye başladı :'(

bence ne yapacağını gayet de iyi biliyorsun...
ilişkinizi kendi başına yürüttüğünü söylüyorsun,sence bu bir ilişki mi???
madalya almayı falan mı bekliyorsun, 'aferin kız! bu ilişkiyi bensiz de yürütebiliyosun,helal valla' diye sırtını mı sıvazlıyacak sevgilin???
kendinizi paralamanıza değmez,ayrılın bence.
onun içinde de sizdeki sevgiden varsa bırakmamak için çabalar,düzelirsiniz zaten...

Tatlim son olarak sunu diycem seni sevip sevmedigini anlamak istiyorsan ayril ama rahatsiz oldugun seyleri dile getirerek ve eger ayrildiktan sonra seni ariyor ardina dusuyorsa hatta biraz naz yapip tadini bile cikarabilirsin tabi fazla naz yok ne ala devam edersiniz ama yok aramaz umursamazsa giden gitmistir zaten.

Canımm Allah yardımcın olsun.Seni cok cok ıyı anlıyorum aynı durumu şuan bende yasıyorum cünkü.Çıkmazda kalmak cok kötü birsey :-(
ikiarada kalmak,üzülmek cok kötü ancak kendini yıpratıyosun bu durumda ama bir çıkar yolda bulamıyosun.
İnsallah sen bir çözüm yolu bulursun ve hersey düzelir.Bır gelisme oldu mu?
Bence ayrılabilecegini onsuz olabilecegini göster ona.Öyle olmasada öyle göster.

tatlım benım 4yıllık bı ılışkım vardı ılk 1 yılı ruya gbıydı sontra senın bu dedıklerın oldu hatta her gecen zaman bunların dozu arttı arttı artıı ve hayatım karardı koluma sıgara basacak kadar . ama ben naptım çocukluk ıste ayrılmadım pekı ne mı oldu 18 ıme geldım kafama dank ettı tekmeyı bastım sımdıkı erk arkımla çok mutluyum ondan ayrılalı 1 yıl oldu ınan hıc sevmıorum bak sen benden buyuksun senden rıca edıyorum yol yakınken don aynılarını yasadım ben aynılarınıı.

Canımm Allah yardımcın olsun.Seni cok cok ıyı anlıyorum aynı durumu şuan bende yasıyorum cünkü.Çıkmazda kalmak cok kötü birsey :-(
ikiarada kalmak,üzülmek cok kötü ancak kendini yıpratıyosun bu durumda ama bir çıkar yolda bulamıyosun.
İnsallah sen bir çözüm yolu bulursun ve hersey düzelir.Bır gelisme oldu mu?
Bence ayrılabilecegini onsuz olabilecegini göster ona.Öyle olmasada öyle göster.

canım benim dileklerin için çok teşekkür ederim hepimiz güzel Rabbim hakeden tüm insanlığımıza herşeyin en güzelini yaşatsın yaa hiç bir gelişme olmadı tatlım sadece bekliyorum kavga çıkıcak bir sebep bekliyorum şuan durum normal gözküyor ama ben artık geçmiş zamanların verdiği dolmayla burnuma kadar geldim ve sabrımın son sınırındayım bir hareketini bekliyorum sadece:'(ama bitmesinide istemiyorum yaaa oofff:'(

tatlım benım 4yıllık bı ılışkım vardı ılk 1 yılı ruya gbıydı sontra senın bu dedıklerın oldu hatta her gecen zaman bunların dozu arttı arttı artıı ve hayatım karardı koluma sıgara basacak kadar . ama ben naptım çocukluk ıste ayrılmadım pekı ne mı oldu 18 ıme geldım kafama dank ettı tekmeyı bastım sımdıkı erk arkımla çok mutluyum ondan ayrılalı 1 yıl oldu ınan hıc sevmıorum bak sen benden buyuksun senden rıca edıyorum yol yakınken don aynılarını yasadım ben aynılarınıı.

canımmmmmmmmmmm kıyamam sanaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Allahımmmmmmmmmm bu nasıl birşeydir yaaaaa inanmıyorumm:( kıyamam sana ben yaaa:( inan çok çok üzüldümmmmmmmm:'( şimdi mutlu olmanada sevindim dilerim güzel Rabbim hep böyle mutlulukla yaşam sürdürür yaa.Canım tek bir hareketini bekliyorum Allah a çok şükür böyle sadistçe düşünceleri hiç olmadı erkek arkadaşımın kılıma zarar vermedi o konuda bişey diyemem hayatım ama bir yandan bitmesin istiyorum bir yandan da böyle nasıl gidicek diyorum yaaa offf öyle bir çıkmazdayım ki bir adım ileri atsam çukur geriye gelsem yine çukur:(

bence ne yapacağını gayet de iyi biliyorsun...
ilişkinizi kendi başına yürüttüğünü söylüyorsun,sence bu bir ilişki mi???
madalya almayı falan mı bekliyorsun, 'aferin kız! bu ilişkiyi bensiz de yürütebiliyosun,helal valla' diye sırtını mı sıvazlıyacak sevgilin???
kendinizi paralamanıza değmez,ayrılın bence.
onun içinde de sizdeki sevgiden varsa bırakmamak için çabalar,düzelirsiniz zaten...

doğru diyosun canım benimde şuan ben ona böyle birşey diyemem işte dilim varmıyor yaaa offffffffffff bir hareketini bekliyorum hani yeter artık dedirtecek birşey şimdiye kadar çok şeyi var buna sebep ama şuan diyemiyorum işte çünkü dengesiz bir sevgilim var bir bakmışsın iyi ama ardından bir bakmışsın hani derler ya kaşıkla verip sapıyla oyar diye bi laf aynen öyle:'(

Tatlim son olarak sunu diycem seni sevip sevmedigini anlamak istiyorsan ayril ama rahatsiz oldugun seyleri dile getirerek ve eger ayrildiktan sonra seni ariyor ardina dusuyorsa hatta biraz naz yapip tadini bile cikarabilirsin tabi fazla naz yok ne ala devam edersiniz ama yok aramaz umursamazsa giden gitmistir zaten.

işte tatlım benim konuşmaya kalksaammmm anlamayacak beni çünkü farklı şehirlerdeyiz o afyonda ben izmirdeyim canım telefonda konuşsam yine anlamayacak zaten mesajlaşabiliyoruz oda msjla hiç anlamaz zaten ya aslında çok kötüyüm yaa bir insana birşeyleri anlatamak istiyorsun ama anlatamıyorsun içine atıyorsun birikince çok kötü oluyor yaaa kendi hiddetimden korkuyorum inan ki nasıl olucak bu iş yaaaa :'(

kızlar sizce beklemelimiyimmm yaa bir anda silip atmak istemiyorum seviyorum yaaa şuan göstereceğim sebepler önceden bu yana gelen şeyler o zaman diyemedim şimdi de bu geçmişi açıp nasıl söylicem birşeyini mi bekleyim kızlarrr yardım edin yaaa bir yandan bitmesini istemiyorum of napıcam yaa:'(

Back