- 30 Ocak 2015
- 1.276
- 821
- 123
- Konu Sahibi bendekidurumlar
-
hayır aşı olmadı veteriner bir kaç gün baksanız iyi olur dedi yarası için sprey verdiyüzünüze su sıçradığı için neden hastalık kapasanız ki?
veterinere götürdüğünde aşı falan yaptırdınız mı?
Bi şey olmaz merak etmeyin. İnsan derisi her maddeyi geçirmez mikrop olsa bile. Açık yaranızın falan olması lazım anca. Ayrıca ben çok insan görüyorum sokaktaki kedi ve köpekleri öpüyolar. Bi şey olacak olsa onlara olurdu. Hem kediler kendilerini iyi temizleyen hayvanlar bildiğim kadarıyla.sokakta yaralı bir kedi buldum, kulağında yara vardı, veterinere götürdüm sonra bir haftalığına kediyi eve aldım. kediyi almasam içim rahat etmezdi. bugün kediyi yıkadım ama ayaklarını falan tam yıkayamadım kedi durmadı. ayaklarını salladı su yüzüme sıçradı. bana hastalık geçecek diye çok korkuyorum. kedi yaralı haldeydi kediyi almasam da takıntı yapardım niye almadım diye şimdi de yüzüme su sıçrattı diye çok içim sıkıldı, 2-3 dk sonra yüzüme kolonya sürdüm sabunla yıkadım ama yok stresim geçmiyor zaten en baştan beri de hastalık geçer mi diye ayrı korkuyordum sokaktan aldığım için.
aşı yapmadılar çünkü sokak kedisi yarası için götürdüm daha dün almıştım zaten, veteriner birkaç gün bakın dedi sprey verdi yarasınaYaralı ise kavga etmiş olabılır kaşırken yara yapmış olabılır
İnsan denilen canlı tarafından şiddete uğramış olabılır
O yüzden korkmayın vet söylerdi bulaşıcı hastalığı olsa
Aşıları yapıldı mı?
ya yapacağım hayır da işe yaramadı dedim valla aldığımdan beri hastalık bulaşırsa diye korkuyorum bi de bugün yıkayım dedim yüzüme öyle bi su sıçrattı ki öldüm strestenHiç bişey olmaz merak etmeyin.
Ne güzel yapmışsınız, yaralı bir hayvana yardım ederek. Allah hayrınızı kabul etsin.
Sokaktan alıp baktığım hayvan sayısını unuttum, çok şükür hamileyken bile hiç bişey bulaşmadı.
İçinizi ferah tutun.
Bulaşsa bulaşsa, sevgi bağı bulaşmıştır
Nasıl bi bulasııcılıkki bu ,yıkarken gecmiyor,kedi evde dolasırken,oraya buraya girerken bulasmıyor ama sıcrayan sudan bulasıyor:)sokakta yaralı bir kedi buldum, kulağında yara vardı, veterinere götürdüm sonra bir haftalığına kediyi eve aldım. kediyi almasam içim rahat etmezdi. bugün kediyi yıkadım ama ayaklarını falan tam yıkayamadım kedi durmadı. ayaklarını salladı su yüzüme sıçradı. bana hastalık geçecek diye çok korkuyorum. kedi yaralı haldeydi kediyi almasam da takıntı yapardım niye almadım diye şimdi de yüzüme su sıçrattı diye çok içim sıkıldı, 2-3 dk sonra yüzüme kolonya sürdüm sabunla yıkadım ama yok stresim geçmiyor zaten en baştan beri de hastalık geçer mi diye ayrı korkuyordum sokaktan aldığım için.
kediler en temiz hayvanlar. o yüzden takıntı yapmana gerek yok.aşı yapmadılar çünkü sokak kedisi yarası için götürdüm daha dün almıştım zaten, veteriner birkaç gün bakın dedi sprey verdi yarasına
Eki Görüntüle 2932393
anlayanlar bakabilir mi veteriner büyük ihtimalle başka kedi ısırmış dedi, bu arada 2.şok ilaç sprey sıkıyorum yine silkelendi tam gözüme geldi yaa
sizi bulmuşken soruyum crystalin bakım solüsyonu sıkıyorum bu geçmesi için yeterli mi? bir de sıktım bir silkelendi direkt yaradan benim göze sıçradı bende evhamlıyım ya beni bulur böyle şeylerBir Veteriner Hekim olarak cevap veriyorum yara ciddi değil temiz kısa sürede iyileşir.size de yaradan dolayı bir hastalık geçmez.dışkısıyla direkt temastan kaçının..1 haftada yara kapanır diye düşünüyorum..çok düşünmeyin kediciğin tadını çıkarın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?