Sandıksız Gelin Olur mu?

Sandıksız Gelin Olur mu?

• olur

OY: 138 82,6%
  • olmaz

OY: 29 17,4%

• Ankete Katılan
    167
biz 2 kardeşiz evdede günlük eşyaları koymak için zor yer buluyoruz.çeyizlik eşyaları ise evde boş bulabildiğimiz dolaplara ve annemin sandığına koyuyoruz sırf bu yüzden sandık almayı istiyordum.sandık alınca en azında çeyizlik neyim var neyim yok bilirdim.hem benim hem kardeşimin dantelleri ve örülebilecek bilumum şeyi daha biz küçükken annanemle babanem ördü.şimdi ise acaba hangisi benimdi hangisi kardeşimin diye düşündüğüm oluyor.bizdeki gibi evde birden fazla kız varsa sandık iyi birşey her yaptığını at sandığa.öte yandan malum evler küçük bakalım oturacağın evde sandığa yer olacak mı?bunu düşününcede sandıktan vazgeçiyorum.

kızlar selam. Sandıksız gelin bal gibide olur o eskidendi sırnaşık şey onu koyacak yer bulamıyorsunuz kimisi eşyalara bile uyum sağlamıyor yengemlerden ablamlardan tecrübeliyim ben almadım, artık bazalar var dolaplar desen daha kullanışlı.Milletin söylediklerinide dert etmeyin artık kimse tercih etmiyor bir tane küçük sandıklardan aldırttılar nişan bohçasını getirmek için anaamm evin içinde koyacak yer bulmada zorlanıyorum obile gereksiz :) . :teselli:

bende aldım hiç gerek yok.kalabalıktan başka bişey değil.fazlalıklar bazaya koyulur.yada çekyat altlarına

Sandıksız gelin olur bak ben oldum mesela :delphin:

İstemedim almadım.

Hoşuma gitmiyor benim ne yalan söylüyüm kızlar tabi zevk meselesi .Seven var sevmeyen var

sandık almadım evlenirken gerekli bir şey değil bence.annemin vardı, fazlalıklar için almıştım ama ben kendime almadım.

Kesinlikle gereksiz..
Ben almadım,aklımın ucuna bile gelmedi.
Alsam nereye koyacaktım sonra ne yapacaktım taşımak dert saklamak dert.
amaç ne ayrıca..?
Annem yıllarca ne atabildi ne saklayabildi kadın en son ben gelin olurken attı :)

Evet canım önden açılmıyo ama modeli tam benim istediğim gibi yatak odasınıda bu tip almayı düşünüyorum takım olur diye düşündüm bilmiyorumkii :bbo:

arkadaşlar şu önden açılmıyo muhabbetine takıldım ben. ne demek nasıl açılcak peki. naniknanik ben de var bunun pembesi herşeyime uyumlu çok ta güzel içi de çok kullanışlı. önden açılıyo guclubacismile

kullanışını bilemem ama maraş işi sandıklara bak derim çok güzeller benimkini görenler çok beğendiler çokta şık yani yerimseniben

ya bende istimiyorum aslında yer kaplıyor ama mecburen almak zorundaym yatak odam çok küçük olucak dolaba sığdıramam hiç bişeyi dantel vs kullanmadığım şeyleri onun içine atarım

sandık bence aartık çok demode. fazladan yer işgal ediyor. illa alacağım dersen puf şeklinde olanlardan al da biraz işe yarasın

Bence sandıksız gelin olmaz yani en azından benim hoşuma gidiyor babannemin de varmış annemin de varmış halamın da varmış e benim de olsun çocuğumun da olsun ne güzel =) hele bazen onu açıp içindekileri yeniden yerleştirmek en büyük keyfim küçüklüğümden beridir :hulya:

Benim de 1 ay sonra düğünüm var ama almadım sandık falan.
Bazalar dolaplar onun işini görüyor,ne gerek var boşa yer işgal etmeye..

Çok gerekli değil, ancak danteller yazma patik gibi şeyleri alır sandık sonra evine yerleşip içini boşaltınca koyacak yer bulamazsın bence gerekli değil canım

walla çokta güzel olurr

bende almıyorum. yatak odamda yada evimin herhangi bir köşesinde onu görmek istemiyorum

Back
X