Sandıksız Gelin Olur mu?

Sandıksız Gelin Olur mu?

• olur

OY: 138 82,6%
  • olmaz

OY: 29 17,4%

• Ankete Katılan
    167
olur neden olmasın bende almadım arkadasımda aldı salonumda kullancam die şimdi pişman koyacak yerim yok dio

Ya aslında bende istemiyorum ama annem fazlalıklarını koyarsın sandıksız olmaz diyoo kızlar güzel değişik sandık modelleri paylaşalım yaa fikir olsunnalkisalkisalkis

benim inş temmuzda düğünüm var kesinlikle istemiyorum sandık annemin sandığı var onu bile getirtmiorum eve sevmiyorum sandık hem kayınvalidemlerinde niye sandığın yok nerede diye soracağını sanmıyorum opuyorumnanaktan

Son düzenleme:
sandık sevmiyorum ama o kdr seyide nereye koyarım bilmiyorum.. evimde kucuk olcak koycakta yer yok.. sandıgın neden yok ta derler biliyorum.. napsam bilmiyorumda.

sandıksız gelin olur tabi neden olmasın. eskidenmiş onlar canım yaa
bizde böyle adetler yok allahtan he yok kırmızı kuşak takılcak yok sandıkla gelincek falan .
alma bence ev kalabalığı

hem ben çok seviyorum hemde sandıksız gelin olmaz buralardakaydirigubbakcemile3 adettendir benimde var maraş işi sandığım kayınpederim almıştı alkisalkisalkisşimdide yatak odamda dekoratif olarak kullanıyorum:utangac: çok sık buralı olmayan arkadaşlar pek bilmiyorlar ama görünce çok beğeniyorlar :D

ben aldırmadım. zaten altı üstü 50 liralık şey. benim kendi boyadığım bir sandığım vardı kocaman bişiy onu da getürdüm evime birde onlar alırsa her yer sandık hiç gereği yok

Kızlar ben sandığımı böyle derili istiyorumm sizce nasılll hoş ve modern durmuyomuyerimseniben
phoca_thumb_l_deri-sandik-olcu.jpg

sandıksız gelin olur tabi neden olmasın. eskidenmiş onlar canım yaa
bizde böyle adetler yok allahtan he yok kırmızı kuşak takılcak yok sandıkla gelincek falan .
alma bence ev kalabalığı
banada ev kalabalığı gibi geliyo canım yatak odasının bir sürü çekmeceleri var zaten yeterde ne bileyim birden aklıma geldi asla almam diyodumkafamçokkarıştıama o kırmızı kuşak halen var bizde bende çok seviyorumzemuszemus
sen beni öldürcen
yavv gelin gelindir
sandık da ne seviyosan al ama boş yer kaplıyor gereksiz yani:hulya:

sen niye aldın o zaman:mymeka:

yeşilcim o sandık biraz kullanışsız olur gibime geliyo önden açılanlar daha iyi bence üstüne yastık flan koysan kaldırmadan açabilirsin ama bu önden açılmıyo sanırım.

ben sevmiyorum sandığı
eskide kaldı onlar
tek sandıgım nişan bohçam
oda zaten böyle büyük değil ama
karar senin

yeşilcim o sandık biraz kullanışsız olur gibime geliyo önden açılanlar daha iyi bence üstüne yastık flan koysan kaldırmadan açabilirsin ama bu önden açılmıyo sanırım.

Evet canım önden açılmıyo ama modeli tam benim istediğim gibi yatak odasınıda bu tip almayı düşünüyorum takım olur diye düşündüm bilmiyorumkii :bbo:

sandık olayını bende sevmediğim için eltime hediye ettim olur neden olmasın

bu konuda düşüncelerim geleneklerden farklı
kaydirigubbakcemile2

Back
X