Sanirim ben de pco var

Amannn o hepimizde var Allah amansız dert vermesin dr a git diyet vs bişeyler önerecek kilo vardır belki... şifalar dilerim

Ablam herseyi birbirine karıştırdın
Idrara sıkış. Yani 1 litreden fazla su iç.
Ultrosonla baksın doktor. Pco varsa görünür.
Senin yaşlarında düzensizlik olur
Ben 15 16 17 yaşındayken 35 gunu geckin sekilde adet oluyordum
Mesela ayın 1 inde oldum ya 7 sinde bitti
Oteki ay 5 inde oluyordum ve bunu düzenli zannediyordum. Elimizin altında internet instagram kadinlar klubu yoktu . Şanslısınız siz valla
Sonralari da dogum kontrol hapı kullandim pco icin
Yazz diye bir ilac.
Pco nun da çeşitleri var ama yani dereceleri.
Killanma tuylenme kilo artışı sivilcelenme bel bölgesi kalınlığı vs. Kimisi duzenli görür adet kimisi düzensiz
Doktora git. Kisti de takma düşünme her kadinda oluyor adetle atılıyor. Septali kistler var sopalı onlar direncli oluyor. Benim kardesimde 1 sene vardi o kist inat etti ilacta icmedi ama geçti
Boyle seyler düşünüp kurma.
Bende pcoluyum bu arada.

Ya ben soylemeyi unuttum 7 ye giderken ozel bolgemde sivilce icin univ hastanesinde kadin doguma gitmistim bakti ameliyat dedi ama hic sormadim miyom felan mi acaba
Miyom rahimde oluşan bir tümördür, çoğunlukla iyi huylu kanserleşmeyen türdendir ama doktor kontrolü ve tedavisi şarttır, özel bölgenizdeki sivilce miyom değildir, siz herpesle miyomu karıştırmışsınız, ki sivilceniz herpes de değildir olsaydı doktor söylerdi, olsa olsa kıl dönmesine bağlı bir iltihaplanmadır, doktor da iltihap daha büyümesin diye 5 dakikalık bir operasyonla iltihabı akıtmaktan bahsetmiştir, buna da ameliyat demiştir.

Ayrıca siz pcolu da değilsiniz, kist varsa bile bu pco değildir yumurtalık kisti olabilir, henüz ergenlik çağındasınız, bu dönemde regl döngünüzün düzensiz olması normal, yumurtalık kistinden şüpheleniyorsanız annenize söyleyin sizi doktora götürsün, ultrasonla bakılır, kist varsa tedavi uygulanır, kıllanmanıza gelince herhangi bir hormonal sorun yoksa(troid, hipofiz bezi sorunları veya kist vb gibi) ergenlik çağında 18 yaşına kadar vücutta tüylenme olması normaldir, zira henüz hormonal gelişim sürecinizi tamamlamadınız.

miyom ne alaka ya? sen duyduğun kavramların hepsini çorba yaptın ortaya atıyorsun.sen bırak burayı bir sıkıntın varsa annene danış doktora götürsün seni.daha 15 yaşındasın.
Herpes'le karıştırıyor:))

Tesekkur ederim anneme sordum ameliyatim estetikmis simdi anlatirdam da utanirim o yuzden ameliyatmis sivilceye bir sey dememis krem vermis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…