Sandığın imaj değişimi :)

ellerinize sağlık çok güzel olmuş Benim sandığımın aynısından bende atmayı düşünüyordum şimdi bende boyamaya karar verdim ama ben varak rengi boyamak istiyorum umarım benimkide böyle modern durur

Teşekkürler. :)

@incimnaz sedef üzeri krem çatlatma ve varak rengi çok yakışır.Hatta bakır rengi.Örnefğin:

benimde böyle eskiye dönelik bir sandıgım varr nasıl yaptınız boyadınızmıı detaylı açıklarmısnızz çok begendimmm

Teşekkürler :)

@melisdeniz: canım öncelikle sandığın ahşap boyasını tutup tutmadığına bakmalısın.Tutmuyorsa,boya akıyorsa zımpara yapmalısın..Ben önce ahşap tutkalıyla boyanabilir duvar kağıdı yapıştırdım üstüne ve yanlarına.1 gün bekleyip kuruttuktan sonra sünger yardımıyla beyaz ahşap boyası sürdüm her yerine.Duvar kağıdı olan kısımlara 1 kat yetiyor ancak,ahşap kısımları 3-4 kat istiyor.kuruduktan sonra sedef (inci beyazı) sürdüm,inci beyazı kurumadan gümüş rengi ince sim üfledim..Simler yapışsın diye ucuz sprey vernik sıktım.Daha sonra kırık incileri cam boncuk yapıştırıcısıyla yapıştırdım..Son olarak mat verdik geçilecek inşaallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…