• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sanırım aşırı takıntı hastasıyım - sokaktaki kediye evde bakma

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
sizi bulmuşken soruyum crystalin bakım solüsyonu sıkıyorum bu geçmesi için yeterli mi? bir de sıktım bir silkelendi direkt yaradan benim göze sıçradı bende evhamlıyım ya beni bulur böyle
kafasını tut sıkarken işin bitince yüzünü çevir sonra bırak kafayı.yüzüne gelmez böylelikle.gelse de bişey olmaz da sen evham yapma diye :) ilaç yeterli olur bu arada

Boş yere canını sıkmışsınn, suyla bişey olurmu hic :) ben yanağını yanaklarından ayırmayan birisiyim süreeekli kucağımda elimde kolumda bir kedi illaki vardır olsaydı bana olurdu 😂,
Ayrıca bence yıkamana bile gerek yok sadece partilerini silseydin o zaten kendini yalayarak tertemiz yapardı. Ama dikkat edin ilac damlattığınız yeri yalamasın, kurban olduğum da nasıl yaralanmış öyle :( biraz düzelince en azından sahiplendirmek için ilan açın burda yada instgm. Birsuru sayfa var. Sokağa gitmesin

Sevap islemissin ne güzel.
Hic birsey olmaz merak etme. Boyle seylere
Cok takintili olanlar asil her olmadik seyi kapiyor, geciyor.

Ben yillardir sokak hayvalnlarini tavugunu, köpegini, kedisini inegini ne bilursam elleyip
Seviyorum, hicbirsey olmadi 😃

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back