Sanirim ben de pco var

Kist rupturu yazinca cikiyor
O dediğiniz şey “yumurtalık kistinin patlaması”
Ama siz PCO’den bahsetmiştiniz.
İkisi farklı şeyler.
Anneniz PCO’li olabilir ama aynı zamanda annenizde yumurtalık kisti de oluşmuş ve patlamış olabilir.
Yani patlayan yumurtalık kisti. PCO’deki küçük küçük kistler değil

O dediğiniz şey “yumurtalık kistinin patlaması”
Ama siz PCO’den bahsetmiştiniz.
İkisi farklı şeyler.
Anneniz PCO’li olabilir ama aynı zamanda annenizde yumurtalık kisti de oluşmuş ve patlamış olabilir.
Yani patlayan yumurtalık kisti. PCO’deki küçük küçük kistler değil
Olabilir ikisi arasindaki farki bilmiyordum

sen daha 15 yaşında değil misin? ergenlik çağında düzensizlikler , kıllanmalar gayet normal.Annene söyle doktora götürsün seni çok rahatsızlığın varsa bir göstersin.Annene anlat o bilir tuhaflık var mı yok mu.pko patlayan bir şey değil ayrıca

Bildiğim kadarıyla pko patlamaz.🤔🤔
yumurtalik kistiymis o bilmiyodum
sen daha 15 yaşında değil misin? ergenlik çağında düzensizlikler , kıllanmalar gayet normal.Annene söyle doktora götürsün seni çok rahatsızlığın varsa bir göstersin.Annene anlat o bilir tuhaflık var mı yok mu.pko patlayan bir şey değil ayrıca

Hayir patliyormus annem acile gitmis cunku karni o kadar agrimis ki bicak batar gibi doktor kistin patlamis demis 3 litre kan temizlemisler
O söz ettiğiniz başka tipte bir kist, şu an adını anımsayamadım ama polikistik over değil. Pco kan zehirlenmesine falan yol açmaz. 20 senelik pco’luyum.

Ben de de var ama doktorum bana doğum kontrol hapı vermedi.Ve regl oldugum sürece sorun olmadıgını söyledı şunu duyabılmek için 2 3 doktora gittim.

Ama küçüksen düzensiz olması çok normal

Ya sizce neden bana doğum kontrol hapı vermemıs olabılır

Ben de de var ama doktorum bana doğum kontrol hapı vermedi.Ve regl oldugum sürece sorun olmadıgını söyledı şunu duyabılmek için 2 3 doktora gittim.

Ama küçüksen düzensiz olması çok normal

Ya sizce neden bana doğum kontrol hapı vermemıs olabılır
Yasiniz kac bazi dogum kontrol haplari duzeni bozuyormus

Yıllarca en şiddetlisini yaşadım,senede 2 kez adet olurdum. Hiç patlamadık. Aşırı sivilce, yağlı ve ince saç, adet düzensixliği ve gebe kalma zorluğu olarak çıktı faturam. İnş değildir sendeki.

35 yaşıma kadar sürdü. Şimdi adet oluyorum her ay. Cildimde daha iyi. Tedavi falan uğraştık ama çcklarımda var. Umarım hiçbirinixde çıkmaz.

Nasıl tedavı oldunuz bir yol gosterın lütfen
Bu durumun(hastalık değil bbence bu.) şikayetlere yönelik geçici tedavileri var canım. Benimki 35 yaşımda pat diye düzeldi. 20 yıl sürdü. Bekarken, doğum kontrol hapına benzer ilaçla olabiliyordum adet. Endokrin ve kadın doğumcu ile götğrmeye çalış. Yani keşke olmasa ama en büyük derdimiz bu olsun ne yapalım. Evli isen bbk için çok bekleme. Belki yumurta biriktirme işi falan çıkabilir. Düşük riski olabilir. Kilo vermek zorlar. Almak kolay olur vs. Şimdi yaşafığın dorun ne ise ona yönelik tedavi imkanı ara. Birde buraya geldimi bilmiyorum, 32 yaşımda falanken inofolic şase isimli suya atılan bir destek kullanmıştım. Pco için tavsiye etöişlerdi yurtdışında.

Bu durumun(hastalık değil bbence bu.) şikayetlere yönelik geçici tedavileri var canım. Benimki 35 yaşımda pat diye düzeldi. 20 yıl sürdü. Bekarken, doğum kontrol hapına benzer ilaçla olabiliyordum adet. Endokrin ve kadın doğumcu ile götğrmeye çalış. Yani keşke olmasa ama en büyük derdimiz bu olsun ne yapalım. Evli isen bbk için çok bekleme. Belki yumurta biriktirme işi falan çıkabilir. Düşük riski olabilir. Kilo vermek zorlar. Almak kolay olur vs. Şimdi yaşafığın dorun ne ise ona yönelik tedavi imkanı ara. Birde buraya geldimi bilmiyorum, 32 yaşımda falanken inofolic şase isimli suya atılan bir destek kullanmıştım. Pco için tavsiye etöişlerdi yurtdışında.
Nerden alıyorsun o infolicik i

Ya ben soylemeyi unuttum 7 ye giderken ozel bolgemde sivilce icin univ hastanesinde kadin doguma gitmistim bakti ameliyat dedi ama hic sormadim miyom felan mi acaba

Ya ben soylemeyi unuttum 7 ye giderken ozel bolgemde sivilce icin univ hastanesinde kadin doguma gitmistim bakti ameliyat dedi ama hic sormadim miyom felan mi acaba
miyom ne alaka ya? sen duyduğun kavramların hepsini çorba yaptın ortaya atıyorsun.sen bırak burayı bir sıkıntın varsa annene danış doktora götürsün seni.daha 15 yaşındasın.

Back