:( sanırım bu da bir dert

tuzlu suyla gargara yapıyorum bazen
hem yanması geciyor hem de kolay oluyor
hafif acı hissedip aft tam olusmadıgı zaman bile hemen sönüyor.
bir de dis macununu degistirmeyi düsün, belki işe yarar.

evet baya yaktı ama mecburum tuzlu karbonatlı su denıcem sımdı tekrar tesekkur ederım..sanırım yakması normal bıraz

Siz dedigim gibi tuz ya da karbonat basin, sonra neden olan sey neyse ondan uzak durmaya calisin.

evet buna kendımı alıştırmalıyım

bu arada coklu alıntı yapamıyorum gozumden kaçan yorum olursa kusura bakmayın
hepinize ayrı ayrı tesekkürler

geçmiş olsun... kızımda da çıkmıştı yemek bile yiyemiyordu diş dr.muza gittik içinde 3 tane kulak çubuğuna benzerilaç verdi yara olan yerlete sürdü sabahına geçti tavsiye ederim

Evet evet mor bir sıvısı var ve oldukça yakıyor değil mi değdiği anda? Aynısını bende kullanmıştım bir süre dondurmuştu ve yemek yiyebilmiştim

Doktora gittiğinde tahlil bile yapmadan bunu yazıyor
kafama göre söylemedim
Doktor kafasina gore yaziyorsa sen de kfana gore soylemis oluyorsun :)) benim.sana lafim yok hem. Ben b12 tedavisi goren biri olarak bunu soyledim. Ayrica her doktor ayni degil. Ben kan tahlili yapmadan vitamin yazan bir doktora denk gelmedim.mesela. eger sen de tahlil yapmadan kullaniyorsan bence once tahlil yaptir. Fazlasi da zararmis cunku.

kekik bas , acıtıyor baya ama biraz sancısnı alıyo sora....2 -3 gün uygularsan yarada küçülme gözküyo...bende dertliyim bu aftlardan...

kekik bas , acıtıyor baya ama biraz sancısnı alıyo sora....2 -3 gün uygularsan yarada küçülme gözküyo...bende dertliyim bu aftlardan...

uuww hersey de acıtıyor ya,, çivi çiviyi söker hesabı herhal :))

Kafaya Bişeymi takıyon canım bi ara eşimde de vardı geçmek bilmiyordu doktor öyle söylemiş kafaya bişey takmıcan yoksa geçmez demiş ilaç ne verdi bilmiyorum ama çok oldu ondan sonra bi daha olmadı o ara işi kötüydü ona yormuşduk:110:

Doktor kafasina gore yaziyorsa sen de kfana gore soylemis oluyorsun :)) benim.sana lafim yok hem. Ben b12 tedavisi goren biri olarak bunu soyledim. Ayrica her doktor ayni degil. Ben kan tahlili yapmadan vitamin yazan bir doktora denk gelmedim.mesela. eger sen de tahlil yapmadan kullaniyorsan bence once tahlil yaptir. Fazlasi da zararmis cunku.
Ben başka bir sebepten kullanıyorum
o doktor da uzman bir doktor o da yapmadı
her ilacın yan etkisi var tabi kafaya göre kullanmak olmaz
ama tahlil yapmadan veriyorlar

Kafaya Bişeymi takıyon canım bi ara eşimde de vardı geçmek bilmiyordu doktor öyle söylemiş kafaya bişey takmıcan yoksa geçmez demiş ilaç ne verdi bilmiyorum ama çok oldu ondan sonra bi daha olmadı o ara işi kötüydü ona yormuşduk:110:

kafama bırsey takmam kı ben :KK70: hep gülerim
taksam en azından sebep buymus dıcem ama cabuk üşütuyorum hassasım bıraz

kafama bırsey takmam kı ben :KK70: hep gülerim
taksam en azından sebep buymus dıcem ama cabuk üşütuyorum hassasım bıraz
Hıııı fazla rahatlıktan olmasın sakın ters tepmişse :-) Şaka tabi ozaman bi ağız kültürü yaptırın mikrobik olabilir

ah o aft derdi acısı hiçbir şeye benzemiyor :KK43: alkalı su ile gargara yap bol bol ve alkalı su iç, bir de oralmedic diye bi laç var çubuk şeklinde kırıp yaraya basıyosun bir daha acısını asla duymuyorsun yara geçmiyor ama acısı da kalmıyor :/ zaten bi ilaçla geçmesi mümkün değil diye biliyorum aftın. oralmedice bi bak bence. ama doktora da sor tabi.

tuzlu su denedım normalde ıyı gelırdı ama yarayı acıtıyor ya :KK43:
Papatya cayi iltihaba bire bir.cocuklarin dis cikarirken kullandiklari merhem iyi geliyo...ama gecmeyen yaraysa bir doktora görünün muhakkak.Yara nasil bir yara ? yirtik gibi dügüm gibi kaniyor mu ?

ah o aft derdi acısı hiçbir şeye benzemiyor :KK43: alkalı su ile gargara yap bol bol ve alkalı su iç, bir de oralmedic diye bi laç var çubuk şeklinde kırıp yaraya basıyosun bir daha acısını asla duymuyorsun yara geçmiyor ama acısı da kalmıyor :/ zaten bi ilaçla geçmesi mümkün değil diye biliyorum aftın. oralmedice bi bak bence. ama doktora da sor tabi.

ya evet aslında geçerdi cidden ama soguktan sağ yanagım ıcten sarkmıs gıbı oluyor eti onu da sureklı ıstemeden ısırıyorum uyurken..alt dudagımdakılerı de halıyle uyurken dişlerim degıyor..kalkınca bı bakmısım yenılenmıs yaralar :KK43:
artık tum yorumlardakılerı tek tek uygulucam ve doktora da sorucam artık ay hıc sevmem hastanelık ısler ya :/

Sevme o kadar canim ya, arastir bak, kalbi yoruyor, 2 bardaktan fazla icilmez adacayi :)

u-uuw bende ne mıde varmış bıryerlerımden fidanlar cıkıcak yakında..))

şaka maka ıcmıyım tabı ya zaten herseyın fazlası zarar da işte soguk hava yuzunden elımde hep sıcak bır fıncan olmalı alıskanlık :))

Papatya cayi iltihaba bire bir.cocuklarin dis cikarirken kullandiklari merhem iyi geliyo...ama gecmeyen yaraysa bir doktora görünün muhakkak.Yara nasil bir yara ? yirtik gibi dügüm gibi kaniyor mu ?

işte yukarıda da yazdım aslında durum komık bıraz :)
sağ yanagım hafıf ıce dogru sarkmıs gıbı afttan dolayı ıcten dıslerıme degıyor yarası acılıyor
uyurken bır de alt dudagımdakıler alt dıslere temas edıyor halıyle buyuyor..
zaten sevmıyorum kış mevsimini evrim gecırıyorum resmen ya :KK1:

X