sandoloz sakızı sadece sabahlarımı kullanılacak kızlar yoksa her zaman mı
?
arkadaşlar bu formülle ne kadar sürede nekadar kilo verdiniz peki???fisfisfis
canım maşallah ya inş hepimiz öle kilo veririz :Saruboceq: sen neler yaptın bi anlatırmısın spor falan bide göbek gittimi bende varda kocaman hemde ya nası gitcek bilmiyorum fisfisfis
spor yapmayıda hiç sevmiyorum ya :1no2:
bende bugün aldım 75 liraydı siz kaça aldınız birde yemeklerde 15 dk önce dereotu yeyin açlıgınızı yok ediyor ve az yemek yemenize sebep oluyo 1 yemek kaşıgı kadar olursa yeter deneyin 1haftada 1 kilo vermiştim yemegi az yedigim için tabi
walla ben daha wermemişim bugün tartıldım:1no2:hala 57 kiloyum ama aspirinlikarışımı we lahanaya dewam ediyorum sıkılaşma süperrrr :ecrin_bebek::ecrin_bebek:
merhaba kızlar, 125 sayfa yorumun dün tamamını okudum ve anında aktara gittim sandaloz sakızı aldım akşam çiğnedim sirkeli su içtim falan filan ama moralim çok bozuk bunu sizle paylaşmak istedim.
ben nisanın başından beri deli gibi diet yapıyorum. akşamları bişi yemiyorum, zayıflama çayı içiyorum, günde 2 lt su içiyorum, yürüyüş yapıyorum, selülit yağı sürüyorum masaj yapıorum ay kafayı yemek üzereyim ama şunu da belirtmeliyim ki bütün bunları her gün yapmıyorum haftada 4-5 kez. :bbo: bendeki değişikliklere gelince, belim biraz inceldi, göbeğim azaldı, ama her yerim inanılmaz yumuşadı sünger gibi oldum ve öyle gözle görülür büyük bi değişiklik yok.arkadaşlarımdan bazıları diyor zayıfladın diye, ama ben neden farkedemiyorum. hevesim kırılmaya başladı :roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?