sanırım boşanıyoruz

groenline

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
7 Eylül 2017
841
1.089
3 aylık evliyim. daha önce konu açmıştım çok tartışıyoruz. en son kavgamzda eşim bana vurdu ve boğazımı sıktı. görümceme gidip gelecez diye konu açmıştım gittik zehir oldu. ordada küslükle geçti. bi etkinlik vardı ona katılıp döndük. eve geldik hiç konuşmuyoruz ben de ona vurmuştum ve en son çok kötü kavga etmiştik ailesinden dolayı. gidip ailesine anlatmış ben boşanmak istiyorum demiş. yine eve gidip geliyor ama dava açacağım diyor. maaşım çok düşük şu an, çocuk yok ama evlilik biterse ne yaparım bilmyorum. bir yandan d a onu seviyorum çok kötüyüm

en son kavgamzda eşim bana vurdu ve boğazımı sıktı.

ben de ona vurmuştum ve en son çok kötü kavga etmiştik

maaşım çok düşük şu an, çocuk yok ama evlilik biterse ne yaparım bilmyorum. bir yandan d a onu seviyorum çok kötüyüm

Evlenmeden önce ne yapıyorsanız yine onu yaparsınız. Şiddet gördüğünüz ve birbirinize şiddet gösterdiğiniz bu evliliği öncelikle sizin bitirmek istemeniz gerekirdi.

Bu evlilik değil ki.
Evlenmeden önce nasıl yaşıyordunuz?

Ya kendi değerinizi bilin, ne demek ne yaparım, çok seviyorum. 3 aylık evlilik hiç evlenmemiş gibisiniz, 3 ay önce ne yapıyorduysanız onu yapın. Asıl siz açın davayı adam şiddet uygulamış, aklınızı başınıza alın.

Bence siz açık boşanma davasını seviyorum cesaret edemiyorum diye bişey yok sus akar illaki yolunu bulur

Aileler isin icine giriyorsa ki esiniz daha olgunlasamamiz zaten uzun süre gitmezdi cocuk yokken bitirmeniz büyük avantaj inanin kurtuldugunuza sevinirsiniz

Siz dava açmalıydınız.İs vurup boğaz sıkmaya geldimi.Boğaz sıkan eli tutma fikri sizi dehşete düşünüyormu gerçekten? Evlilikten önce bir hayatınız yok muydu.Duzeni bırakıp gitmekmi üzüyor.Duzenli dayak yiyeceğim ev olarak düşünseniz iyi gelir belki.

haklısınız yaptıkları aklıma geldikçe kahroluyorum zaten

herkes evli değilken ne yapıyorsa onu yapcaksın kendi ayaklarının üzerinde duracaksın, maaşım az diye adamın boğazını sıkmasına göz mü yumacaksın ? dozu daha da artıracak hiç mi korkmuyorsun? bi de ne sevmesi hala?

3 ay çoçuk yok bir şey yok allahtan daha ne istiyorsun böyle bir adamdan kurtulan daha ne cezanı mı istiyorsun vur tekmeyi hayatına bak 3 ayda boğaz sıkmak nedir ne güzel boşanmak istiyormuş o da işte kolaydan kurtulacaksın

Son kısmı anlayamadım maaşın düşük olduğu için mi boğazını sıkan ve sana vuran kişiyle evli kalmak istiyorsun

Allah'ın sevgili kuluymuşsun ki 3 ay içinde gördün gerçek yüzünü. Bu şiddeti ilk olarak ya sen hamileyken uygulamaya başlasaydı ve lohusalığında dahi dayaklar yeseydin? Şimdi en azından boşanıp sağlıklı ve mutlu bir evlilik yapma şansın var. Bu şansınızı çöpe atmayın. Benim teyzem 20 senedir şiddet görüyor, ilk şiddetini 6 aylık evliyken gördü ve ananem yüzünden boşanamadı. Sonra da cesaretini hiç toplayamadı zaten, şimdi çok çok pişman. Şiddetin dozu gittikçe arttı çünkü erkekler bir kez el kaldıklarında dozu arttırarak ilerliyor, aksini hiç görmedim maalesef. İlk şiddet eşiği aşıldıktan sonra sana olan tüm saygısı gidiyor ve devamı geliyor. Kendinize gelin ve yeni bir hayat kurma şansınızı çöpe atmayın

siz ona vurmussunuz o size vurmus bosanmaktan baska ne olmasini bekliyordunuz ki karsilikli vurarak evli kalmayi mi ? En dogrusunu yapmis esiniz hem sizin icin hem kendi icin cok degil 3 ay olmus evleneli 3 ay once napiyorsaniz aynisini yaparsiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…